Şimdi Ara

iPhone X'in yapıp Xioami mi5/6'nın yapamadığı (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
649
Cevap
6
Favori
39.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
176 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende onu diyorum vergisiz 3600tl iken nasıl 3000e alalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: canercambel

Iphone X ve 8 için katılıyor görünüş fakat. IOS yazılımı android yazılımından çok daha iyi olduğunu düşünüyorum. Ne kadar Xiaomi Mi Max 64GB kullansam da. Hiçbir şeyden anlamayıp telefonu sadece gösteriş alanlar da var onlara ben de sinir oluyorum fakat, android ve ios telefondaki donanımları bir tutup işletim sistemlerini de aynı yılın işletim sistemlerini tutarsak ios stabilitede ezeceğini düşünüyorum.

Ya ios tabiki stabil olacak ama ios da fonksiyon yok ki yani sen bir yazılımı alıp sagini solunu kirpip o yazılıma bir dosya yöneticisi bile eklemezsen browser üzerinden download i bile yasaklarsan tabiki stabil olur ben Android cihazimdan essek yüküyle dosya indiriyorum torrentten cihazi bazen flash bellek taşınabilir HDD olarak kullanıyorum oradan buradan MP3 leri direkt indiriyorum cihaza film indirip srt yi direkt aynı dizine browser dan atıp medya player gibi eksternal TV ye görüntü aliyorum değişik müzik çalar uygulamaları kullanıyorum ne bileyim androidle yapıp da bilgisayarla yapamadığım az şey var cidden ve cihazda root bile yok mesela üç ay bilgisayar kullanmadım evde bu durumda ios gibi bir şey stabil de olsa kullanmak işime gelmiyor çünkü kısıtlı jb beklemen lazım jb bile olsa Android işlevselliği vermiyor tam olarak verse de yamalı bohça gibi hoşuma gitmiyor bu yüzden ios tercih etmem kesinlikle ve Android nougat mesela ios ile öyle çok bir stabilite filan farkı kalmadı bu stabilite olayı aslında telefona o Android'i portlayan firmaya göre de değişiyor mesela bak xiaomi deki miui şu an kullandığım emui den daha stabildi her yönüyle yani Android stabil değil derken hangi Android'den hangi sürümden ve en önemlisi hangi markadan ve hangi modelden bahsediyorsun derim sana ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 15 Ekim 2017; 17:49:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne kadar cahil bir millet olduğumuzu telefon konusunda birbirimize girerek bile gösterebiliyoruz. 5.sınıf ülkeler ve Türkiye hariç tüm dünya aştı bu marka fanatikliğini hala yok iphone yok xiaomi yok samsung ulan paranız neye yetiyorsa, gönlünüz hangisine kayıyorsa onu alın bu kadar basit. Bu kadar cahilce hareketleri, konuşmaları başka hangi toplumda görebiliriz acaba çok merak ediyorum.
  • xtreme4495 X kullanıcısına yanıt
    Androidler arasında en beğendiğim arayüz zaten Xiaomi'nin arayüzü. Haklısınız android dosya yöneticisi var ve birçok şeye izin veriyor. Fakat gel gelelim ben bunları notebook'tan yapmayı tercih ederim. Zaten açık kaynak kodlu olduğundan dolayı bu kadar rahat bir sistem. Yeni bir sistem geliyor bakalım 2020 yılında çıkacak deniyor telefonlarda 2020 yılında gözükür dediler. IOS Android birleşimi gibi diğer sistemler için tehtid olarak gözüküyor diye bir haber çıkmıştı. Bence zamanı geldi çok klasikleşti. Samsung'un Tizen'i Bada'sı vardı hepsini öldürdüler bada 2.0'a geçti sonra bir daha bir şey gelmedi. Ama eğer imkanınız yok ise bilgisayar kullanmaya, size android tavsiye ederim. Ama telefonu rahat ve stabil bir şekilde kullanmak isterseniz de ios öneririm kim olursa olsun.Bence Apple sırf sisteminden dolayı tutuldu yoksa kimse ona o kadar para vermezdi. Galaxy ace ve iphone 3 gs zamanları ilk çıkışlardı. Ve açıkçası android'in arayüzü çok grimsiydi o zamanlar çok anlamıyordum apple'ı beğenmiştim fakat ne olduğunu şimdi anlayabiliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay zeka. Bknz a11 bionic.

Tek fark budur herhalde. Özellik değil de potansiyel.

• barocker kullanıcısına yanıt
    en basitinden

* kablosuz şarj
    * hızlı şarj
    * çift kamera
    * stereo hoparlör
    * parmak izi okuyucu
    * yüz tanımlama
    * temassız ödeme sistemleri (nfc)
    * çerçevesiz tasarım

gibi özellikleri siz daha birkaç sene içerisindeki iPhone'larda yeni gördünüz ve önümüzdeki sene yeni göreceksiniz. Durum böyle iken kalkıp "onlar Apple'dan görüyorlar" demen çok komik. Teknolojiyi yalnızca seneden seneye yapılan Apple Event'lerden takip ederseniz böyle geri kalırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flag_Ship_Killer

quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ibo-wan

Xiaomi ne idüğü belirsiz bir marka mı? Yıllardır kalitesini kanıtlamış bir marka bu, hiç kullanmadığınız çok belli oluyor. Bence hiç de kullanmayın o elinizdeki 3.000tl'lik telefonu anında satarsınız gider bir tane alırsınız...

Özellikler:
    -Snapdragon + Adreno işlemci
    -Bazı modellerde sony lens (diğer lensleri de çok kaliteli çekiyor)
    -Çoğu modelde full metal kasa
    -Çok hızlı ve bloatware'siz işletim sistemi
    -Düzenli güncellemeler alıyor
    -Custom rom yüklerseniz garantisi bozulmuyor

Forumu takip edenler bilir ancak, sokaktan 10 tane insan çevirsek bu markayı hayatında bile duymamıştır emin ol.

Tamam o halde asya da sor bakalım xiaomi yi 1000 kişiye hepside bilir nerede soracağına bağlı

Yallah Asya'ya o zaman, burası Türkiye.

Noldu yediremedin mi ama siz kazık yemeği seversiniz

Tabi canım, tek akıllı olanlar da sizlersiniz ya zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Valla dediklerin doğru da illa iphone diyecek hali yok. iphone neyin göstergesi olabilir ki? onlar zaten markalar ile sponsorluk yapıyor da olabilir. Gisele sanırım en çok kazanan mankendi sonuçta.

Başarılı bir marka olduğu için Apple tercih ediyor bence, en önde gelen özelliği de güvenliği. Evet, Gisele dünyanın en çok kazanan mankeni ancak onun kadar kazanmayanlar da Apple tercih ediyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ibo-wan

Xiaomi ne idüğü belirsiz bir marka mı? Yıllardır kalitesini kanıtlamış bir marka bu, hiç kullanmadığınız çok belli oluyor. Bence hiç de kullanmayın o elinizdeki 3.000tl'lik telefonu anında satarsınız gider bir tane alırsınız...

Özellikler:
    -Snapdragon + Adreno işlemci
    -Bazı modellerde sony lens (diğer lensleri de çok kaliteli çekiyor)
    -Çoğu modelde full metal kasa
    -Çok hızlı ve bloatware'siz işletim sistemi
    -Düzenli güncellemeler alıyor
    -Custom rom yüklerseniz garantisi bozulmuyor

Forumu takip edenler bilir ancak, sokaktan 10 tane insan çevirsek bu markayı hayatında bile duymamıştır emin ol.

Tamam o halde asya da sor bakalım xiaomi yi 1000 kişiye hepside bilir nerede soracağına bağlı

Yallah Asya'ya o zaman, burası Türkiye.

Noldu yediremedin mi ama siz kazık yemeği seversiniz

Tabi canım, tek akıllı olanlar da sizlersiniz ya zaten.

He diyorsun ki yağlı kazığa oturanlar daha akıllı tabi sende haklısın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Marka prestiji kardeşim, parası olan alır. Aynı şeyleri söyleyip durmanın mantığı yok, bende de para olsa neden bir çin markası alayım?

• Xiaomi alır üstüne ios 11 teması yüklerim akarım aga hem iPhone gibi kasmazda

• hahaha iPhone ile xiamiıi yi kıyaslayalar var

Daha adını yazması ve telaffuz etmesi bile zor olan bir firma jahahah

• Flag_Ship_Killer F kullanıcısına yanıt
    Anca temasını yüklersin

• Iphone X alana dildo bedavaymış

• o istediği temayı yükleyebiliyor, sen napabiliyorsun?
    daha zil sesini bile değiştiremiyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozturkakin

Anca temasını yüklersin

Sizin gibi kasa kasa kullanacağıma temasını yüklerim misss ha doğru unutmuşum siz daha ip 3g deki arayüzü kullaniyorsunuz değil mi? her yıl aynı şeyleri satın almak nasıl bir duygu

Ayrıca on binden fazla tema var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flag_Ship_Killer -- 15 Ekim 2017; 18:11:43 >

• “Kılıf vs ile 7000 lira 😏😏😏 kimse masaya koymaz bu telefonu bu kadar para verdim şimdi millet bana mâl der diye 😂😂” Log yorumlarından alıntıdır. Adam haklı 6099 lira başlangıç fiyatından sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: canercambel

Androidler arasında en beğendiğim arayüz zaten Xiaomi'nin arayüzü. Haklısınız android dosya yöneticisi var ve birçok şeye izin veriyor. Fakat gel gelelim ben bunları notebook'tan yapmayı tercih ederim. Zaten açık kaynak kodlu olduğundan dolayı bu kadar rahat bir sistem. Yeni bir sistem geliyor bakalım 2020 yılında çıkacak deniyor telefonlarda 2020 yılında gözükür dediler. IOS Android birleşimi gibi diğer sistemler için tehtid olarak gözüküyor diye bir haber çıkmıştı. Bence zamanı geldi çok klasikleşti. Samsung'un Tizen'i Bada'sı vardı hepsini öldürdüler bada 2.0'a geçti sonra bir daha bir şey gelmedi. Ama eğer imkanınız yok ise bilgisayar kullanmaya, size android tavsiye ederim. Ama telefonu rahat ve stabil bir şekilde kullanmak isterseniz de ios öneririm kim olursa olsun.Bence Apple sırf sisteminden dolayı tutuldu yoksa kimse ona o kadar para vermezdi. Galaxy ace ve iphone 3 gs zamanları ilk çıkışlardı. Ve açıkçası android'in arayüzü çok grimsiydi o zamanlar çok anlamıyordum apple'ı beğenmiştim fakat ne olduğunu şimdi anlayabiliyorum.

Bilgisayar kullanma imkanım var ama işte Android tel dururken gerek görmüyorum çünkü telefonu cebimde heryere taşıyabiliyorum ve mesela bu yazıyı koltukta uzanarak yazabiliyorum surf müzik torrent otg den harici HDD ye dosya bile atabiliyorum köşede bir hackintosh PC var ama düğmesine nadiren basıyorum onu bile yeni bir imac e alternatif olsun diye topladım 600 TL lik HP monitör imac den eksiği yok estetikte ben eski imacimin içindeki buharı silmekten bikmistim en son iPhone 5s kullandım ekrana bastikca takir tukur sesler geliyordu bu Apple da üretim kalitesi de düşük laf aramızda en iyi iPhone kesinlikle 4 ve 4s di hem kalitesi yüksekti hemde devrin androidlerinden dört kat iyiydi ama artik o zamanlar geçti

Arayüze gelince mesela ben de mac os i neredeyse arayüzü güzel diye kullanıyorum kullanirsam bir de virüs zararlı yazılım bulasmiyor ama Windows da kullansam önlemini aldıktan sonra sorun olmazdı hatta Windows ram kullanımı daha iyi düşük donanımda daha iyi çalışıyor ve Explorer finder dan daha fonksiyonel ama sırf arayüz kullandirtiyor işte bu arada miui de emui de arayüz olarak ios den calintidir o yüzden iki arabirim de Android'in en iyisi apple i zaten arayüz dizaynı konusunda dünyada yenebilecek daha doğrusu daha iyisini yapabilecek bir yazılım firması yok ama Apple da Xerox dan çalmıştır onu da soyleyeyim

• Stand Alone kullanıcısına yanıt
    güvenlik derken fappening tarzı mı?
  • Slmlar. 800tlye kadar xiaomi modelleri icinde hangisini tavsiye edersiniz? Redmi.note 4 makul gibi duruyor?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.