Şimdi Ara

Vatandaşına pusu kuran devlet.Cam Filmi cezası 427 tl (KANUN NETLEŞENE KADAR CEZA YOK!) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
494
Cevap
12
Favori
41.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
244 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cam filmi iyi bir şey değil ben motosikletle giderken arabanın içinden önünü görmem gerekiyor göremiyorum
  • pelstina kullanıcısına yanıt
    Şuanda devlette, devletin parasını çatır çatır yiyen de kaçak sarayın içindeki ve yanındaki tayfa.Boş boş konuşms

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fiat S.p.A.

quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

Tamamen rezalet. Madem ceza sebebi o zaman niye serbest birakiyorsun? Resmen ilk once taksinlar sonra ceza vereyim diye yapilmis bir olay.

Anlasilan ayakkabi kutulari bos kaldi.

beğenmiyorsan edirne kapı kule orada sat arabanı evini doğru batıya

Vatandaşına pusu kuran devlet.Cam Filmi cezası 427 tl (KANUN NETLEŞENE KADAR CEZA YOK!)

marş marş..

• quote:

Orijinalden alıntı: computeron

quote:

Orijinalden alıntı: Fiat S.p.A.

quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

Tamamen rezalet. Madem ceza sebebi o zaman niye serbest birakiyorsun? Resmen ilk once taksinlar sonra ceza vereyim diye yapilmis bir olay.

Anlasilan ayakkabi kutulari bos kaldi.

beğenmiyorsan edirne kapı kule orada sat arabanı evini doğru batıya

Vatandaşına pusu kuran devlet.Cam Filmi cezası 427 tl (KANUN NETLEŞENE KADAR CEZA YOK!)

marş marş..

hocam trollüğüne yapıyorum hemen ciddiye alıyorsunuz

• Ulkenin ekonomisini secimlere kadar ayakta tutmak zorunlar secimdede fake atip ucretler dusecek insanlari rahatlacaklari bir alan olusturmak zorundalar bunu yiyen kekolarda yine basacaklar

• Vatandaşına pusu kuran devlet.Cam Filmi cezası 427 tl (KANUN NETLEŞENE KADAR CEZA YOK!)

• quote:

Orijinalden alıntı: Circassian IV

cam filmi iyi bir şey değil ben motosikletle giderken arabanın içinden önünü görmem gerekiyor göremiyorum

niye arabanın dibinde mi seyrediyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelstina

Bu tip idari olayları hükümete bağlamak adetten oldu. Bunlar devletin işi ve görevi, hükümetin değil. Hükümetler gelir geçer. Başka partiye oy versen o da aynısını yapacak, yapmak zorunda. Seçim zamanı başka partiye oy verince daha az vergi vereceksek yada benzin yarı yarıya ucuzlayacaksa, geçim sıkıntısı diye birşey kalmayacak, işsizlik tamamen yok olacaksa hep beraber gidelim o partiye oy verelim..

tabii yavv yolu da devlet yaptı değil mi?
  • Ben birşey danışıcam. Lütfen. Ben şimdi aracımı muayeneye götürdüm. Ağır kusurla gönderildim. Hallettim aracın kusurlarını. Şimdi ücretsiz 2. muayeneyi olucam. Gittiğim de peki şimdi araç cam filmli diye ücretsiz hakkımı yiyip beni gönderirler mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: pelstina

Bu tip idari olayları hükümete bağlamak adetten oldu. Bunlar devletin işi ve görevi, hükümetin değil. Hükümetler gelir geçer. Başka partiye oy versen o da aynısını yapacak, yapmak zorunda. Seçim zamanı başka partiye oy verince daha az vergi vereceksek yada benzin yarı yarıya ucuzlayacaksa, geçim sıkıntısı diye birşey kalmayacak, işsizlik tamamen yok olacaksa hep beraber gidelim o partiye oy verelim..

kesinlikle katılıyorum kardeşim hepsi muhalefetin suçu

• Duyuru yapılıp 2 ayda yasaklanabilir. Yalnız beyler anasının şeyi kadar terör örgütü var. Filmli camlı arabalarla gidip karakollara saldıran teröristler var. Uygulamanın yapılış şekli yanlıştır doğrudur onu demiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pena kutusu -- 25 Ekim 2017; 18:56:17 >
  • Amaç aracın içini görmekse, terörse, vatan millet sakarya ise lüks araçlarda takılı gelen ve bu şekilde ithal edilen koyu renk cam nedir?

2015'te lüks sınıf bir bmw ile Ankara'da saldırmışlardı hatılarsanız, o neden yasak değil o zaman?

Biz kapıkuleden değil de siz Cilvegözüne doğru yol alsanız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

cam filminin serbest olması zannedersem bi bayan mahkemeye verip kazanmıştı ondan sonra serbest oldu.diğer sölediklerin için çoğunluk memnun olduğu için bişey demek istemiyorum.

ülke nüfusu çok karışık ,kendi nüfusunun haricinde milyonlarca yabancı var,amerikan büyükelçisi bile tehdit etti.önceki yıllardaki olaylara dönmemek için önce güvenlik diyorum.

bahsettiğin olaylar fetonun olduğu yıllar onunda etkisi var.bundan sonrası için umutluyum.

Mesele terör tedbiri ise kapalı kasa kamyonet,şöför bölümü dışında her yanı kapalı panelvan hatta kapalı kamyon vs.hepsini yasaklayalım o zaman.

Yasakçı zihniyetle hiçbir sorun çözülmez.Kimseye cam filmi takın diye zorlama yapılıyormu? Yapılmıyor! O zaman %30 -%40 vs. gibi belirlenecek derecelerle cam filmi takılması serbest bırakılmalı ki zaten alınan karar bu şekildeydi.

Sonra yasak diyorsun ertesi gün mafya tahsildarı gibi polisler pusu kurmuş millete ceza yağdırıyor.Ayıp yani
    Bu bile kötü niyet olduğunu gösteriyor.Dersinki 15 gün süre sökün yoksa ceza keseriz.Anlarım.Çok ayıp ve kalleşçe.

Her gün okullarda olay çıkıyor diye okulları mı kapatacağız?

• Fazla degil 2-3 ay millet arabasini kullanmasa benzin almasa, yeni arac satin almasa, ceza yemese, sigara alkol tuketmese devletimiz memurunun maasini odeyemeyecek durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frostburn

quote:

Orijinalden alıntı: Circassian IV

cam filmi iyi bir şey değil ben motosikletle giderken arabanın içinden önünü görmem gerekiyor göremiyorum

niye arabanın dibinde mi seyrediyorsunuz?

bazen evet bazen hayır
  • Şu uygulamanın güvenlik için olduğunu düşünen varsa birşey demiyorum. Güvenlik olsa kapalı kasa araçları, panelvanları, doblo, kango tarzı araçları ne yapacağız. Yada fabrika çıkışlı renkli camları, ayrıca gerçekten güvenlik olsa derdin şu orana kadar serbest veya polis kontrol noktasından geçerken tüm camların indirilmesi kuralını koyarsın örneğin Amerika da polis sizi durdurdu mu araçtan inmesiniz camı açar iki elinizde üste direksiyonda olacak şekilde beklersiniz adamlar bunu düşünmüş biz dede cam filmi için benzer kural koyarsın . Bir gün sonra cezaların başlaması niyeti gösterdi zaten.

• Trafik cezalarini trafik kazalarini onlemek icin degil de devletin 12. ucagina, bilmem kacinci zirhli, maybachlarina kaynak ayirmak icin kullanan tek ulkeyiz, boyle oldukca durmak yok binmeye devam, hem arabaya hem ... anladiniz siz.

Fabrika cikisi cam filmli olanlar var mesela benim aracim focus 2013 arka camlar oyle, buna da mi ceza yazacaklar?

• Bugün çevirme vardı, durumu tahmin ettim arkadaşı aradım cam filmi çevirmesiymiş, anında yan sokağa girdim, aralardan kaçarak cam filmciye gittim 50 lira vererek söktürdüm. Ne diyeyim ki, 3 ay önce 150 liraya taktırdım şimdi de 50 liraya söktürdüm. O 200 liram haram zıkkım olsun.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.