Şimdi Ara

Dreamfall Chapters: The Final Cut Edition [İSTEK[

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
4
Favori
2.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yapılabilir mi acaba ? İlk oyunun vardı yaması.

• Altyazıları buldum gibi duruyor bakalım editleyip geri yerine koyduğumda oyunda da değişecek mi eğer ki değişirse,yama yapmayı düşünebilirim. Çünkü 15 Ağustostan sonra benim için YGS-LYS Maratonu başlayacak. Burdan söylüyorum ey ahali. CD Projekt Red Cyberpunk 2077 piyasa sürdüğü an oyunu bitirip çevirisine başlayacağım.
  • Hikayesi ilk oyun kadar olmasa da çok güzel diyorlar, umarım bir el atan çıkar.
  • nerdeee . oyunu ilk episode u çıktığında almıştım ama final cut oldu bi çeviren olmadı :) keşke biri çevirse
  • dreamboi kullanıcısına yanıt
    Aynen bir kaç gün önce normal sürüme sahip tüm kullanıcılara 8 küsür gb bir güncelleme ile bedava bir yükseltme, geliştirme yaptılar. Keşke birileri başlasa da oynayabilsek bu güzel oyunu.
  • İlk oyunu yıllar önce level dergisinin dağıtmış olduğu tam sürüm oyunlar sayesinde deneme imkanım olmuştu ve yarım yamalak İngilizcem ile inanılmaz keyif alarak bitirmiştim 😄.İnşallah birileri el atar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi purrfect -- 24 Temmuz 2017; 2:5:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunu yapsa yapsa said sürücü yapar bir tek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 29 Temmuz 2017; 20:15:1 >
  • Bu oyun çevirilmez mi be :) çevirmeyenler utansın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Elinde Tool'u olan varsa,dosyaları açıp çevirebileceğim şekilde bana iletirse bi göz atmak,yapabilecek olursam çeviriye başlamak isterim. İngilizce seviyem yeterli olacaktır diye düşünüyorum.
  • Tool var mı ?
  • Oyun hakkında bilgim yok. Unity motoruyla yapılmış .assets uzantılı dosyalardan oluşuyorsa evet var, buyrun...

http://www.zoneofgames.ru/forum/index.php?showtopic=36240
  • Elinize sağlık şimdiden umarım Türkçe oynayabiliriz şu güzel oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunquad

Elinde Tool'u olan varsa,dosyaları açıp çevirebileceğim şekilde bana iletirse bi göz atmak,yapabilecek olursam çeviriye başlamak isterim. İngilizce seviyem yeterli olacaktır diye düşünüyorum.
    http://www.zoneofgames.ru/forum/index.php?showtopic=36240&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 28 Temmuz 2017; 22:57:7 >

• Altyazıları buldum gibi duruyor bakalım editleyip geri yerine koyduğumda oyunda da değişecek mi eğer ki değişirse,yama yapmayı düşünebilirim. Çünkü 15 Ağustostan sonra benim için YGS-LYS Maratonu başlayacak. Burdan söylüyorum ey ahali. CD Projekt Red Cyberpunk 2077 piyasa sürdüğü an oyunu bitirip çevirisine başlayacağım.
  • sunquad S kullanıcısına yanıt
    Kolay gelsin dostum güzel haberlerini bekliyoruz ama dersler daha önemli hele hele üniversite hazırlık.
  • sunquad S kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir değişiklik oldumu?Keşke bu oyuna da el atsalar..dreamfall The longest journey muhteşemdi.😐

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bioshock'u çeviren arkadaş çevirecekmiş diye duymuştum. Bir ona sorun bence. Belkide çeviriyodur.
  • diablero-de D kullanıcısına yanıt
    On numara beş yıldız haber bu, umarım çeviriyordur.
  • Up. Gelişme var mı?
  • hala bir haber yok mu
  • Oyun hazır indirimdeyken Türkçe yama haberi gelse süper olurdu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.