Şimdi Ara

Fikir Önerilerine ihtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle hayırlı akşamlar, Hepinizin yeni yılını kutlarım.


    Eğer konuyu yanlış yerde açtıysam uyarabilirseniz hemen kaldırayım, ileride bu platformda ciddi reklam çalışmaları düşünmekteyim. Bununda risk altına gitmesini istemem.


    Benim 2013 yılında açmış olduğum bir siber güvenlik, yazılım ve bilişim faaliyetleri göstermiş olduğum 4 ortağım olan bir şirketim var, gerek yurt içinde gerek yurt dışında 10 yıldır çok güzel işler yaptım.


    Şirket içerisinde proje bütçesi tamamen benim tarafımdan karşılanmakta olan bir start up projesine 29 ekim tarihinde start verdim.


    Bu süreç içerisinde tahmin ettiğimden ve 14 aylık ar-ge çalışması sonrası çıkan maliyetten daha fazla bir maliyet çıktı ve malum şartlar yüzünden çıkmaya devam ediyor.


    Evet sistem kendini kazandırıyor proje start up dahi olsa ana firmamın hem global hem yurt içi partnerlikleri, portföyleri kullanıyorum, yeni müşteriler ile tanışıyorum.


    Bazı platformlar üzerinden yeni müşterilere ulaşmak ütopik rakamlar. Zaten kendi web sitem ve sosyal medya hesaplarımdan bu işi yapacağım ama belirli bir noktaya gelene kadar daha çok uykusuz kalacağım gibi,


    biraz iç dökme gibi düşünebilirsiniz bunu, en son nişanlıma aldığım bilezikleri sattım. Aslında her şeyi göze almış durumdayım.


    Daha yapmak istediğim çok şey var, Instagram ve Google reklam ücretleri can yakıyor. Sizlerinde bildiği gibi bir günlük 500 lira (ciddi rakamlar harcadım) atıyorum etkileşim var ama dönüşüm oranı istediğim gibi değil, contentlerin ve hesabın yeni olmasından kaynaklı olduğunuda biliyorum.


    Doğal olarak etkileşimi arttırmak için neler yapabilirim.


    Fikirlerinizi yorumlarını merakla bekliyor olacağım, şimdiden hepinize teker teker teşekkür ederim.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.