Şimdi Ara

Ankara'da Gezilecek Gözülecek Mekan Önerisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, cumartesi - pazar günü Daha önce hiç gitmedim. Bu iki gün içinde kesinlikle git, kesinlikle gitme, şuraları gez, şurda şunu ye, şurda bunu ye diyebileceğiniz yer ya da etkinlikler vardır eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sihnizinir -- 3 Mayıs 2018; 14:27:4 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&amp;#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
  • Tripadvisor'da görmüştüm ama emin değildim, teşekkürler.
  • Yenidoğan,Tandoğan burda müzeler var çok elit insanlar yaşıyor biraz pahalı ama emin ol memnun kalırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2006 Laguna 1.6 Expression Manuel | 2005 Getz 1.3 GLS Otomatik | 2008 Honda CR-V 2.0i Executive Otomatik | 2015 Fluence 1.5dCi Touch Plus | 2000 Megane RTE 1.6 16V | 2015 Fiesta 1.6 Titanium | 2019 Subaru Forester 2.0i Premium Plus | 2018 Subaru XV 1.6 Xtreme Plus | 2017 Toyota Corolla 1.33 Life | 2018 Megane 1.5 DCI Touch | 2020 BMW 320i G20 Sport Line
    • 2022 Egea 1.3 Easy Plus (Mevcut araç)
    • 2025 Clio 1.0 TCe Evolution (Mevcut araç)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.