Şimdi Ara

ACİL EVLENECEĞİM KORKULARIM VAR! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
512
Cevap
8
Favori
26.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Döviz arttıkça zaten şaha kalkmış piyasa iyice şaha kalkıyor buradaki esas faktörse işçiye verilen asgari ücretin kabul edilmesine rağmen şirket sahipleri verdiklerini fazlasıyla almak ve arz talep dengesini buna bağlı olarakta fiyatlandırmayı istedikleri gibi ellerinde tutuyorlar Eti Ülker sabancı koç vb hepsi asgari ücreti vermek zorunda kalıyor ama bu sefer üretimde ve ellerinde bulunan her şeye zam koyuyorlar bu sayede halkın elindeki para iyice azalıyor Büyük patronlar tüm Türkiye nin parasını elinde tutuyor böyle olunca gayrimenkul arsa ziynet lüks veya zaruri her şeyin fiyatı tavan yapıyor. Bizim arkadaki evleri 500bine alacak adamda çıkacak krediyle borçla alınca sanki bedava alınıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • açık yazıcağım
    yukarıda paylaşılan yazı tamamen kolpa yalan pislik birşey

hatta böyle bir olay bile yaşandığını zannetmiyorum

bir de yazıya alkış tutan var
    yazık çok yazık

Kesinlikle bayana dugun yapmayacagınızı ve evin eşyalarını ikinci el alacağınızı soleyin

Ve kesinlikle evlilik sözleşmesi yapın.

Yoksa yanarsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    bizim tvler özendiriyor evde kalmiş embesilleri bu tarz şeylere ama bunlar hep gelenek. Modern dünyada yeri yok.

Asgari ücreti bir kenera biram ben muhendis maaşi ile bunun altina girmek istemiyorum. En güzel çağlarimda maaşimi krediye bağlayip aç gezmek istemiyorum. O gereksiz masraflarin bedelini her sene güzel bir tatile vereyim birlikte gezelim istiyorum.

Hocam Allah'tan zamanında ev aldım yoksa beton parçasına para verilir mi zaten ölücez gidicez önemli olan mutlu bir yaşam evine ekmeğini götürebiliyorsan ne mutlu bize ama evlenilecek kadın kalmamış

Anladım hocam Sevgililer günü , Anneler günü , Kadınlar günü derken nedense Babalar günü kutlanmıyor veya Erkekler günü hayata gelmemiz bile zarar yasalarımız gene kadınların yanında ne yapalım ölelim.

Televizyon veya İnternet uyuşturucu gibi kafalarına zengin , yakışıklı , kaslı , uzun boylu erkekleri sende bunları göremiyor kullanıp atıyor.

Akraba iliskileri kuvvetli olan kizdan kacin diyorum. Misal teyze kizi vardir dugununde ona altin kemer takmislardir tabi o kiz her yerde konustugundan evlenecek olan kizda psikolojik baski olur anasida derki sumuklu fatmaya bile altin kemer takildi benim prensesime takamayacak mi hem sanki onun evlendigi adam cok mu zengin der istinasiz degismez bu. Tani evlenecek erkek adayinin anasi babasida gelinimiz icin her seyi yapariz diye bastan soz kesmisse tamam.

Neler a!ip neler alamayacaginizi ailenizin en basta karsi tarafin ailesine anlatmasi lazim. Benim isci babam kizini evlendirdi istedigi tek sey evdi o da uc sene sonra oldu. Abim evlenecegi zamanda karsi tarafida bizimki gibi zannetti simdi kredi cekip duruyor. Abimin isi yok. Askerde kaliyim diyor kiz anamdan ayrilamam diyor. Dugun nisan icin salon istiyor ev istiyor altin kemer istiyor 10 tane kolluk istiyor araba istiyor en luksunden elbiseler aliyor. Ablamla alisverise gittiler ablamin omru boyuncs giymedigi elbiseleri ona aldi ve kendi parasiyla. Akraba iliskileri oldugundan kayinbaba diyor zaten kendi oglunuz kizimizi buldu nisani atarsa ne duruma dusecem diyor? Simdi nisani biz atsaj aldiklarimizin hepsi kzids kalacak. Neyse bu bolumu gereksiz yazdim icim dolmustu gerci rahatladim.

Ayni sekilde evlenmis nisanli arkadasi varsa oralarda da ayni sey gecerli. Yani alacaginiz kizjn cevresini iyi belirleyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 300bin liraya ev alsaydiniz daha iyiydi ya 300 bin lira nedir

• Evlenmek veya çocuk yapmak zorunda değilsiniz, bunu unutmayın. Toplumu da düşünmeyin bu kadar, çocuğa toplum bakmayacak veya toplum girmeyecek o kadınla aynı çatı altına. Kendinizi bilerek atın adımlarınızı. Ülkede(belki dünyada) sevgisiz aşksız evlenen, sevgisiz büyüyen çocuklar dolu sırf çocuk yapmış olmak için yapan aileler yüzünden. Hayat kalitenizi yapmak istemediğiniz fakat topluma ait hissetmek için yapılan şeyler için düşürmeyin.

1.5–2 sene kadar mecburen ailemle birlikte yaşamak zorundayım. Yani eşya vs alımadı.

Altınlar,düğün,nikâh balayı vs kendime ait tüm harcamalarım 63 bin tl tuttu.

Ayrı eve çıkacaklar bide buna mobilya,tül,perde vs eklesinler.

Harcama yaparken de ne pahalısını aldım ne ucuzunu.orta halli harcamamaız oldu.

Beni desteklediğiniz için çok teşekkür ederim hocam insan evlenecekken bunları baya düşünüyor çıkmazın içine giriyor karar aldım 5 yıldan önce evlilik yok beklemezse ona yallah başkasını bulurum yada beklerse sözleşmeli evlenirim.

Bu fikirler çok işime yarayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Bilmiyorum hocam facebook'ta gördüm çoğu dedikleri korkuttu konu açayım dedim gerçekten evlilik hataymış kız arkadaşımı arayıp beklersen bekle beklemezsen yallah diyecem.

yalan dolan
    inanma sen bunlara

hiç bir halt bilmeyen maçı yetmeyen erkeklerin şizofren sancıları bunlar

sen evleneceğin kadına güveniyorsan gerisini düşünme
  • Hocam çocuk yapmasan bile nafaka bağlanıyor ben neden onun için ağız kokusu çekeyim sabah akşam çalışayım buda problem 5 yıldır yüzüne gülen insan evlendikten sonra şeytana dönüşmüş bir çok kişi mesaj attı bunlara ne diyeceksiniz.

Eşinizin size karşı tavırları , düşünceleri , fikirleri değişti mi?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.