son bölümde aksiyon biraz azdı ama muhteşem bölümdü Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 1 Temmuz 2022; 14:16:57 > |
son bölümde aksiyon biraz azdı ama muhteşem bölümdü Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 1 Temmuz 2022; 14:16:57 > |
Valla herşey olabilir. Ters köşe de olabilir gerçekten dediği de çıkabilir :d dizi her halükarda bizi şaşırtmaya devam ediyor. Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tahmin ediyodum valla. Spoiler,mesajı görmek için tıklayın. |
Cihad ; insanı öldürmek değil, insanı kazanmaktır.- Prof. Dr. Bayraktar Bayraklı
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
7.bölüm ile çıtayı muazzam bir noktaya taşıdılar. Son sahne zaten apayrı bir şaşırttı ama özellikle Noir'in sahnelerine ve ona neler olduğunu öğrendiğimiz sahneler baya güzeldi. 8.bölüm ile dizi sezon finali yapacak ve neler olacak aşırı merak ediyorum. Özellikle kötü bir 2.sezondan sonra muazzam bir sezon yapmışlar bu sefer. |
Spoiler,mesajı görmek için tıklayın. |
|
Her ikisi de birbirinden bencil ve beter hocam. Sanmam işbirliği yapsınlar. :D |
Amazon prime ' dan izliyorum diziyi 1 ve 2 sezonu bitirdim dün akşam 3 üncü sezona geçtim ancak üçüncü sezonda çevirmen anlamsız bir şekilde karakterlerin isimlerinide çevirme ihtiyacı duymuş ne alaka kardeşim bıraksana adamların ismini olduğu gibi mesela her konuşma arasında Homelandar ' ı yurtsever starlight ' ın ismini yıldız ışığı falan diye çevirmiş bunu kapatmanın yolu yok mu ? |
Asus Z170 Pro Gaming | ASUS ROG Strix GeForce GTX 1080 Ti 11GB | Intel Core i7 6700K 4.0 Ghz | CORSAIR H100i RGB PLATINUM 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu | 2x Noctua NF-F12PWM | 2x Corsair ML140 Pro Rot LED | Hyperx Savage 16 GB 2800Mhz DDR4 CL14 | Corsair 400C Mid-Tower Case
Evga 650GQ Gold 80+ PSU | Samsung 850 Evo 250GB SSD LG Ultragear 27GL83A-B 144Hz Gaming Monitor | WD 1TB Corsair K70 LUX RGB | DXRacer Sentinel Gaming Chair | - Logitech G900 Chaos Spectrum | HyperX Cloud II Gaming Headset Red | Razer Firefly Chroma Cloth Mouse Pad | Samsung UE-55MU9000 |
o ceviriyi yapani hepimiz ariyoruz hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gözünüze görünemem göze görünmez ölüler. Hiroşima'da öleli oluyor bir on yıl kadar. Yedi yaşında bir kızım büyümez ölü çocuklar. Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu.Bir avuç kül oluverdim külüm havaya savruldu. Benim sizden kendim için hiçbir şey istediğim yok.Şeker bile yiyemez ki kâat gibi yanan çocuk. Çalıyorum kapınızı,teyze, amca, bir imza ver.Çocuklar öldürülmesin şeker de yiyebilsinler. |
Evet 3. sezon finalini bitirdim biraz önce. Genel bir 3. sezon değerlendirmesi yapmadan önce genel olarak (1-2-3. sezonları kapsayacak şekilde) bir eleştiride bulunmak gerekirse... Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.![]() Bana göre the boys 3. sezon genel olarak çok iyi bir sezondu. Ama son bölümle beraber efsane bir sezon olma fırsatını bir tık kaçırdı. Disney işlerine maruz kaldığımız bu günlerde, the boys en azından tarzı ve farklılığıyla her zaman izlenecek bir dizi olur benim için < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor zsasz -- 8 Temmuz 2022; 4:58:44 > |
Çizgiromanı bilmiyorum ama dizide homelanderın diğerlerinden abartı bir farkı yok. Stormfront fantazi yaparken yerden yere çalmıştı HL'ı. O zaman belli olmuştu gücü. Maeve SF'u bi güzel patakladığına göre gücü HL ile benzer olmalı zaten. |
son bölümü begenmedim ben. bu sezonun en begenmedigim bölümlerinden olabilir. Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOEMAN32 -- 8 Temmuz 2022; 12:43:3 > |
There are some four million different kinds of animals and plants in the world. Four million different solutions to the problems of staying alive.
|
Hepsine katılıyorum. Ayrıca Spoiler,mesajı görmek için tıklayın. |