Şimdi Ara

Fikirlerinize ihtiyacım var (TM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlarım selamlar, ben bir mezunum. Bu sene gayet iyi giderken son 2-3 aydır çok düştüm. Sizce hukuk hedefimden artık uzak mıyım bunu sormak için açtım başlığı, biraz uzun bir yazı olabilir.

Eksiklerim:

Geometri’de epey eksiğim var her konuya çalışmam gerektiğini düşünüyorum.

Türkçe: İyi durumdayım 33-34’e oturttum gibi, dil bilgisi 1-2 kitap daha çözmeyi planlıyorum.

Mat1: Pek sıkıntılı olduğumu düşünmüyorum, 28’de 24-25 yapabiliyorum genelde şu an. Polinom bakmalıyım biraz o kadar.

Mat 2: Türev birkaç kısım, Integral-Trigo eksiklerim var. Log-Dizi fena değilim ama mutlaka 1-2 kitap çözmem lazım hatırlamam için. Diğer küçük konuları da tekrar etmeliyim diye düşünüyorum

Edebiyat: Eksiklerim var ama dert etmiyorum rahat halledebilecek şekildeyim.

Çok da uzun bir başlık olsun istemiyorum aslında, TYT netlerim 70-80 arasında, AYT 40-45. Sizce çok mu umutsuz olmalıyım, yoksa 2 ayda sağlam bir çalışmayla unuttuklarımı hatırlayıp eksiklerimi kapatabilir miyim? Varsa tavsiyeniz lütfen yazın. Teşekkürler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 85e tytyı aytyı de 60a çekersen hukuk gelir gıbı
  • savcınız kullanıcısına yanıt
    sizce iyi bir çalışmayla çekebileceğim bir seviyede miyim hocam yoksa işim baya zor mu?

• TYT kısmında sorun yok gibi. Fen çözecek misin bilmiyorum ama araya 4-5 tane serpiştirmek fena olmaz. EA'da fenin ciddi etki yapacağı aşikar.

Eksiklerini kapattıktan sonra AYT netin 55-60 civarına gelir gibi. Bence uzak değilsin hedefinden. Sınava kadar netlerinin artacaktır doğru çalışırsan.
  • aarongordon A kullanıcısına yanıt
    yok hocam zor filan değil sadec ayt kas birazda fen
  • cplusgazoz C kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam fikirlerin için

• tekrarı nasıl yapmayı dusunuyorsn
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardımlarınıza ihtiyacım var
    11 yıl önce açıldı
    Tavsiyeye ihtiyacım var
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çözümlü soru bankalarından hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.