Şimdi Ara

iOS 12 [ANA KONU] - iOS 12.4.1 Final Sürümü (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.265
Cevap
61
Favori
712.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Olmuyor Cevaplamak için klavye açılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h065 -- 6 Haziran 2018; 17:2:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende çok aradım ama olmuyor. Tek tek silerseniz öyle oluyor. Belki ileriki güncellemelerde gelir

• Üzerine basınca değil dokununca alt alta diziyor.

• Betadan kaynaklı mıdır bilmiyorum ama sistem kısmında 11 gb yazıyor. Sırf onun için de sıfırlamak istemiyorum ama cihazda boş alan kalmadı neredeyse. Çözüm önerisi olan var öı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B780E0A07

5S kullanıyorum. 10'dan 11 e geçmiştim bayağıdır kullanıyordum berbat bir deneyim oldu benim için. Dün 12 beta kurdum böyle bir şey olamaz 10'a dönmüş gibi hissettim resmen. En büyük ve muhtemelen tek eksisi çok yer kaplaması 16gb olan telefonumun 10gb'ı sisteme ayrılmış durumda. Onun dışında eski 10.3.3 günlerindekine benzer olarak yağ gibi akıyor. Ios11 bir fiyaskodur. En azından 5s için.
    Sadece 5s için değil X için bile fiyasko. Genel olarak iPhonelara hakaret. Apple serviste güncellemese hayatta güncellemeyeceğim bir sürümdü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömerayhan -- 6 Haziran 2018; 20:6:49 >
  • Gerizekalı ios12 slow mo videoları hücresel üzerinden upload etmiş. 4gb internet yemiş. İşine gelince 2gb yazılım güncellemesi indirmez ama 4gb upload yapmayı biliyor.

11.4'e geri dönüyorum ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezimuse -- 6 Haziran 2018; 21:39:35 >
  • hie kullanıcısına yanıt
    10 sene boyunca mobil veri için ayarlara girip açıp kapattınız, şimdi kısayol koyduk ama o kadar kurtulamazsınız şimdi de wifi kapatmak için ayarlara girin diyorlar :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ios 12 hızlı koşan kontrol edilemeyen vahşi at gibi bayıldım, yazılım parmaklarının arasında kayıyor resmen, ios 12 betasının ilkiyse bu devrim niteliğinde bir ios geliyor demektir. ios 11 saçmalığından sonra tam da ihtiyaç duyduğum şey.

Beta kullanmayı sevmeyen birisi olarak 1 gün dener, ios 11e dönerim demiştim. Elim gitmiyor yemin ederim
  • iPhone6 ya kurdum 11.4 den geçtim. Uygulama açılışlarında kamera açılışı klavye açılışı vs gözle görülür şekilde hızlandı. Batarya olarakta bir tık daha iyi gibi geldi ama üç dört gün sonra belli olur. Batarya sağlığım %100 bu arada 5-6 aylık cihaz. Çok nadir takılmalar oluyor ama betadan kaynaklı olduğunu düşünüyorum ileride düzelir inşallah.

Edit: ekran süresi kısmından ve değişen pil grafiğinden hiçbir şey anlamadım anlayan varsa yardımcı olabilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theicestorm -- 7 Haziran 2018; 0:37:57 >
  • mezure programında tuhafliklar var kendimi aynadan ölçtüm 180 olmasi lazimken 230 çıkıyor

• kapsamlı bir başlık olmuş. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkgamer_gs

Betadan kaynaklı mıdır bilmiyorum ama sistem kısmında 11 gb yazıyor. Sırf onun için de sıfırlamak istemiyorum ama cihazda boş alan kalmadı neredeyse. Çözüm önerisi olan var öı?
    Dr cleaner uygulamasını 3 4 kere üst üste çalıştırmayı deneyin

• ios 12 ile nfc gelistiricilere acildi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: smhbay

Karanlığın K sını bile koymamışlar

Çok basit bir özelliği getirmemek neyin inadı anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon -- 7 Haziran 2018; 0:26:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Safari, Twitter'dan sonra Spotify da patlak vermelere başladı. Spoify da müzik başlatmak için kulaklığı çıkarmak zorunda kaldım. Kulaklık varken uygulama kitlendi. Müzik dinlerken telefon konuşmasına geçerseniz müzik intentini kesmeyebiliyor.

Tabi bunlar genelde uygulamaların uyumluluk problemleri. Yayında olan kendi uygulamamı xcode-swift en son sürümde build bile edemiyorum şu an. Ne zaman swift i güncellemeyi bırakacaklar o da ayrı bi dert. 3. sürümünden itibaren stabil-ideal kodlama dili diyip durduk. Ama bi bitmedi güncellemeler
  • Cevapsız çağrı ve sms ler hiçbir şekilde bildirim ekranına düşmemeye başladı yine. Telefon uygulamasının bildirim ikonu bile güncellenmiyor. ios 11 de de kendi kendine olmuştu bu sorun. Binlerce şikayet var bu konu için.
    discussions.apple.com
    Missed calls not showing up - Apple Community
    https://discussions.apple.com/thread/8155478
    iphoneX dahil.

iios11 de iken telefona format atıp anca düzeltmiştim. ios 12'ye geçtiğimde sorun yoktu. Bugün an itibariyle çalışmamaya başladı yine. Bildirim ışığı yok(flash değil), üst çubukta bildirim ikonları yok anladık. Bu nasıl bir hatadır anlayamıyorum. Kim aramış görememek çok büyük problem. Sürekli telefon uygulamasını açıp bakmak zorunda kalıyorum.

Var mı bu sorunu yaşamış biri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulmel -- 7 Haziran 2018; 9:3:22 >

• iphone 6 'da pil dayanmıyor, hızlı bitiyor.
  • Public beta sürümü ne zaman gelir bilginiz var mı?

• selim 000 kullanıcısına yanıt
    Genelde 2-3 beta sonrasında veriyorlar. Temmuz’a doğru gelir diye tahmin ediyorum.

• 2-3 beta verseler nefis olacak :)
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.