Şimdi Ara

the number 23(23 numara)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Jim Carrey ... Walter Sparrow/Fingerling
    Virginia Madsen ... Agatha Sparrow/Fabrizia
    Logan Lerman ... Robin Sparrow
    Danny Huston ... Isaac French/Dr. Miles Phoeni

jim carrey den harika bir performans... komik rollerde görmeye alıştıgımız jim carrey sil baştan(eternal sunshine of the spotless mind) isimli filminden sonra bu defa bi gerilim filmi ile karsımızda...

herşey the number 23 isimli kitabın bulunması ile başlar.. walter sparrow bu kitabı okudukça sanki o kitapta anlatılanın kendisi olduğunu düşünür başlar... ve kitap giderek onun hayatını alt üst eder... taa ki kitap hakkındaki gerçeği öğrenene kadar...

bence muhteşem bir yapım... gerilim seven arkadaslar kaçırmamalılar

the number 23(23 numara)

the number 23(23 numara)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baytar -- 4 Mart 2007; 17:47:36 >

• bence tam bir fiyaskoydu hiç beğenmedim

jordanı severdim 23 ten dolayı artık soğudum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SELBAL -- 5 Mart 2007; 11:49:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SELBAL

bence tam bir fiyaskoydu hiç beğenmedim

jordanı severdim 23 ten dolayı artık soğudum
    bence harikaydı senaryo da güzel ama yönetmen berbattı böyle filme heyecan koymak müziklerle desteklemek gerekirken bundan yoksundu o yüzden bir yapaylık vardı ben de bu konuda beğenmedim..ama senaryo güzeldi gerçekten..sadece bir şey aklıma takıldı doktor sen ölmüş olmalıydın derken ne demek istedi onu anlamadım
    iyi seyirler..

• quote:

Orijinalden alıntı: natulus

bence harikaydı senaryo da güzel ama yönetmen berbattı böyle filme heyecan koymak müziklerle desteklemek gerekirken bundan yoksundu o yüzden bir yapaylık vardı ben de bu konuda beğenmedim..ama senaryo güzeldi gerçekten..sadece bir şey aklıma takıldı doktor sen ölmüş olmalıydın derken ne demek istedi onu anlamadım
    iyi seyirler..

Alıntıları Göster
    Jim Carrey için izlenir...

• quote:

Orijinalden alıntı: serseri

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: serseri

• quote:

Orijinalden alıntı: eDDiè

quote:

Orjinalden alıntı: serseri

Alıntıları Göster
    ben izledim izlemenizi tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: .::HANDSOME::.

ben izledim izlemenizi tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    Sinemada ilk geldiği zaman izlemiştim, manyaktı ya, jim carry beni manyak etkiledi, bu adam her rolü yapar .

Film gerilim olarak süper, izleyin görün..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: .i.

Sinemada ilk geldiği zaman izlemiştim, manyaktı ya, jim carry beni manyak etkiledi, bu adam her rolü yapar .

Film gerilim olarak süper, izleyin görün..

Alıntıları Göster
    Ben filmi izledim gayet güzel ayrıca jim carrey e dedektif rolü çok iyi olmuş karizma fışkırıyo resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: flym4n

Ben filmi izledim gayet güzel ayrıca jim carrey e dedektif rolü çok iyi olmuş karizma fışkırıyo resmen

Alıntıları Göster
    film güzel de yer yer sıkabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

film güzel de yer yer sıkabiliyor.

Alıntıları Göster
    Hoş bir hort olmuş,bence çok ta iyi değildi ama zaman kaybı da değil...Orta şeker...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mickey~

Hoş bir hort olmuş,bence çok ta iyi değildi ama zaman kaybı da değil...Orta şeker...

Alıntıları Göster
    film sonuna doğru hareketleniyor ayrıca 23 numarayı bulmak için çok kasmışlar okadar ben uğraşsam bende bir numarayla ilgili onca şey bulurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: piramid

film sonuna doğru hareketleniyor ayrıca 23 numarayı bulmak için çok kasmışlar okadar ben uğraşsam bende bir numarayla ilgili onca şey bulurum

Alıntıları Göster
    filmi izledikten sonra 23 numarasına karşı bi antipatik durum oluşuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loading

filmi izledikten sonra 23 numarasına karşı bi antipatik durum oluşuyor

Alıntıları Göster
    bence cok güzel bi film izlenmesi gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: piramid

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: piramid

bu filmi vizyondan önce doğal olarak fragmanını izlemiştim. youtube'da bu rakamlarla ilgili salak saçma yorumlar yapmışlar. "yok ben inanıyorum,yok şöyle, yok böyle,tesadüf olamaz(23 sayısı için söylüyorlar) cart curt" yuh dedim içimden.tabi ingilizce yazıyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

Orjinalden alıntı: piramid

bu filmi vizyondan önce doğal olarak fragmanını izlemiştim. youtube'da bu rakamlarla ilgili salak saçma yorumlar yapmışlar. "yok ben inanıyorum,yok şöyle, yok böyle,tesadüf olamaz(23 sayısı için söylüyorlar) cart curt" yuh dedim içimden.tabi ingilizce yazıyordu

Alıntıları Göster
    güzel bir film fakat insan etkileniyor bn 3 gün her numarayı hesapladım genellikle de 23 ü buldum

• quote:

Orijinalden alıntı: chacha27

güzel bir film fakat insan etkileniyor bn 3 gün her numarayı hesapladım genellikle de 23 ü buldum

Alıntıları Göster
    Toplama, çıkarma, çarpma ve bölme işlemleri kullanılarak, sayılarla dans edilmiş filmdir. Yutmayınız, rakamlara takılmayınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brutalite

Toplama, çıkarma, çarpma ve bölme işlemleri kullanılarak, sayılarla dans edilmiş filmdir. Yutmayınız, rakamlara takılmayınız.

Alıntıları Göster
    yeni izledim, daha iyi anlaşılabilmesi için bir kez daha izleilmesi lazım fakat o kadar beğenmedim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynoun

yeni izledim, daha iyi anlaşılabilmesi için bir kez daha izleilmesi lazım fakat o kadar beğenmedim...

Alıntıları Göster
    bence harika olağanüstü bir film tamamen ters köşeye yatırıyor gizem
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaatliBomba

bence harika olağanüstü bir film tamamen ters köşeye yatırıyor gizem

Alıntıları Göster
    Geçen gün yarısını izledim bende.uğraşsam 25 ile bir ton şey bulurum pek beğenmemiştim ama devam edeyim aklıma gelmişken .
  • quote:

Orijinalden alıntı: rnk.

Geçen gün yarısını izledim bende.uğraşsam 25 ile bir ton şey bulurum pek beğenmemiştim ama devam edeyim aklıma gelmişken .

Alıntıları Göster
    Mükemmel bir film.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.