Şimdi Ara

Cryptocoin ve Blockchain teknolojisi ile ilgili herşey (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.627
Cevap
149
Favori
111.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mikuru Asahina

quote:

Orijinalden alıntı: LynXMaSTeR

hocam virwox ile ilgili detaylı bi kullanım kılavuzu var mıdır türkçe olarak?

Virwoxda yapılan olay USD/EUR bakiye yükleyip onu SLL'ye çevirip onuda BTC'ye çevirip withdrawdan poloniex.com adresinize BTC'yi çekmek daha detaylı bir sorun olursa anlatırım limit order, market order farkı falan gibi.

usd bakiyeyi ne şekilde yüklüyoruz. direkt olarak kredi kartı ile veya banka kartı ile yapılıyor mu?
    hesaplamada hangi kurdan hesaplıyorlar, sitede döviz kurları var mı?
    usd yi yine sll e çevirirken kullanılan döviz kuru nedir?
    ayrıca tüm bu çevirilirde komisyon kesiliyor mu?
    btc ye çevrilirken ve poloniex e aktarılırken komisyon kesiliyor mu, miktar nedir?

• Eth mining mi daha mantıklı bir yatırım yoksa altcoin alıp unutmak mı daha mantıklı bi yatırım

iki tarafında fanatikleri var okudukça kafam karışıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koinim den litecoin alacam hadi bakalım
  • neticede kara para oluşmuyor mu? bir de bu yanı var
  • Gençler yapmayın etmeyin. Yorumlardan anlaşılıyorki bir çoğunuzun yaşı küçük. Konuyu açan kardeşimiz bile -18. Anlıyorum kanınız kaynıyor. Kolay yoldan para, zengin olmak gibi şeyleri görünce duramıyorsunuz ama etmeyin. Bu da forex balonu gibi.

Haydan gelen huya gider.

• Mischievousz M kullanıcısına yanıt
    Nereden alalım hocam her türlü komisyon ödüyoruz yani virwox tan falan da alsak

• MajoooR kullanıcısına yanıt
    Eth mining garanti gelir gibi düşünebilirsiniz. Ben yapmaya karar verdiğimde 48$ dı. Başlayana kadar 90 oldu. Başladım şu an 170 civarı. Bitcoinde bu süreçte 3 kat civarı arttı. Sizi üzmeyecek tutarlarda altcoinlete yatırım yapmanız daha mantıklı. Btc de 1/2 alana kadar altcoinlerde 1/10 alma ihtimaliniz daha yüksek.

• Maalesef konuda birçok yorum yazan, şunu alın bunu alın diyenin piyasadan, kriptoparanın doğasından hiç haberi yok.

Yaklaşık 4 senedir bitcoin/alternatif coinler piyasasında alt sat yapıyorum. Bu piyasa forex'den kat be kat daha zorludur. Genel anlamda hiç bir teknik grafikte işlemez. Merkezsiz olduğu için inanılmaz spekülasyon döner. Son bir iki ayda Japonya'da kodifike olmasıyla kriptopara dünyasına inanılmaz bir nakit girişi oldu. Konuyu açan gibi acemi arkadaşlar da piyasayı herkesin her zaman kazandığı bir piyasa zannetti. Maalesef ki birkaç sene içerisinde, bugün %1000 yapan coinler piyasada dahi olmayacak. Çoğu pump & dump dediğimiz spekülasyon için var zaten. Herhangi bir amaca hizmet etmiyorlar.

Ha, bu iş çok eğlenceli. Blok zinciri teknolojisini de inanın çok ilginç ve inanılmaz geliştirmelere açık. Ancak piyasaya girmek isteyen arkadaşlar, ufak, kaybetmekten üzülmeyeceği meblağlar ile girip; kimsenin lafını dinlemeden, kendi stratejilerini geliştirerek alt sat yapabilir.

• Meraklı ve özellikle genç arkadaşlara tavsiyem; bu işin ballı kaymaklı para kazanılan kısmı maalesef geçti. Coinler 100e 1000e 10000'e zaten katlandı. Tekrar katlanmaz demiyorum ancak bundan sonrası geçtiğimiz dönemden daha fazla riskli, daha fazla sancılı olacak. O yüzden cüzdanınızdan düşürünce üzülmeyeceğiniz kadar bir parayla hevesinizi almanızda becerebilirseniz de para kazanmanızda fayda var.
  • Mikuru Asahina kullanıcısına yanıt
    İyi güzelde hiç bir ürün sürekli artmaz bu mantıksızlık olur. Eninde sonunda düşer. Bir kişi kazanıyorsa bu demektir ki bir kişi de kaybediyordur.

Millet enayi mi gidip iş yapıyorlar, ticaret yapıyorlar, Maaşlı işlerde çalışıyorlar para kazanmak için. Sizin dediğiniz gibi olsa 1 koy 3 al her insan bu işe girer kazanırdı. Asıl soru şu kim kaybediyor ki biz kazanabileceğiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mikuru Asahina

quote:

hocam virwox ile ilgili detaylı bi kullanım kılavuzu var mıdır türkçe olarak?

Virwoxda yapılan olay USD/EUR bakiye yükleyip onu SLL'ye çevirip onuda BTC'ye çevirip withdrawdan poloniex.com adresinize BTC'yi çekmek daha detaylı bir sorun olursa anlatırım limit order, market order farkı falan gibi.

usd bakiyeyi ne şekilde yüklüyoruz. direkt olarak kredi kartı ile veya banka kartı ile yapılıyor mu?
    hesaplamada hangi kurdan hesaplıyorlar, sitede döviz kurları var mı?
    usd yi yine sll e çevirirken kullanılan döviz kuru nedir?
    ayrıca tüm bu çevirilirde komisyon kesiliyor mu?
    btc ye çevrilirken ve poloniex e aktarılırken komisyon kesiliyor mu, miktar nedir?

Kart/banka hesabı ile yatırabiliyorsunuz döviz kurları bankanızın kuru oluyor usd yi sllye çevirirken btc fiyatı önemli

• quote:

Orijinalden alıntı: bzkrt1903

elektrik ücreti dışındamı hocam

Elektrik ücretini çıkardım

• quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

İyi güzelde hiç bir ürün sürekli artmaz bu mantıksızlık olur. Eninde sonunda düşer. Bir kişi kazanıyorsa bu demektir ki bir kişi de kaybediyordur.

Millet enayi mi gidip iş yapıyorlar, ticaret yapıyorlar, Maaşlı işlerde çalışıyorlar para kazanmak için. Sizin dediğiniz gibi olsa 1 koy 3 al her insan bu işe girer kazanırdı. Asıl soru şu kim kaybediyor ki biz kazanabileceğiz.

Kaybeden çok oluyor mesela gereksiz çöp coinler bir günde 2 ye katlandı yada balina spekülasyonu ile bir anda hızlıca artışa geçti diye alanlar sonra öyle çubuk gibi kalanlar çok önemli olan gelecekte kullanım görücek tarihe karışmayacak coinlerle oynamak mesela ethereum,ripple,bitcoin,litecoin vs gelecektede kalıcaktir ama fct falan gibi coinler ya yok olcak yada kimse takmicak borsa haricindekiler yani sağlam coinlerle yola çıkarsanız daha safesiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mikuru Asahina -- 24 Mayıs 2017; 7:46:39 >

• muhalif13 kullanıcısına yanıt
    Bir belgesel vardi belgeselde 4 çinli arkadas bitcoin patlak verince gidip bir mrkan alip icine bilgisayarlari kuruyorlar. Boyle boyle parayi kirip 3 4 yer daha aliyorlar. Dediklerine gore yanlis hatirliyor olabilirim kisi basi 800k dolar kazaniyorlar aylik (rakam bu civarlarda max +-100k oynar) bu net gelirleri yani aradaki elektrik vs parasi cikartinca. Adamlar zamaninda akil etmis. Ben de deepwebe merak sardigimda 10 tane mi ne aldiydim bu meretten. O zamanlar asiri ucuzdu bahsi bile gecmiyordu fiyatinin.Cuzdani unuttum ve kaldi oyle zaten ulasmamin da imkani yok.

Not:yapilabilirse bilen birisi mesaj atsin yahu az buz para degil

• Mikuru Asahina kullanıcısına yanıt
    Ripple in su an piyasadaki bulunurlugu fazla liteco8n btcden sonra en alinasi. Nedense ethereumdan daha fazla kar edilemez gibi geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Markus Schulz

Ripple in su an piyasadaki bulunurlugu fazla liteco8n btcden sonra en alinasi. Nedense ethereumdan daha fazla kar edilemez gibi geliyor.

https://images.discordapp.net/.eJwFwVEOgyAMANC78D9KQbB6jR1gIUjARIHQ-rXs7nvvq555qV1VkcE7wHFy6vPQLH3GknXpvVw5jpN16jdEkZjqnZswWCKHC1pHFDbcAjlwGMgYMhs6Ch7RBXinmXPj2uVjDa7G2-VlVm-916MV9fsDwYcnSg.jn55WShSMEw6Wc3klue-dfiNga8

Ethereum buy supportu aşırı fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mikuru Asahina -- 24 Mayıs 2017; 7:59:11 >

• 8500 TL yi geçti btc,
  • Bazı arkadaşlar bu coinlerin hepsinin farklı şeylerde kullanıldığını yazmış. Şu sıralar görüyorum ki bitecoine ilgi fazlasıyla arttı. Bende alıp unutma taraftarıyım ve önü en açık alt coin türünü arıyorum bana kalırsa oyun sektöründe kullanılıyor denilen litecoin oldukça kar bırakıcak yakın zamanda ve ben yatırırımı mı onun üzerine yapmayı düşünüyorum. Sizler ne dişünüyorsunuz bu konuda?

• quote:

Orijinalden alıntı: Jour

Bazı arkadaşlar bu coinlerin hepsinin farklı şeylerde kullanıldığını yazmış. Şu sıralar görüyorum ki bitecoine ilgi fazlasıyla arttı. Bende alıp unutma taraftarıyım ve önü en açık alt coin türünü arıyorum bana kalırsa oyun sektöründe kullanılıyor denilen litecoin oldukça kar bırakıcak yakın zamanda ve ben yatırırımı mı onun üzerine yapmayı düşünüyorum. Sizler ne dişünüyorsunuz bu konuda?

Benimde aklımda litecoin ve ethereum var. Bilgili arkadaşlar ne düşünüyor bu konuda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mischievousz

Grup kuruldu arkadaşlar pmden ulaştırabilirsiniz numaranızı. 8 kişiyiz şuan.

Gönderdim numarayı hocam. Eklemeyi unutma
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.