< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 27 Mart 2024; 13:6:11 > |
_____________________________ |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 27 Mart 2024; 13:6:11 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 14 Şubat 2018; 10:53:29 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Öncelikle bilgi için teşekkürler. Google calendarda ilk yaptığımda her şey gayet güzel çalışıyordu ancak ne olduysa 1 hafta önce bütün girdiler kayboldu. Yeniden eklememe rağmen hiç bir maç gözükmüyor. Site ile alakalı bir sorun mu acaba? |
Lex est quod facimus
|
Bozuldu artık açmıyor. Başka önerisi oalan var mı? |
Merhaba arkadaşlar, Yeniden takvimlerimize ekleme yapabiliyoruz. İlk mesaja ve aşağıya ekledim; Takımınızın maç takvimini Outlook, Google veya iOs takvimlerinize ekleyebileceksiniz. Birkaç senedir uygun web takvimi linki bulamadığımızdan kullanım dışı idi. Bugün yeniden araştırırken Bein Sports'un sitesine uygun linkleri bulabildim. Uygulama aşamasında birkaç değişiklik oldu bu sebeple yeniden anlatım yapıyorum; https://beinsports.com.tr/ adresine girip takımınızın sayfasını açın. Sonra da üstten fikstür kısmına tıklayın. Açılan sayfada sağ üst tarafta takvime ekle kısmı var. ![]() Tıkladığınızda açılan kısımda Google veya Outlook takviminize ekleme yapabilirsiniz; ![]() Maç saatleri güncellendiğinde takvimde de güncelleniyor mu henüz tespit edemedim. Birkaç haftaya bu da netleşir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 27 Mart 2024; 13:11:20 > |
beinsport ta eskiden takvim link olarak ekleniyordu ve bu sayende maçlar güncelliyor du. Şimdi ise direk takvime ekleme yapıyor. Maç ta değişiklik olursa güncelleme yapmıyor geçen sene takvim linki vardı. nereye kayboldu acaba < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Desktop : Ryzen 7 5800x with Corsair Hydro H115i Platinum | Asus Rog Strix X570-E | G.Skill 64 GB 3600Mhz Trident Neo | PNY GeForce RTX 3090 | 500 GB 980 Pro | 2x1 TB Samsung 850 Pro | 1x1 TB PNY XLR8 CS3030 | Corsair Crystal Series 680X | Corsair AX1200i | Corsair Gaming K95 RGB Platinum | Magic-Refiner RK68 | Corsair Ironclaw RGB Wireless | Corsair Void Elite RGB 7.1 Wireless | Corsair ST100
Monitor : Samsung ODYSSEY G9 | ASUS PG279Q Other : Macbook Pro 13" 17 | iPhone 13 |