|
merhaba, peki engelli indirimde engelli indirimi 3 aydan sonra mı başlayack ? bu durumda |
|

1 Mobil
Popüler Konular listesinde
|
merhaba, peki engelli indirimde engelli indirimi 3 aydan sonra mı başlayack ? bu durumda |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iexplore -- 12 Aralık 2025; 21:4:34 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Bu akşam inanılmaz bir yavaşlama yaşıyorum. Sitedeki hız testi bile çalışmıyor. 15mhps hız vs gösteriyor. (kablolu bağlantı-wifi kapalı) ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 12 Aralık 2025; 22:49:22 > |
|
1 haftadır internetimi kestiniz. Gigafibere başvurmuştum sebep o değil dediniz telekom ekiplerine bildirdik dediniz. Günlerdir beni oyalıyorsunuz. Ekipleriniz arasında iletişim 000000000 seviyesinde. Kutu takılmadığı halde 2 gün üst üste komşuya ve bana geldiniz. Sonra kutu takıldı diye randevu verdiniz. Kutu yok diyorum başka yere takılmış olamaz mı diyorsunuz. Ekipleriniz geldi daireye girdi kabloyu döşediler. Aşağı bir indiler aaaaaaaaaaaaaaaa o da ne kutu yok mu sizde. Abicim sisteminizde ekiplerin göreceği şekilde kutu olup olmadığını belirtecek bir özelliğiniz yok mu? Hem siz kendinizi sıkıntıya sokuyorsunuz hem bizi mağdur ediyorsunuz. Yöneticiniz izin vermemiş dediniz. Meğerse girişteki bir daireyi delmişsiniz daire de şikayet etmiş. Halen internetim kesik ve lanet olsun sebebi bilinmiyor. Geçiş yüzünden kesip başkasına mı port açtınız ne halt ettiniz bilmiyorum. Komşuya soruyorum onun kesilmemiş benim niye kesiliyor. Madem kutu yok bir şey yok. Geçişle alakalı değilse neyle alakalı. Nasıl çözülecek bu olay bilmiyorum. Herhalde aylarca internetimi açmayacaksınız. Ben işimi internetten yapan birisiyim. Beni ve ailemi mağdur ettiniz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 13 Aralık 2025; 16:39:15 > |
|
Merhaba @TurkNetDestek , Babam adına kullandığımız 4272408 numaralı aboneliği, hizmetimiz donukken iptal ettirdik. Ancak dondurmadan önce, aylık kullanım ücreti olan 699 TL Ekim faturasında peşin olarak alınmıştı. Bu durumu defalarca kez müşteri hizmetlerinize anlattığım halde babama hiçbir iade yapılmıyor. Robot gibi "sistemde iadeniz görünmemektedir" yanıtını verip geçiyorlar. Yaşanan durumdan çok rahatsızım. Muhtemelen hizmetim donukken iptal işlemini gerçekleştirdiğim için, hizmetin peşin ödemeli olmasından kaynaklı benim ödediğim 699 TL'lik kullanım bedeli dikkate alınmıyor. Lütfen durumu inceler misiniz? Müşteri hizmetleriniz tamamen robota bağlamış durumda. Muhasebe birimi de kayıtlarımı inceleyebilir. Tek tek yazdım ancak robot gibi aynı cevabı veriyorlar. Tüketici hakem heyeti sürecine girişmek istemiyorum ancak sizin iş bilmez müşteri hizmetlerinizle uğraşacak gücüm de kalmadı. Teşekkür ederim. |
|
Şu lanet kutuyu takmak bu kadar mı zor. Parasını verip ben taktırayım yahu 2 haftadır ne kutuymuş sanırsınız ki atla deve. Gelip eve kablo çekmekle uğraşmak yerine kutu var mı yok mu bakıp taksaydınız bu kadar beklemezdik. Hayır yani internetimi kesmeseniz beklerim sıkıntı yok. Üstüne internetimi kesiyorsunuz. Bunu da geçişle alakası yok rastlantı diyorsunuz. 4 yıldır böyle bir sorun yaşamadım ben. Telekoma ilettiniz geçiş olacak diye telekom benim hattı çıkartıp başkasına mı verdi şimdi onu mu geri alamıyorsunuz anlamadım ki. Telefonumda internet kalmadı ekstra bir ton para verip internet almak zorundayım. Defalarca ekibiniz geliyor ama bir kutu takmaktan aciz durumdalar. |
|
4272408 nolu iptal olmuş aboneliğim için detaylı bir şekilde size yazı hazırladım. @TurkNet Destek Tekrar açık açık yazıyorum, 13.03.2025-13.04.2025 tarihleri faturası 499 TL 17.03.2025 hat dondurma (26 gün alacak -13.10.2025 faturasında 435,40 TL olarak düştü) 13.10.2025 faturası (699 TL - 435,40 TL = 263 TL) 13.10.2025 hat çözüldü (yanlış hatırlamıyorsam) 17.10.2025 tekrar hat dondurdum 13.11.2025 tarihli faturama dondurma hizmet bedeli 100 TL, 17.10.2025-13.11.2025 için 87,1 TL dondurma ücreti, 13.11.2025-13.12.2025 için peşin 100 TL dondurma ücreti yansıdı 19.11.2025'te iptal ettim. Ve bana ısrarla diyorlar ki alacağınız yok... Ben 26 gün hizmet bedeli alacaklıyım. 30 günlük bedel ödedim yanlış hatırlamıyorsam, sadece 4 gün kullandım. 606 TL ediyor. Dondurma bedelinde ise 24 gün alacaklıyım. O da 80 TL ediyor yanlış hesaplamadıysam. Totalde 686 TL en az bana ödenmesi gereken tutar. Ama hizmetim donukken iptal işlemi yaptığım için sisteminizde iade bedeli çıkmamış. Kaç kere kayıt açtım asla okumuyorlar. Sistemde iade görünmüyor diyip kapatıyorlar. Geriye yönelik dondurma ücreti zammı alındı diyen bile oldu. Ben daha ne yapayım. Aynı metni ve faturaları koyup tüketici hakem heyetine mi gideyim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U. -- 13 Aralık 2025; 21:52:8 > |
|
Lütfen artık şu gigafiber kutusunu takar mısınız? 1 haftadır internetimi zaten kestiniz. Telekoma ilettik diyorsunuz ve gigafiber dönüşümüyle alakalı değil dediniz ama bunun doğru olmadığını biliyorum. Dönüşümde internetiniz kesilmeyecek demiştiniz. Şimdi de gigafiber başvurumu iptal ettiniz. Gerçekten olanlara anlam veremiyorum. Defalarca ekip yolluyorsunuz bir kutunun olup olmadığının farkında bile değiller. En son randevu verdiniz kutu takıldı dediniz ben kutu yok diyorum. Siz başka yere takılmış olamaz mı diyorsunuz? Ekipleriniz geldi dairede kablo döşüyorlar aşağıya indiler kutu yok. yine yok yine yok. Ekipleriniz arasında nasıl böyle bir iletişimsizlik olabilir. Kutunun olmadığını oraya bir yere sisteme yazmıyor musunuz? Yazılmıyorsa niye iletişim ile anlatılamıyor? Evime kablo döşemek için gelen ekipler bunu yapmak yerine kutuyu taksalar daha kolay olacak her şey. Halen internetim yok ve ben halen mağduriyet üstüne mağduriyet yaşıyorum. |
|
Bana gigafiber dönüşümünden alakalı değil kesintiniz demiştiniz. Ama şimdi görüştüm. Telekoma iletilmiş telekom iptal etmiş diyorsunuz. Geçiş sırasında internetiniz kesilmeyecek demiştiniz. Şimdi ise kutunuz yok takılamıyor birkaç ay sürebilir diyorsunuz. Bir kutu takmak bu kadar mı zor cidden. 2 3 gün içinde eski internetimin geri geleceğini söyledi teknik ekibiniz umarım daha fazla beni mağdur etmezsiniz. |
|