merhabalar, Turknet zam yapmış. Zamsız fiyattan 12 aylık peşin ödeme seçeneği sunmuşlar. En para ile turknet ödemesi yapsam, taksit yapabilir miyim? bilgisi olan yada deneyen var mı? |
Enpara Kredi Kartı [ANA KONU] (818. sayfa)

-
-
Yapamazsınız.
Turknet o ödemeyi taksitli alıyorsa oradan olur ancak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sektör uygun değil,yani. bir ara yapıyorlardı, sormak istedim. 200 TL ciddi fark. peşin ödemek daha mantıklı.
-
sonradan taksit sigorta, vergi ve eğitim dışında olmuyor. tüm bankalar için geçerli.
sonradan taksit sayısı en yüksek olan banka enpara ama şu 15.000 TL ve 3 adet kısıtı çok sıktı artık.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
6 taksit garanti fly karta yaptım ben
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu ay fazla açıldım arkadaşlar, taksit hakkımı erken bitirdim. Ekstre tarihi değiştirerek bir sonraki ayki hakkımı öne çekebilmemin bir yolu var mı?
-
Bankalar ile anlaşması varmış. Cevap için teşekkürler. Bende Axess var, 3 taksit ile yıllık abonelik alacağım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
donanımhaber forum
🔥Türknet 499,90₺'den1️2️Aylık Peşin Ödeme Kampanyası(Taksit+Puan Fırsatları)[⌛18 Temmuz-10 Ağustos] | DonanımHaber Forumhttps://forum.donanimhaber.com/turknet-499-90-den-12-aylik-pesin-odeme-kampanyasi-taksit-firsatlari-18-temmuz-10-agustos--161744673Detaylı konusunu açtım, aidatsız kartlar ile taksit olanlarda var.
-
cevap için teşekkürler.
-
Enpara bank olma sureciyle alakali bir seyler eposta atmislar. Kontrol edin
Bana gelmemiş.
İçeriği paylaşmanız mümkün mü acaba.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: isikayhan
Bana gelmemiş.
İçeriği paylaşmanız mümkün mü acaba.enpara.com
Enpara.com’un QNB Bank A.Ş’den Enpara Bank A.Ş’ye devri hakkında önemli bilgilendirmehttps://www.enpara.com/duyurular/bolunme-bilgilendirmesi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Eylül,ekim ayında geçiş oluyormuş..
Yeni uygulaması appstore gelmiş değişen birşey yok tasarım aynı giriş olmuyor belli kullanıcılar girebiliyormuş
-
Google playda yok
Var, En banka Cep subesi
Atılan mailde zaten şimdilik tasarım aynı diyor. Demekki yakın zamanda tasarım değişikliği yapmayı planliyorlar.quote:
Orijinalden alıntı: BlackMonEylül,ekim ayında geçiş oluyormuş..
Yeni uygulaması appstore gelmiş değişen birşey yok tasarım aynı giriş olmuyor belli kullanıcılar girebiliyormuş
-
1 yıl içinde değişiklik olur
Google Play'de 27 mayista yayınlanmış
Suanlik uygulama işe yaramıyor giriş yapmak için yeni hesap açmak gerekiyor devir olmadığı icin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X