mühendisliğin uzaktanı olmaz zaten. |
_____________________________ |
mühendisliğin uzaktanı olmaz zaten. |
ahmet yesevi haricinde yok zaten hocam |
alternatif bak hocam,illa bilg muh istiyorsun? zaten maltepe donemlık 20-30 bin cekmıstı.gıtmedım 2000 e sakarya da bitirdim:) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wesmo -- 23 Ağustos 2021; 15:3:27 > |
çalışıyorum hocam içimde uhde kalmasın diye istiyorum içimde bir yerde hep vardı bilgisayar mühendisliği okumak < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgabjk -- 23 Ağustos 2021; 15:5:8 > |
|
Yüksek lisansı yapsanız dahi bilgisayar mühendisi olamazsınız hocam.Lisanstan mezun olmanız gerekir. |
bilgisayar mühendisi olamazsan da tüm bilgisayar mühendislerinin hocası olmak mümkün. :D Gazi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölüm başkanı Prof.Dr.Şeref Sağıroğlu hoca ile 1990 lardan beri tanışırım. kendisi Elektronik Mühendisliği mezunudur. Lisans programı hariç tamamen bilgisayar bilimleri üzerine eğitim aldı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersinkecis -- 15 Ocak 2022; 20:43:40 > |
|
Var mı güncel bilgi ? ybs mezunları uzaktan Bilgisayar mühendisliği için yüksek lisans yapabilecek mi? |