Şimdi Ara

ACİL EVLENECEĞİM KORKULARIM VAR! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
513
Cevap
8
Favori
26.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu devirde Zorla kaçan bir kız bulursanız banada haber verin hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 5 Ağustos 2017; 19:2:33 >

Orijinalden alıntı: NitroNos

Troll değil 300 bin içinde ev almışlar oda bir masraf araba'da ister boşarsan nafakada bağlanır bunaldım yemin ediyorum.

Pardon ev aldığını atlamışım. O zaman kendisinin suçu derim. Asgari maaşın var ve özel sektörde çalışıyorsun. Yarın öbür gün patron işten çıkarırsa elinde maaşında olmayacak ve sen ev alıyorsun. Üstüne tonla masraf var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0537 -- 5 Ağustos 2017; 19:16:6 >

Hocam ben 2000 TL maaş alıyorum ben bile evlilikten çok tırsıyorum evlendikten sonra benimde başıma gelirse gerçekten hayatımın hatasını yaparım ve ömür boyu bu borçları çekerim.

Allah elbette bir çaresini sunar hocam. Sen ancak şunun kararını ver. Evleneceğin kadın hayatının kadını mı ? Yeri geldiğinde peynir ekmeğe talim edecek birisi mi ? Yoluna yarenlik edebilecek mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0537 -- 5 Ağustos 2017; 19:26:27 >

Düğün masrafı en kötü 100 bin TL bilmiyorum hocam çok kararsızım yardımcı olacak arkadaşlarla muhabbet ediyorum işte mantıklı hareket edersem kazasız belasız bu işi atlatırım diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 5 Ağustos 2017; 19:22:1 >

Hocam bunu anlayamıyorsun , Anlamak çok zor karşıdaki kişi gerçek yüzünü göstermiyor , yukarıdaki örnekte olduğu gibi aynısı işte evim var , arabam yok ama ileride alırım.

Düğün masrafı en kötü 100 bin TL bilmiyorum hocam çok kararsızım yardımcı olacak arkadaşlarla muhabbet ediyorum işte mantıklı hareket edersem kazasız belasız bu işi atlatırım diye düşünüyorum.

100.000 lira sencede abartı değil mi ? Takı işinde bonkör davrandın sanırım ondan fiyat uçtu. Harcayağın miktarları kalem kalem yazdıysan ekle yorumda bulanayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0537 -- 5 Ağustos 2017; 19:23:25 >
  • Hocam geçen gittim düğün salonuna 15 Bin dedi bizim burada ortalama fiyatlar bu + 15 TL mobilyalar desek oldumu 30 Bin tl kafadan Takılar var ortalama kafadan ıvız zıvır derken 70 Bin TL'den başlar hocam Türk Parasının değeri yok en ufak bir eşya alsanız ateş pahası işin içine girdiğinizde hocam anlıyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne evlenmesi lan düşüncesi bile korkunç ayağına takılan pranga bir dünya borç birde çocuk olursa biten hayaller akşam bez değiştirirsin kadının afra tafrası ayrı dert Allah göstermesin çok mu zorda kaldın bulursun kaliteli bir kadın haftada 1 ziyaret eder evini al sana evlilik

Ayrıca hocam en ufak sorunda boşarım nafakamı ödersin derse bu acı çeke çeke alnının terinle kazandığın parayı çatır çatır başkalarıyla yemesi insanı çileden çıkarıyor.

o daha kötü zaten senin alın terinle çalışıp ödediğin parayı elin ibişleriyle düşe kalka yer sonra ne yapacağını şaşırırsın yaş gençse evlenme dil öğren ne bileyim kaçmaya çalış kardeşim hayatını kurtarmaya çalış önce

Aile , çevre baskısı evlen evlen sizene kardeşim siz mi ömür boyu yük çekeceksiniz anlamıyor her konuda bu var gerçekten bunaldım evlenecektim bu mesajı gördüm fikrim değişti hocam

Bilişim yazılım dillerini öğreniyorum ve geliştiriyorum kendimi ayrıca yabancı dil öğreniyorum memuriyet için kpss çalışıyorum.

Aile , çevre baskısı evlen evlen sizene kardeşim siz mi ömür boyu yük çekeceksiniz anlamıyor her konuda bu var gerçekten bunaldım evlenecektim bu mesajı gördüm fikrim değişti hocam

kadının değeri 25 yaşından sonra düşer eğer 22 24 yaş arasında almaya kalkarsan bu 300 bin tl masraf yapan arkadaş gibi ağzına ağzına tıkarlar borcu ama beklersin 28 30 yaşında hatun alırsın kadın zaten evde kalma psikolojisine girer öyle yüklenemez kraliçe muameleside yapmazsan ucuza kapatırsın hem o yaştan sonra kadın daha bir oturaklı olur 22 24 arasına göre

öncelik kendini geliştir kurtar yemişim evlenmeyi evlen diyenlerede git ikinci kocayı karıyı sen al rahatla de geç en temiz karşı atak bu bence bende güzel işe yarıyor :D

• Anladım hocam yardım ettiğiniz için çok teşekkür ederim yaşım daha genç erken yaşta evlenipte sorunlar yaşayacaksam 3-5 yıl daha bekler daha olgun birisini alırım ben bu yaşımdan yaşından çok büyük düşünüyorsun diyorlar bende çocuk gibi kız almak istemiyorum ailesi gaza getirir boşanırlar sonra cinayetler neden artıyor.
    70-80 bin lira gidiyor ailen ve sen bi şekil bu kadar para çıkarta biliyorsan borca harca girmeden sıkıntı yaşamazsın
    kızı seviyorsan oda seni seviyorsa fazla düşünme bu devirde düzgün kız bulmak zor
    Türkiye'deki kızların çoğu böyle hocam değiştiremezsin genetik mi mutasyona mı uğramış yoksa İsrail,Abd GDO'yu ülkemize girdi zihniyet değişti galiba aklıma mantıklı açıklama gelmiyor boşanma vakaları diğer yıllara göre rekor seviyede hocam ciddi bir sorun gerçekten Eskiden grafiklere bakıyorum boşanma vakaları günümüze göre az şu dönemde evlenmek ayağına taş bağlayıp denize atlamak ve kurtulmak gibi bir durum hocam.
    Hocam bana göre bir problemi yok sorunu yok evlendikten sonra değişirse ve problem yaşarsam bu maddi manevi kaybım olacak ve boşanma aşamasına gelirse boş yere nafaka ödeyeceğim enayi miyim ben diye çıldırırım.
  • Evlenmek istediğin kızın para avcısı olmadığından eminsen evlen her insanın ailesi bu kadar görgüsüz değiller ki yeni evlenen bir çiftin evinde yerleşsinler bence sorgulayacaksan komsulardan basla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi niye evliniyorsunuz ki benim çoğu tanıdık alıyor kızla evde yaşıyor sevgili hayatı gibi evlenmiyorda kızla evlenip o kızla ne yapıyorsun ki evlenmedende yaparsın istediğini ben hayatta evlenmem alırım bir kız sevgili tarzı aynı evde yaşa git baktın kız iyi al evlen baktın bu kızdan hayır gelmez vur kıçına tekmeyi siz böyle ilk bulduğunuz kızla evleniyorsanız işiniz var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redwolf0 -- 5 Ağustos 2017; 20:25:48 >
    Muhacir diye küçümsenenler,tarihin yazdığı savaşlarda en geriye kalanlar,yani "Düşmanla sonuna kadar dövüşenler" çekilen ordunun ri'cat hatlarını sağlamak için kendilerini feda edenler ve düşman karşısında kaçmak,çekilmek nedir bilmeyenlerdir.Muhacirler kaybedilmiş ülkelerimizin milli hatıralarıdır. 17.01.1931 | M.Kemal Atatürk
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.