Şimdi Ara

iOS 11 [ANA KONU] (322. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.924
Cevap
91
Favori
917.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkçe yazıyorum aslında ama anlamamakta diretiyorsunuz, çarpıtmaya devam

Ha gayret biraz daha zorlayalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: auafina47

Yarın 11.2.1 sürümü yayınlanacakmış. İPhone X’lerde yüz tanımada sıkıntı çıkmış bazılarında

Kullandığım kadarıyla 11.2'nin şarj süresi fena değil o nedenle hemen 11.2.1'e geçmeyin bence

Orijinalden alıntı: TR_001

quote:

Orijinalden alıntı: Onurmsq

quote:

Orijinalden alıntı: Cool_psy

Şaka gibi ya bir ton para verip hala üreticiyi savunanlar var böyle ülkeye müstehak bile bunlar. Adam hangi telefonu alırsa alsın bugün piyasada iPhone 6 varsa ve adam bu telefonu aldıysa yap gibi akmalı arkadaş ne saçma bir mantıktır. Üretici güncelleme verdiyse ona uygun hale getirmeli o yazılımı ya da hiç vermemeli. Kullanıcı aldığı telefona bakar. Üretici o yazılımı ona optimize etmeli ya da yeni güncellemeyi vermemeli çünkü yazılımı da donanımı da en iyi bile üreticidir. Sanki kendi firması bedava almış gibi savunanlar var...

Iphone 6 dedigin avrupada 300dolar. 300birim para. Apple donup bu telefona neden baksin. 300dolardan bahsediyor 300 avrupalinin en dusuk maasi ortalama 3bin dolar.

https://www.amazon.com/gp/aw/d/B00NQGP42Y/ref=mp_s_a_1_3?ie=UTF8&qid=1512313702&sr=1-3&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=iphone+6&dpPl=1&dpID=51We979ipcL&ref=plSrch

Turkiyede pahali diye o turkiyenin sorunu. Gitsin ab ye girsin para birimimiz euro olsun

Bilgisi olmadan fikir sahibi olmamalı insan. Açıklayayım;
    1 - Avrupa para birimi Euro’dur kardeş, dolar değil.
    2 - en düşük maaş da vergi dilimine göre ortalama 900 euro’dur kardeş, 3000 değil.

Edit: ayrıca bir telefonun satılı sürdüğü sürece de destek anlamlı ve memnun edici düzeyde olmalıdır.

Sacma sapan cevabina cevap vereyim.

Yani avrupanin para birimini soylemedim ki sana. Avrupada ip6 bin euroya mi satiliyor. Avrupada da 200 300euroya satiliyor. Yani para birimini ceviremiyor musun.

Attigi sacma sapan cevaba bak. En dusuk maas 900 euro ben sana en dusuk maastan bahsetmedim bile. Avrupanin ortalama maasindan bahsettim. Sen bana asgari ucretin ortalamasindan bahsediyorsun. Avrupada herkes asgari ucretle calisiyor.

Yaw satista olsa nolur olmasa nolur ip6 cikali kac sene olmus. Avrupali her sene 100euro farkli ile eski telefonunu degistiriyor. Gotu b.klu ip6ya mi kaldilar. Ayrica uretici yeni yazilimini en son cikan cihaza gore yapar. Hal boyle olunca o dandik ip6 kasar tabi. Neden ip6 ozel bir surum cikartsin ki.

• İphone 7 İOS 11.2 DFU Temiz kurulum ile an itibariyle sonuç bu :( Taktik verin beyler :D
    iOS 11 [ANA KONU]

Orijinalden alıntı: Greggs

quote:

Orijinalden alıntı: TR_001

quote:

Orijinalden alıntı: Onurmsq

quote:

Orijinalden alıntı: Cool_psy

Şaka gibi ya bir ton para verip hala üreticiyi savunanlar var böyle ülkeye müstehak bile bunlar. Adam hangi telefonu alırsa alsın bugün piyasada iPhone 6 varsa ve adam bu telefonu aldıysa yap gibi akmalı arkadaş ne saçma bir mantıktır. Üretici güncelleme verdiyse ona uygun hale getirmeli o yazılımı ya da hiç vermemeli. Kullanıcı aldığı telefona bakar. Üretici o yazılımı ona optimize etmeli ya da yeni güncellemeyi vermemeli çünkü yazılımı da donanımı da en iyi bile üreticidir. Sanki kendi firması bedava almış gibi savunanlar var...

Iphone 6 dedigin avrupada 300dolar. 300birim para. Apple donup bu telefona neden baksin. 300dolardan bahsediyor 300 avrupalinin en dusuk maasi ortalama 3bin dolar.

https://www.amazon.com/gp/aw/d/B00NQGP42Y/ref=mp_s_a_1_3?ie=UTF8&qid=1512313702&sr=1-3&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=iphone+6&dpPl=1&dpID=51We979ipcL&ref=plSrch

Turkiyede pahali diye o turkiyenin sorunu. Gitsin ab ye girsin para birimimiz euro olsun

Bilgisi olmadan fikir sahibi olmamalı insan. Açıklayayım;
    1 - Avrupa para birimi Euro’dur kardeş, dolar değil.
    2 - en düşük maaş da vergi dilimine göre ortalama 900 euro’dur kardeş, 3000 değil.

Edit: ayrıca bir telefonun satılı sürdüğü sürece de destek anlamlı ve memnun edici düzeyde olmalıdır.

Adam blokluymuş bende.Niye blokladığımı hatırlamıyorum ama alıntıladığınız mesajı görüntüleyince anladım.

Avrupa, dolar ve 3bin dolar minimum wage. Ayrıca ülkenin ekonomisini düzeltmeye dair ufak bir öneri.

Dolar olunca euroya ceviremiyorsun yani. O da guzel bir bakis acisi. Euro olunca ip6nin birden fiyati bin euro oluyor. Apple forumunun beyni yanmis.

Ios11 beyinlerinizi yakmis.

Avrupada da herkes asgari ucret aliyor.

• 11.2 ye yeni geçtim stabilite iyi. Pil bariz hızlı gidiyor (6s)

Orijinalden alıntı: hayatgezi

hdr özelliği açık ise hem hdr olanı hemde orjinalini tutuyor. ayarlar>kamera bölümünden özgün olanı tut seçeneğini kapatabilirsiniz.

Böyle

iOS 11 [ANA KONU]

Yüklediğimiz şey Android telefonlarda olduğu gibi custom ROM değil. Dünyanın en büyük telefon üreticilerinden birinin resmi olarak yayınladığı bir güncelleme. Ben bu telefona 3000 küsür ve üzeri verdikten sonra her güncelleme çıktığında “Acaba stabil mi?” diye araştırma yapıp düşüneceksem ne anlamı kaldı o zaman? Kasasında milyar dolarlar olan bir firmanın güncellemesinin kusursuz gelmesini beklerim. Araştırma yapıp sürümün sağlam olup olmadığını öğrenmek benim işim değil ama Apple’ın sorunsuz bir güncelleme yayınlamak en büyük sorumluluklarından biri. Yüklediğimiz sürümler beta olsa “Yüklemeyin kardeşim, araştırın!” deme hakkınız var ama tam sürüm olarak yayınlanmış bir güncellemeyi yüklediğim için kimse kimseye bozuk atamaz.

Anlamıyorum sizi arkadaşlar. Herkes güncellemeyi yüklediği için birbirine atar yapıyor ama hırsızın hiç mi suçu yok?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrAstrum -- 3 Aralık 2017; 22:7:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: charsaf21

Ayarlar - kamera normal fotoğrafı tut kapalı mı ?

iOS 11 [ANA KONU]

Orijinalden alıntı: lnsurgent

quote:

Orijinalden alıntı: hayatgezi

hdr özelliği açık ise hem hdr olanı hemde orjinalini tutuyor. ayarlar>kamera bölümünden özgün olanı tut seçeneğini kapatabilirsiniz.

Böyle

iOS 11 [ANA KONU]

Gerçekten bunun doğru ayarı hangisi

• quote:

Orijinalden alıntı: auafina47

Yarın 11.2.1 sürümü yayınlanacakmış. İPhone X’lerde yüz tanımada sıkıntı çıkmış bazılarında

Kaynakkkkk ????? Ocağım ortalarına doğru yayınlaması gerekiyor . Takvim öle işliyor...!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Konu başlığına çok uygun olmayacak ama konuyu takip edenler en azından okursa ve yardımcı olursa sevinirim.

iOS 8 ve 9 da söyle bir özellik vardı. Kişilerde kişinin doğum gününü ekledikten sonra o gün gelince bildirim merkezinde “ Bugün Ahmet adlı kişinin doğum günü “ diye bir bildirim yer alırdı. Bunu iOS 10 ve 11 de yapamıyorum. Kaldırdılar mı yoksa benim ek bir ayar mı yapmam gerekiyor?

Saygılar.

• 11.2 ile, iPhone 8 de hava durumu aracı kendini güncelleyemiyor. Telefon açıldığında hava kaç derece ise o derecede kalıyor... Hava dırumu uygulamasını açımca güncel sıcaklığı görüyorsunuz ama araçlardaki derece değişmiyor...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • CrAstrum kullanıcısına yanıt
    Çok iyi özetlemişsiniz. Takılma olmasın iPhone’larda şarj falan hikaye 1750 mah batarya var zaten 6s te. Adamlar bataryayı düşünse bu kadar dusuk batarya kullanmazlardı. Gerçi 6, 6s ve 7 lerde yüksek batarya degeri yapsalar bu kez plus modeller satılmazdı. Tam bir satış stratejisi.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.