Şimdi Ara

a4tech webcam vista driver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
40.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaslar bana acilen a4tech pk-635 webcam vista driver i lazım. yardımcı olursanız tesekkur eederım hayırlı gunler

• quote:

Orjinalden alıntı: iboimtek

slm arkadaslar bana acilen a4tech pk-635 webcam vista driver i lazım. yardımcı olursanız tesekkur eederım hayırlı gunler

aynı webcamdan bndede war direk cd den takıp yukledim vista olanını aramana gerek yokki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeCeKa -- 14 Mart 2007; 14:20:11 >
  • aynı kamera bende var cd den yükleyince çalışmıyor arkadaşım
  • sitesinden indirebilirsin vista driverlarını..
  • arkadaşlar cd sinden ve sitesinden oolmuyor
  • a4tech pk635 vista driver lazımm cd sinden olmuyor internet sitesinden olmuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bluetooth driver
    5 ay önce açıldı
    Lg x200 netbook xp driver ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben bunu yükledim oldu :http://rapidshare.com/files/23695654/A4Tech_pk635_Webcam.zip
    Olmazsa da, nasıl olmadığını, nerede hata verdiğini biraz açık yazarsan yardım edebiliriz ancak.
  • a4 tech kendi sitesinde yeni vista driver ını yayınladı oradan indirebilirsin. ben indirdim ve kurdum sorun yok.kolay gelsin
  • sağol kardeş ama adres nedir kendi sitesindekinde indirdim olmuyor daha pazartesi denedim
  • hayır o driver olmuyor neden kimse anlamıyor o sitedeki olmuyor
  • Resmi bir driverdan bahsediyoruz ama siz "Olmuyor" diyorsunuz. Nasıl bir tepki veriyor..? Donanım algılanmıyor mu..? Driver yüklenirken hata mı veriyor..? Ya da driver sorunsuz yükleniyor da donanım mı çalışmıyor..? Detaylı açıklarsanız daha net ve hızlı yardım alabilirsiniz..
  • sitedeki driver yükleniyor ama görüntü hep karanlık kurduğum tüm vistalarda bu şekilde
  • Kameranın önünde aşağı yukarı itilebilen bir yapı var. Onu aşağı çektin mi?
  • arkadaşlar anlamıorum bugün vista yüzünden bir kere daha delirme noktasına geldim.dedikleri gibi o linkler boş ve vista driver olmadan çalışmıor bu webcam.bu nasıl iş anlamıyorum.driver sorununu 1018 yazıcıda yaşadım ve forumda okudumki vista driver'a gerek yok denmiş fakat deli gibi ihtiyaç var.ya da bizlerin yanlışı ne yada siz nasıl yapıonuz?farklı bi yolunuzmu var arkadaşlar?
  • heheheheheheheh vista once driveri internette arıyor si ztanıtmasanız internettten bulduklarını asla değiştirtemezsiniz :)) bu da demek olyuor ki internete bağlıyken kurudunuz ( biark çalışyıro diyor haklı internttten driver çekmeden kurmuştur) siz bi format atın ama internte driverları tanıtmanadan bağlamayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: iboimtek

slm arkadaslar bana acilen a4tech pk-635 webcam vista driver i lazım. yardımcı olursanız tesekkur eederım hayırlı gunler

http://www.radarsync.com/vista/ bu siteden bir çok vista driverı bulabilirsin
  • Valla aynı sorun bendede var ve hala çözemedim ne yapacam bilmiyorum :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufoaksaray

hayır o driver olmuyor neden kimse anlamıyor o sitedeki olmuyor

Dostum bizde oluyor. Senin sisteminde sorun var demek. Önce driver yükle sonra usb kablosunu tak. Olur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.