Şimdi Ara

a4tech webcam vista driver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
40.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaslar bana acilen a4tech pk-635 webcam vista driver i lazım. yardımcı olursanız tesekkur eederım hayırlı gunler

Orjinalden alıntı: iboimtek

slm arkadaslar bana acilen a4tech pk-635 webcam vista driver i lazım. yardımcı olursanız tesekkur eederım hayırlı gunler

aynı webcamdan bndede war direk cd den takıp yukledim vista olanını aramana gerek yokki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeCeKa -- 14 Mart 2007; 14:20:11 >

Orijinalden alıntı: CeCeKa

quote:

slm arkadaslar bana acilen a4tech pk-635 webcam vista driver i lazım. yardımcı olursanız tesekkur eederım hayırlı gunler

aynı webcamdan bndede war direk cd den takıp yukledim vista olanını aramana gerek yokki
    aynı kamera bende var cd den yükleyince çalışmıyor arkadaşım

Orijinalden alıntı: Subat

aynı kamera bende var cd den yükleyince çalışmıyor arkadaşım

Alıntıları Göster
    sitesinden indirebilirsin vista driverlarını..

Orijinalden alıntı: ZEUS__

sitesinden indirebilirsin vista driverlarını..

Alıntıları Göster
    arkadaşlar cd sinden ve sitesinden oolmuyor

Osmanlı ve Türk Tarihi Kulübü
    Türk Tarihinin En Büyük Kumandanı Fatih Sultan Mehmet Han
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIZILÖTESİİ

a4tech pk635 vista driver lazımm cd sinden olmuyor internet sitesinden olmuyor
    Datron Pl5c Wireless Driver sorun
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufoaksaray

a4tech pk635 vista driver lazımm cd sinden olmuyor internet sitesinden olmuyor

Alıntıları Göster
    Ben bunu yükledim oldu :http://rapidshare.com/files/23695654/A4Tech_pk635_Webcam.zip
    Olmazsa da, nasıl olmadığını, nerede hata verdiğini biraz açık yazarsan yardım edebiliriz ancak.
    | INTEL Core 2 Duo E6600 | ASUS P5B | 4 GB KINGSTON DDR2 1066 | PALIT 8600GT Sonic 256MB 128Bit | WD 1TB + SEAGATE 320GB | LG 22X DVD-RW | ANTEC Neo Power 480W Power Supply | LG L194WT 19'' WideScreen |

• quote:

Orijinalden alıntı: efshane

Ben bunu yükledim oldu :http://rapidshare.com/files/23695654/A4Tech_pk635_Webcam.zip
    Olmazsa da, nasıl olmadığını, nerede hata verdiğini biraz açık yazarsan yardım edebiliriz ancak.

Alıntıları Göster
    a4 tech kendi sitesinde yeni vista driver ını yayınladı oradan indirebilirsin. ben indirdim ve kurdum sorun yok.kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: asonket

a4 tech kendi sitesinde yeni vista driver ını yayınladı oradan indirebilirsin. ben indirdim ve kurdum sorun yok.kolay gelsin

Alıntıları Göster
    sağol kardeş ama adres nedir kendi sitesindekinde indirdim olmuyor daha pazartesi denedim

sağol kardeş ama adres nedir kendi sitesindekinde indirdim olmuyor daha pazartesi denedim

Alıntıları Göster
    http://www.a4tech.com/en/download3.asp?ID=226
    | Core i7 4770K | MSI Z87 GD-65 Gaming | EVGA GeForce GTX 780 SuperClocked ACX Cooler| Corsair Vengeance® Pro Series 2x4GB (2400Mhz OC) | 2 x 128GB OCZ Vector Raid0 • MACH-XTREME 120GB MX-DS FUSİON + WD Caviar Black 1 TB 32 MB 7200 RPM | ASUS VG248 24" LED 144Hz | Akasa Venom Voodoo | Zalman Z11 Plus | XFX Pro 850W XXX Edition | Creative İnspire T3130 2+1 | Razer Blackshark 2.0 Battlefield 3 Edition | Logitech G105 | Corsair M60 | Razer Battlefield 3 Scarab Mouse Pad|
  • quote:

Orijinalden alıntı: credo

http://www.a4tech.com/en/download3.asp?ID=226

Alıntıları Göster
    hayır o driver olmuyor neden kimse anlamıyor o sitedeki olmuyor

Alıntıları Göster
    Resmi bir driverdan bahsediyoruz ama siz "Olmuyor" diyorsunuz. Nasıl bir tepki veriyor..? Donanım algılanmıyor mu..? Driver yüklenirken hata mı veriyor..? Ya da driver sorunsuz yükleniyor da donanım mı çalışmıyor..? Detaylı açıklarsanız daha net ve hızlı yardım alabilirsiniz..
    | Core i7 4770K | MSI Z87 GD-65 Gaming | EVGA GeForce GTX 780 SuperClocked ACX Cooler| Corsair Vengeance® Pro Series 2x4GB (2400Mhz OC) | 2 x 128GB OCZ Vector Raid0 • MACH-XTREME 120GB MX-DS FUSİON + WD Caviar Black 1 TB 32 MB 7200 RPM | ASUS VG248 24" LED 144Hz | Akasa Venom Voodoo | Zalman Z11 Plus | XFX Pro 850W XXX Edition | Creative İnspire T3130 2+1 | Razer Blackshark 2.0 Battlefield 3 Edition | Logitech G105 | Corsair M60 | Razer Battlefield 3 Scarab Mouse Pad|
  • quote:

Orijinalden alıntı: credo

Resmi bir driverdan bahsediyoruz ama siz "Olmuyor" diyorsunuz. Nasıl bir tepki veriyor..? Donanım algılanmıyor mu..? Driver yüklenirken hata mı veriyor..? Ya da driver sorunsuz yükleniyor da donanım mı çalışmıyor..? Detaylı açıklarsanız daha net ve hızlı yardım alabilirsiniz..

Alıntıları Göster
    sitedeki driver yükleniyor ama görüntü hep karanlık kurduğum tüm vistalarda bu şekilde

sitedeki driver yükleniyor ama görüntü hep karanlık kurduğum tüm vistalarda bu şekilde

Alıntıları Göster
    Kameranın önünde aşağı yukarı itilebilen bir yapı var. Onu aşağı çektin mi?
    | INTEL Core 2 Duo E6600 | ASUS P5B | 4 GB KINGSTON DDR2 1066 | PALIT 8600GT Sonic 256MB 128Bit | WD 1TB + SEAGATE 320GB | LG 22X DVD-RW | ANTEC Neo Power 480W Power Supply | LG L194WT 19'' WideScreen |
  • quote:

Orijinalden alıntı: I3eEsT

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar anlamıorum bugün vista yüzünden bir kere daha delirme noktasına geldim.dedikleri gibi o linkler boş ve vista driver olmadan çalışmıor bu webcam.bu nasıl iş anlamıyorum.driver sorununu 1018 yazıcıda yaşadım ve forumda okudumki vista driver'a gerek yok denmiş fakat deli gibi ihtiyaç var.ya da bizlerin yanlışı ne yada siz nasıl yapıonuz?farklı bi yolunuzmu var arkadaşlar?

Orijinalden alıntı: haldunak

arkadaşlar anlamıorum bugün vista yüzünden bir kere daha delirme noktasına geldim.dedikleri gibi o linkler boş ve vista driver olmadan çalışmıor bu webcam.bu nasıl iş anlamıyorum.driver sorununu 1018 yazıcıda yaşadım ve forumda okudumki vista driver'a gerek yok denmiş fakat deli gibi ihtiyaç var.ya da bizlerin yanlışı ne yada siz nasıl yapıonuz?farklı bi yolunuzmu var arkadaşlar?

Alıntıları Göster
    heheheheheheheh vista once driveri internette arıyor si ztanıtmasanız internettten bulduklarını asla değiştirtemezsiniz :)) bu da demek olyuor ki internete bağlıyken kurudunuz ( biark çalışyıro diyor haklı internttten driver çekmeden kurmuştur) siz bi format atın ama internte driverları tanıtmanadan bağlamayın

• quote:

http://www.radarsync.com/vista/ bu siteden bir çok vista driverı bulabilirsin

Orijinalden alıntı: Poseidon58

quote:

http://www.radarsync.com/vista/ bu siteden bir çok vista driverı bulabilirsin
    Valla aynı sorun bendede var ve hala çözemedim ne yapacam bilmiyorum :(

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ufoaksaray

Dostum bizde oluyor. Senin sisteminde sorun var demek. Önce driver yükle sonra usb kablosunu tak. Olur.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.