Şimdi Ara

1000lira dolaylarında Bilgisayarla kullanacağım t

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Evime bi televizyon almak istiyorum, bilgisayar üzerinden fazlasıyla dizi/film izleyen bi insanım.1000lira civarlarında bi bütçem var, 32-40inclik bi televizyon arıyorum.Televizyodan da fazla anlamıyorum açıkçası hangi marka iyidir, güzel görüntü verir vs. Ucuz fiyat skalasında hd ready görüyorum genelde, Full hdyle arasında teknik olarak çok fark var diyorlar.Bazılarıyla görüntü fark etmiyo diyo, fakat kullanım amacım dediğim gibi internet üzerinden 1080p film/dizi izlemek.
    Marka veya televizyon önerlerinizi rica ediyorum

Ogü Makine mühendisliği öğrencisi.
      Ideapad Gaming 3-15IMH05 kullanıcısı

• up
  • Aynı bütçeyle ben de 32-40 inç arası bir LED TV arıyorum. Smart özelliği olmasına gerek yok, TV izleme dışında bir şey için kullanılmayacak. Bu arada gönderdiklerinizin arasında iki tanesi TV değil monitör sanırım.
    All natural and technological processes proceed in such a way that the availability of the remaining energy decreases. In all energy exchanges, if no energy enters or leaves an isolated system the entropy of that system increases.
    Energy continuously flows from being concentrated to becoming dispersed, spread out, wasted and useless. New energy cannot be created and high-grade energy is being destroyed. An economy based on endless growth is unsustainable.
    The fundamental laws of thermodynamics will place fixed limits on technological innovation and human advancement. In an isolated system, the entropy can only increase. A species set on endless growth is unsustainable.
  • Samsung tv ler kolay bozulur zor yapılır.
    Philips tv ler zor bozulur kolay yapılır.

Paranızı çöpe atmayın.
  • Konu güncel. Ben de 700-850 arasına 32 inç, HDMI girişi olan (pc bağlamak için), full hd bir tv arıyorum. Kullanım amacı pc bağlayarak oyun oynamak, film izlemek ve ara sıra da maç izlemek olacak.

Desktop: MSI Z97S SLI PLUS // i5 4690k (Turbo Boost 3.9 GHz.) // Hyper 212 Evo CPU Soğutucusu (160 mm) // Gigabyte G1 GTX 970 ; stok hız 1380-7010 mhz // Corsair Vengeance PRO 2x4 DDR3, 1600 mhz // CORSAIR SPEC-02 MidT // Corsair VS 650 PSU (12v = 50A) // Samsung 850 Evo 120 GB // Seagate Barracuda 1 TB 64 mb 7200rpm (ST10000DM003-1CH162)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.