< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tbskvk55 -- 26 Ekim 2021; 21:28:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Param Kart Ana Konu-Güncel Kampanyalar (Sürekli Güncellenecektir) (84. sayfa)

-
-
Cafe ve restoran alışverişlerindeki % 10 iade Getir'de geçerli mi acaba? Pos kodunu bilen var mı Getir'in yemek kısmının? Bir de sanırım Param her haftasonu bu kampanya için sadece 1 harcamada iade yapıyor gibi...
MoneyPay altyapı olarak Param sisteminde ve kampanyalar tamamen geçerli, Tosla limitini doldurursanız küçük bir miktar iade edilse dahi bu kampanyayı kaçırmayın...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Maxipuan ile yükleme yapamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler ben bu şekilde sonunda yükleyebildim
-
Komisyonsuz yüklemek için tek çekim yapıyordunuz herhalde. Peki hangi sektör geçiyor genel olarak?
-
Sektör 'Diğer' olarak geçiyor.
edittt
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sume -- 8 Kasım 2021; 13:29:12 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
daha bugün toslaya 750 lira attım saat 3 gibi.
-
edittt
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sume -- 8 Kasım 2021; 13:29:33 >
yüklenen para bir yere aktarılamıyor.
-
şu işleri buralarda yazıp durmayın arkadaşım, siz yazdıkça bir bir kapatıyorlar, dene olduysa oldu, olmadıysa olmadı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba. İkea alışverişinde %7 iade kampanyasında kaç liraya kadar iade ediliyor? Örneğin 10.000₺ alışveriş yaparsam 700₺ mi iade oluyor?
Sınır yok.
-
Paramdan 11 Kasım ile ilgili bildirim geldi tıkladıktan sonra boş sayfa açtı
Instagram sayfalarında yayınladılar 11 Kasıma özel %11 iade diye.. Onda sıkıntı yok.. Xbox Series X alasım vardı . Cihaz 7800 TL.. 858 TL iade edilir mi acep; yoksa bir üst sınır var mıdır? Emin olamadım.. Kesin bir bilgisi olan varsa yeşillendirebilirse müteşekkir olurum..
Maximum 200 TL diye bildirmimde vardı
Sadece 11.11.2021 e özel toplam nakit iade kazancın 200 TL’ye tamamlanıncaya kadar yaptığın her alışverişte %11 nakit iade kampanyasından yararlanabilirsin.
Kampanya anlaşmalı ya da anlaşmasız marka fark etmeksizin tüm harcamalarda geçerlidir. Yazı müşteri hizmetleri.
-
Bu bahsettiğiniz bildirimi görmemişim.. Teşekkürler dostlar, baştacısınız..
3000 tl eft ile yüklesem 7.5 tl kesinti mi oluyor. Trendyol dan alışveriş yapacağım kartla, alışverişte ayrıca kesinti oluyor mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X