Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ DİKKAT ÖTV ORANLARI GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (18815. sayfa)

5 sn
376.699
Cevap
6.329
Favori
65.191.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1258 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
    Arkadaşım aldı yeni c3 aircross hibrit. Performans, yol tutuş, iç hacim çok iyi.

Anahtarsız giriş çalıştırma olmaması onemli bi eksik. Onun disinda fiyatına göre cok iyi bi arac.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sevozgur kullanıcısına yanıt

merhaba. Neden en dandik taigo dediniz? Tcross un da içine bindim ve kullandım bana taigo ile aynı geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C3 aircross ve Fronterayı hybrid test etme imkanı buldum.

C3 aircross daha binince keyif alınacak araba. Evin ikinci arabası havası var.

Frontera daha oturaklı ve gs-comfort paketiyle 4 koltuk ısıtma alinabiliyor.

Ama hani yazlık bir yerde yaşıyorsanız, alın C3 aircrossun Amazon yeşil, tavan beyaz kombinasyonu çok mutlu bir şekilde gezersiniz. Direksiyon falan pamuk gibi sanki oyuncak araba. Aynı şekilde süspansiyonları da çok güzel.

Ama ikinci elde frontera marka algisindan ve evin ilk arabası havası olduğundan, daha oturaklı olduğundan daha çok değerini korur. Ayrıca opsiyonlu alınca ısıtma falan güzel detaylar.

• Arkadaşlar Almanya’da Kia sayfasında yeni sportage 4 çeker 1.6 motor 180 beygir 4 çeker dct vites yeni makyajlı için satış fiyatı 47.790 Euro gt line paketi ve benzin-hibrit 1.6 motor 239 beygir 4 çeker ( automatik 6 stufen vites yazılmış )içinse 51.190 Euro satış fiyatı yazılmış gt line paket.

Buna göre bizdeki fiyatlar tahminen hangi civarda olur sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sebinkaanhisar -- 7 Ağustos 2025; 20:7:52 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Simdi sari siteye baktim 2022 devasa eqc 400 ler bmwi40 lar vs 3 3.5 milyon.neden boyle ucuz elektrikli diye mi ..

• quote:

Orijinalden alıntı: recak

cam tavan arabayı sevmiyorum demicem...

nefret ediyorum...güneşte aracın içi davul fırının içinden daha sıcak oluyor...

çok gereksiz bişey...araba firmalarının yenilik adına kattıkları sacma sapan bişey...

aracın içinden elini dokunduramadıgın bir nokta olabilir mi?

teslaya önce cam filmi çektirdim...baktım olmadı tavan perdesi yaptırdım şimdide...

cam tavansiz 1 kere arac aldim satana kadar psikolojim bozuldu bir daha tovbe ettim cam tavansiz arac almiyorum, ilana resim yukluyorum cam tavan yok resimde adam ariyor cam tavan var mi diyor, şaka gibi bir toplumuz, sevmesemde ilk ekledigim donanimdir kendisi.

• Hazan kullanıcısına yanıt
    Bunların ikisi çok benzer araç. Ben kalite anlamında t cross un içini daha iyi gördüm. Almanya da bulundum. T cross un çok daha fazla satıldığını gördüm. Fiyat olarak da uzun süre t cross daha pahalı satılmıştı. Şu an tam bilmiyorum.

• sneakersnack kullanıcısına yanıt
    Ben geçen ayın son günü aldım 1640 a.

• senneanlarsindumbelek kullanıcısına yanıt
    Daha ncap testleri meydanda yok hindistan da gelistirilmis eski c3 le alakasi olmayan bir model.

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt

Bence de hybridler gereksiz gömülüyor, plug in hybridler özellikle, 100-150 km elektrikli kullanıyorsun mis gibi, uzun yol ihtiyacın olduğunda da elektrikli menzil sonrası normal hybrid gibi kullanırsın o da güzel,

Batarya pahalı falan diyenlere de 100.000-150.000 gibi uzun garanti süreleri var batarya ve tahrik sistemleri için, mis gibi işte niye alınmaz bu phevler ?

• Clio evo veya alpine son fiyatları ne oldu?

• Gabriel.Espaso kullanıcısına yanıt
    Evo için birisi 2 gün önce 1.330 yazmıştı buraya.

• Skoda kamiq nasıldır 1.0 tsı elite fiyat alan var mo

• BenYoruldumHayat B kullanıcısına yanıt
    1.593 beyaz renk istanbul erya

Bugün sordum evo 1.330 alpine 1.500 izmir çetaş
    Megane touch paket beyaz renk yedek lastikli 1.620

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt

Valla bindim, sürdüm, fiyatına göre de beğendim. Bu kadar içi geniş, bu fiyata, mild hybrid, b suv varsa söyleyin onu alalım.

Ben var veya yok demedim, surusu iyidir kotudur de demedim, sadece cikali bunca zaman gecmesine ragmen ncap testleri yok diyorum. Arac aslinda hindistan pazari icin geliştirilmiş avrupa pazarina devsirilmis.

Sizin icin carpisma testleri onemli olmayabilir benim icin onemli.

Bugun yalin gulmez incelemis oradan da eski c3 ile kalite anlaminda hic alakasi olmadigi ayan beyan ortada zaten. Youtube dan izleyebilirsiniz

şöyle bir latin ncap testi var ki ikisi aynı araçsa facia zaten.
    latin ncap - para autos mas seguros
    Official results of the Citroen C3 Aircross / New Aircross + 2 Airbags 2024
    https://www.latinncap.com/en/result/186/citroen-c3-aircross--new-aircross-+-2-airbags

the times of india
    Citroen C3 Aircross scores 0-star safety rating in Latin NCAP: Should Indian buyers worry? - Times of India
    https://timesofindia.indiatimes.com/auto/cars/citroen-c3-aircross-scores-0-star-safety-rating-in-latin-ncap-should-indian-buyers-worry/articleshow/115521136.cms

Yukarida terbiyesizin biri kufretmis hala mesaji duruyor moderatorler tatilde herhalde.

Herkes aile terbiyesine uygun yaziyor sonucta.

Hayirli gunler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 7 Ağustos 2025; 22:33:7 >

• Guest-DF2E2E23E G kullanıcısına yanıt

VW hayranı degilm boş manuel golfte dolu degil kesınlıkle katılıtorum fakat adı var ülkede piyasası var. donanım eksıklıgı net var. fakat hocam corsaya o paraları vermem şahsi fikrim ne motor ne şanzıman olarak haketmıyor. en önemlisi Opel olması. en son haberlerdeki Opel E Astra fiyaskosundan sonra elektronik bozuk araç satmaları ve almamaları uzak durulması gereken firma.

Alaşım jantlı mineral gri evo 1298

Beyaz alpine 1422

Bağcılar Çetaş. Ama geçen ayın maliyetiyle üretline araçların fiyatıymış.Bittiğinde fiyatlar yükseliyor.

Hocam arkadaşı tanımıyorsunuz. Kendisi honda jazz almış ona göre dünyanın en iyi arabası. Diğer arabaların üretilmesi gereksiz. Bilgi birikimi yok. Internetten ne bulduysa buraya yapıştırıyor. Haksız olduğu her mesajın sonuna hayırlı günler yazıyor. Ciddiye alınacak biri değil ama kene gibi yapıştı konuya moderatörler hala uyuyor. Acilen kaptan gibi konudan uzaklaştırılması lazım

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.