Şimdi Ara

iOS 11 [ANA KONU] (320. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.924
Cevap
91
Favori
917.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 318319320321322
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Selam, önceki sürümlerde silinen fotoları ayarlar kısmından tamamen kaldırabiliyorduk yanlış hatırlamıyorsam. Şimdi fotoğraflardan albümlere girip kaldırmam gerekiyor. Var mı sizde de böyle bir durum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 6 kullanıcısı olan arkadaşın telefonu inceleme amaçlı kullandım. iOS 11 de telefon mahvolmuş. Böyle yavaş takılan ve donan bir sürüm oldu iPhone 6 için dediklerinde bu kadar olacağını tahmin etmiyordum. Gerçekten büyük rezillik.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 11.2 6s de kullananlar özetleyebilir mi durumu?

Şarjın aynı performansın daha iyi olduğu bir sürüm bence. Şarj yönünde bir fark gözetemedim. İlk yüklediğimde hafif takılmalar vardı ama 1 gün sonraki kullanımda toparladı o saçma takılmalar kalmadı. Sadece widget ekranından ana ekrana hızlı geçişte alt barda kayma oluyor tabi ki dert edilecek bir şey değil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İP7 kullananlar 11.2 nasıl performans olarak 10.3 den geçmeli miyim

Orijinalden alıntı: Victoяiatus

Sırf apple diye gidip 3-4 nesil önceki telefonları alıp burda dert yananları anlamakta güçlük çekiyorum, ya almasaydın ya da güncellemeseydin arkadaşım?! neyine güvendin de güncelledin donanıma mı bakıyorsun güncellerken fatura tarihine mi

Şaka, değil mi? Ciddi olamazsınız!

İsteyen istediği cihazı alır ister son nesil ister eski nesil. Üretici öncekileri de son çıkanları da iyi hale getirmekle mükelleftir. Siz ve sizin gibiler gidin bir avuç telefon için binleri dökün, sizi tutan yok.

SAMSUNG Galaxy Note Fan Edition
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leon FR

quote:

Sırf apple diye gidip 3-4 nesil önceki telefonları alıp burda dert yananları anlamakta güçlük çekiyorum, ya almasaydın ya da güncellemeseydin arkadaşım?! neyine güvendin de güncelledin donanıma mı bakıyorsun güncellerken fatura tarihine mi

Şaka, değil mi? Ciddi olamazsınız!

İsteyen istediği cihazı alır ister son nesil ister eski nesil. Üretici öncekileri de son çıkanları da iyi hale getirmekle mükelleftir. Siz ve sizin gibiler gidin bir avuç telefon için binleri dökün, sizi tutan yok.

Ya bırak hocam. Bunlara cevap bile yazma. Kraldan çok kralcı olmak bize has bir özellik sanırım. Genlerimizde mi var ne?...

• Yeni ios ile birlikte ipadim agırlaştı. Ayni sorunu yaşayan var mı?

Arkadaşım üreticiyi neden savunayım? Boş muhabbet çeviriyorsunuz burda ip7 si olan adam bile güncellememiş 10.3.3 te bekliyor düzgün sürüm için 5s i olan 6 sı olanlar güncellemeleri yapmış, burda dert yanıyor bundan söz ediyorum, biraz mantıklı hareket edilse böyle olmaz. Bir okuyun araştırın sonra güncelleme yapın

Araştırmayıp, okumayan, dünyadan bi haber güruh bana kraldan çok kralcı diyor cehalete bak kahkaha attım

Arkadaşa da dediğim gibi sana cevap yazmayacağım. Gerek yok...

Orijinalden alıntı: R`meRt

Arkadaşlar iCloud a fotoğraf yedeklemeyi nasıl kapatanilirim

Ayarlar> en üstte isminizin olduğu bölüm> icloud> fotoğraflar- kapalı

Orijinalden alıntı: paldov

su ekosistem ve imessage kolayligi olmasa bende dusunmuyor degilim.

@paldov İmassage'nin ne gibi bir kolaylığı var hocam? Ben hiç kullanmıyorum herkeste whatsapp yükklü çünkü.

İphone 5 ile gittiği yere kadar devam edeceğiz bakalım. Eskiden aman dedik paraya kıydık iphone aldık kullanıyoruz ama görünen o ki yeni nesil cihazlarda iphone hep sıkıntılı. Aslında iphone 8 plus güzel gibi kullananlardan geri dönüşler nasıl Makale hocam ve diğer arkadaşlar?

Arkadaşım üreticiyi neden savunayım? Boş muhabbet çeviriyorsunuz burda ip7 si olan adam bile güncellememiş 10.3.3 te bekliyor düzgün sürüm için 5s i olan 6 sı olanlar güncellemeleri yapmış, burda dert yanıyor bundan söz ediyorum, biraz mantıklı hareket edilse böyle olmaz. Bir okuyun araştırın sonra güncelleme yapın

Hocam ne alakası var okuyup araştırmakla millet sizin bizim gibi vaktini forumda geçirmiyor. Aa telefonuma güncelleme gelmiş diyor ve yüklüyor. Üretici güncelleme yayınladıysa o cihaza uygun hale getirmeli. Hala gelmiş boş muhabbet diyorsun...Neyse sen haklısın herkes manyak gibi araştırmalı. 40 yaşındaki CEO dur ya o kadar meşgulüm ama bu güncellemeyi sekreterime söyleyim de araştırsın mağdur olmayım ya da herhangi biri ya ben apple a güvenmiyorum oğlum pek anlamam telefon işlerinden apple güncelleme yayınlamış ama telefonum yavaşlar mı bir araştırır mısın demeli siz haklısınız pardon...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cool_psy

Şaka gibi ya bir ton para verip hala üreticiyi savunanlar var böyle ülkeye müstehak bile bunlar. Adam hangi telefonu alırsa alsın bugün piyasada iPhone 6 varsa ve adam bu telefonu aldıysa yap gibi akmalı arkadaş ne saçma bir mantıktır. Üretici güncelleme verdiyse ona uygun hale getirmeli o yazılımı ya da hiç vermemeli. Kullanıcı aldığı telefona bakar. Üretici o yazılımı ona optimize etmeli ya da yeni güncellemeyi vermemeli çünkü yazılımı da donanımı da en iyi bile üreticidir. Sanki kendi firması bedava almış gibi savunanlar var...

Iphone 6 dedigin avrupada 300dolar. 300birim para. Apple donup bu telefona neden baksin. 300dolardan bahsediyor 300 avrupalinin en dusuk maasi ortalama 3bin dolar.

https://www.amazon.com/gp/aw/d/B00NQGP42Y/ref=mp_s_a_1_3?ie=UTF8&qid=1512313702&sr=1-3&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=iphone+6&dpPl=1&dpID=51We979ipcL&ref=plSrch

Turkiyede pahali diye o turkiyenin sorunu. Gitsin ab ye girsin para birimimiz euro olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: paldov

iphone kullananlarin cogu kulaniyor ve ben gercekten memnunum. whatsappta malum bildirim v.s sikintilari var. iessamgeta yok. bana daha kolay geliyor.

Hocam bende iphone kullanan arkadaşlarım arasında imessage kullanıp biraz daha keşfetmeye çalışacağım memnuniyetiniz üzerine. Cevabınız için teşekkür ederim.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.