Şimdi Ara

Cryptocoin ve Blockchain teknolojisi ile ilgili herşey (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.627
Cevap
149
Favori
111.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kazanılan para kesinlikle yatıcak diye bir şey varmı ? yatmama ıhtımalı nedır?
  • ben bir 100liralık bitcoin transferi geçtim poloniex'e. Hesabıma hala geçmemiş gözüküyo 10dakika oldu. Ne kadar sürer bu iş ortalama biliyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tommy Conlon

quote:

Orijinalden alıntı: pixelllll

quote:

Orijinalden alıntı: Mikuru Asahina

quote:

Orijinalden alıntı: mstfygc

Birisi şu işi babaanneye anlatır gibi anlatsın, x sitesine gir, y uygulamasından yükselen ve düşenleri takip et, z sitesinden coin al gibi.. Koşmayı anlatıyorsunuz ama ayakkabıyı nasıl giyeceğimizi anlatmıyorsunuz.

virwox.com sitesine gir deposit kısmından kredi kartınla bitcoin al sonra poloniex.com sitesine gir üyelik aç sağ üstten deposite bas aynı şekilde ordan btc(bitcoin)'i bul orda ekranda sana veren adresi kopyala tekrar virwox sitesine gir withdraw tuşuna bas adres kısmına o adresi gir miktar kısmına aldığın bitcoin miktarını gir onayla.
    daha sonra poloniex.com senin ana meydanın orda önünde bütün coinler var canlı bir şekilde izliyorsun düşüyor artıyor insanlar alıyor satıyor vs sende gidiyorsun önerdiğim coinlere dağıtıyorsun paranı yada tek bir coine basıyorsun hepsini istersne telefonunun ana ekranına widget olarak bu fiyatları takip edebileceğin "Digital Currency Widget" uygulamasını indirebilirsin Play Store'den. 3000'den aldın diyelim x coini baktın 10000 oldu satmak istiyorsan yeter bu kadar kar dedin tekrar poloniex.com'a giriyorsun satış emri veriyorsun 10000de bütün coinini yada bir miktarını o para yeniden bitcoine dönmüş oluyor bir coini bitcoin ile alıyorsun satarsan yine eline bitcoin geçiyor eğer paranı tl olarak elinde tutmak istersende poloniex kısmından withdrawa gidiyorsun koinim.com'a üye oluyorsun ordaki adresine çekiyorsun bu sefer orası zaten türkçe site kolay kullanımı bitcoin sat diyorsun satıyorsun bitcoinlerini tl bakiye oluyor hesabında sonra tl çek basıp iban numaranı yazıp banka hesabına 2 günde geliyor.

virwox %20 civarı komisyon alıyor. Lykke'da düşüktür veya türk btc sitelerinden alın.

Türk sitelerinden aldığımız btc leri poloniex e gönderip altcoin alabiliyor muyuz ?

Pek farketmiyor herhangi bitcoin adresine göderebilirsin bu bir trade sitesi veya bilgisayarına yüklediğin wallet olabilir.

Ben şahsen altcoinleri güvenilir bulmuyorum satışı bile zaman alıyor piyasa yavaş ve düşük oluyor. Bitcoinde al sat yapmak mantıklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cami123

Kazanılan para kesinlikle yatıcak diye bir şey varmı ? yatmama ıhtımalı nedır?

Günlük limitler olabiliyor tl çekerken ama elbet yatar.
  • buraközkan kullanıcısına yanıt
    Ben sabah 10 da verdim hala geçmedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraközkan

ben bir 100liralık bitcoin transferi geçtim poloniex'e. Hesabıma hala geçmemiş gözüküyo 10dakika oldu. Ne kadar sürer bu iş ortalama biliyor musunuz?

Genel olarak BTC ödemeleri çok yavaş şu sıralar bekleyebilirsin o yüzden, takip edebilirsin aslında ama bekle 1 saate gelir sanırsam en geç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdamBaliKokusu

Ben sabah 10 da verdim hala geçmedi

Nerden yolladınız BTCyi virwoxdan mı?
  • hocam virwox ile ilgili detaylı bi kullanım kılavuzu var mıdır türkçe olarak?
  • Mikuru Asahina kullanıcısına yanıt
    Evet virwoxtan poloniexe yolladım dediğiniz gibi. Btcler kayıp :D inşallah çöpe gitmemiştir üzülürüm

• quote:

Orijinalden alıntı: AdamBaliKokusu

Evet virwoxtan poloniexe yolladım dediğiniz gibi. Btcler kayıp :D inşallah çöpe gitmemiştir üzülürüm

Virwoxda ilk çekişinizde 48 saatlik süren en fazla bir inceleme oluyor yeni hesapsınız diye ondan bekliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LynXMaSTeR

hocam virwox ile ilgili detaylı bi kullanım kılavuzu var mıdır türkçe olarak?

Virwoxda yapılan olay USD/EUR bakiye yükleyip onu SLL'ye çevirip onuda BTC'ye çevirip withdrawdan poloniex.com adresinize BTC'yi çekmek daha detaylı bir sorun olursa anlatırım limit order, market order farkı falan gibi.
  • Öncelikle ben bütün mesajları okudum ama gerçekten çok az şey anladım yani burda para birimleri var benzetme yaparsak btc (dolar) piyasayı elinde tutan birim ve bolivya bolivyası vb (alt coin) oluyor.Bir site var oraya para yatırıyorsun sonra onu bir şeye çeviriyorsun sonra bitcoine çeviriyorsun sonra onu başka bir siteye aktarıyorsun ordan alım satım yapıyorsun umarım doğru anlamışımdır ama bence siz birdaha türkçe ve kısaltmasız bir şekilde analtın (btc,ssl vb şeyler olmadan) çünkü bu işi bilmeyenlerin çoğu bir şey anlamadı siz bilenlerle muhabbet yapıyorsunuz şuan bilmeyenlere para kazandırmıyorsunuz ve sistemin mantıksal eksikleri var ortada bir şeyler dönüyor ama hala tam anlamadım bir kere tl>dolar>bitcoin bunları birbirine çeviriyorsunuz çapraz kurdan zaten kaybediyorsunuz kaybettiğiniz paralar (bankalara gelir sağlıyor), sonra işletim ücreti kesen virwox gibi siteler kestiği işletim ücreti ile kazanıyor (siz yine para kaybettiniz), ama bu takas siteleri nasıl kazanıyor onu hala anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phenx -- 24 Mayıs 2017; 1:51:30 >

Hocam neden diğer arkadaşlara zarar ettiriyorsunuz? 2 kere dönüşüm yaptırmaya ne gerek var? Payeer üstündem halledilebilecek işken boşuna masraf açıyorsunuz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Birisi şu işi babaanneye anlatır gibi anlatsın, x sitesine gir, y uygulamasından yükselen ve düşenleri takip et, z sitesinden coin al gibi.. Koşmayı anlatıyorsunuz ama ayakkabıyı nasıl giyeceğimizi anlatmıyorsunuz.

virwox.com sitesine gir deposit kısmından kredi kartınla bitcoin al sonra poloniex.com sitesine gir üyelik aç sağ üstten deposite bas aynı şekilde ordan btc(bitcoin)'i bul orda ekranda sana veren adresi kopyala tekrar virwox sitesine gir withdraw tuşuna bas adres kısmına o adresi gir miktar kısmına aldığın bitcoin miktarını gir onayla.
    daha sonra poloniex.com senin ana meydanın orda önünde bütün coinler var canlı bir şekilde izliyorsun düşüyor artıyor insanlar alıyor satıyor vs sende gidiyorsun önerdiğim coinlere dağıtıyorsun paranı yada tek bir coine basıyorsun hepsini istersne telefonunun ana ekranına widget olarak bu fiyatları takip edebileceğin "Digital Currency Widget" uygulamasını indirebilirsin Play Store'den. 3000'den aldın diyelim x coini baktın 10000 oldu satmak istiyorsan yeter bu kadar kar dedin tekrar poloniex.com'a giriyorsun satış emri veriyorsun 10000de bütün coinini yada bir miktarını o para yeniden bitcoine dönmüş oluyor bir coini bitcoin ile alıyorsun satarsan yine eline bitcoin geçiyor eğer paranı tl olarak elinde tutmak istersende poloniex kısmından withdrawa gidiyorsun koinim.com'a üye oluyorsun ordaki adresine çekiyorsun bu sefer orası zaten türkçe site kolay kullanımı bitcoin sat diyorsun satıyorsun bitcoinlerini tl bakiye oluyor hesabında sonra tl çek basıp iban numaranı yazıp banka hesabına 2 günde geliyor.

virwox %20 civarı komisyon alıyor. Lykke'da düşüktür veya türk btc sitelerinden alın.

Türk sitelerinden aldığımız btc leri poloniex e gönderip altcoin alabiliyor muyuz ?

Pek farketmiyor herhangi bitcoin adresine göderebilirsin bu bir trade sitesi veya bilgisayarına yüklediğin wallet olabilir.

Ben şahsen altcoinleri güvenilir bulmuyorum satışı bile zaman alıyor piyasa yavaş ve düşük oluyor. Bitcoinde al sat yapmak mantıklı.

Türk sitelerine yönelme nedenim Virwoxda komisyon kesildiğini söylemeleri.Gerçi Türk sitelerinde kesiliyor mu onuda bilmiyorum.Ben 100-200 tl gibi bir parayla sistem nasıl işliyor bunu öğrenmek istiyorum.Bu nedenle altcoinlere yönelmek daha mantıklı geldi.Benim param btc için çok düşük kalır diye düşünüyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Türk sitelerine yönelme nedenim Virwoxda komisyon kesildiğini söylemeleri.Gerçi Türk sitelerinde kesiliyor mu onuda bilmiyorum.Ben 100-200 tl gibi bir parayla sistem nasıl işliyor bunu öğrenmek istiyorum.Bu nedenle altcoinlere yönelmek daha mantıklı geldi.Benim param btc için çok düşük kalır diye düşünüyorum.

Türk sitelerinde direk BTC'nin fiyatı normalden bi 500-600 tl daha fazlaydı en son.

elektrik ücreti dışındamı hocam
    Koinim den bitcoin alip poloniex e gonderebiliniyor mu ?

• ROUGE44 R kullanıcısına yanıt
    Evet yollayabilirsiniz

• Bu konuda bana yardimci olabilcek biri varmi 200 liralik bisey alip unutmak istiyorum maksat yapmadik demeyelim

• Akşama doğru monero almıştım bi baktım uçmuş gitmiş

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.