Şimdi Ara

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU] (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.785
Cevap
38
Favori
259.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    pingin %35 fazla gibi geldi bana

30ms fazlalık var. büyük ihtimal bağlantı türknet sistemi içinde rota ararken bulamıyor ve telekomdan çıkış yapıyor.

Ağ ekibine bilgileri iletirsek çözülür de işte müşteri hizmetlerinden ulaşmak biraz zor :D burada bir yerde olsa biz ne güzel reportlarız sorunları.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkTelecom kullanıcısına yanıt
    Selam merkezoyun.tr.gg

• ULTILIX U kullanıcısına yanıt
    Hocam Resimleri felan musterihizmetleri@turk.net'e attım daha cevap geldi.

AKK'yi kaldıracaklarına internet bağlantılarını düzeltseler mantıklı olurdu.

Bakım'dan sonra internet pert oldu iptal edecektim ikna için aradılar 29,90 TL'ye çektiler fakat halen sorun çekiyorum.

Yurt içinde aşırı ping var sizde google'a ping atarmısınız karşılaştırma yapıcam hocam.
  • MCErgun kullanıcısına yanıt
    ne bu reklammı :D

• NitroNos kullanıcısına yanıt
    bizde yapa yok telekomdan kiralama pingleri merak ediyorsan 80 saniyede bir yenileniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpertr35

16 mgb e kadar TTNET ADSL kullanıcısıyım 3 aydan beri internetim 4mgb üstüne hiçbir zaman çıkmıyordu kitlenmiş gibiydi 2 kere aradım 48 palavrasını sıktılar gelen giden yok 3. de geldiler evin dış kapısına indim dedi 4 mgb kitlenmiş burası açarsak internetiniz kopar dedi, dedim neredeyse 6 sene oldu 8 mgb kullanıyorm sorun yok ama işte yaparsak kopma yapar dedi dedim kopma yaparsa ararım gelirsin sorunu çözersin, yap sen 8 dedim.

Elindeli telefondan tek dokunuşla hızımı 8 e çektiler.

2 hafta oldu hiçbir kopma sorunum da bulunmuyor, bunlar kafasına göre birde bizim internete sınır koymaya başlamış.

TürkNette bu işlemi telefon üzerinden 5dk içinde yapabiliyorsunuz bilginiz olsun. Yani ben 2 kere hız arttırdım ikiside 5dk sürmedi. bende önce 12mpbs çıkarttım. Sonrasında dedim 16a bi deneyin olmazsa geri ararım diye. tamam dediler bi deneyelim dediler sıkıntı çıkmadı. Gerçi hızımda ciddi bir artış olmadı 15.xxx küsür bağlantı vermişler.

• 0quz28 0 kullanıcısına yanıt
    Ronaldo değil akksiz hızlı internet istiyoruz.

Türk Telekom'a bağlı gösteriyor ayrıca Javascript ile script yazmış modem hat değerlerini otomatik siteye aktarıyor herhalde Vdsl2 olarak YAPA sistemi ile işim yok hocam normal bir Türkiye'de yaşayan kullanıcının ping değerleri önemlidir.
  • 40mbps hız ile kullanıyorum turknet,.

150 gb ı bitiremiyorum bile :) siz nasıl bitiriyosunuz yav.
    Yok gram java kullanmadım :D alayı bash bu arada oradaki bilgiler senin değil bana ayit :D alıyorsun yazınca kendinin zannetme .

sıkıntı 1,5-2 hafta içinde düzelmemiş ise komşuların pingleri ile karşılaştır ve onların daha düşükse sende onların birine geç . nasıl olsa sözleşme yok :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ULTILIX -- 19 Mart 2017; 14:53:56 >
    80 saniyede 1 sizin modeminizdeki log dosyasını siteye entegre ederek yeniliyor.

Benim pingim demedim zaten bana herhangi bir kullanıcının google'a pingi lazım.

Tracert sonucuna bakmam lazım bende fazladan lokasyona uğruyor diye düşünüyorum.
    İşte maalesef kayıt edemeyiz kayıt etmek yasak bunu saklamakta yasak.Ayrıca mahkemeye verirsen sen suçlu olursun ses kayıt ettiğin için
  • zupper79 Z kullanıcısına yanıt
    Benim ayda 400 gb kota kullandığım oluyordu. O zamanlar (geçen sene) doping adsl kullanıyordum. AKN yoktu. Sonra ttnet bunları şikayet etmiş galiba 12 ay tahahhüdüm vardı 8 ay AKN'siz kullandım. İndirdim indirebileceğim kadar oyun vs. Oyun oynuyorsan ve full hd film izliyorsan her türlü kota buluyor 300-400 gb'ı. Filmleri ripli değil full indiriyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peyloride

quote:

Orijinalden alıntı: Maxwell1

quote:

Orijinalden alıntı: gokan90

AKN kaldırıldı diye yazıyor mesajda fakat Türknetin sitesine filan girdiğimde "150 GB AKN" yazıyor, adsl tarifelerine baktığımdada göremedim. AKN kaldırılması ile ilgili bilgi verecek Türknetin bir link var mı?

Gerekli bilgi ana mesajda mevcut , daha çok yeni birşey olduğu ve şuan için herkezi kapsamadığı için eklememiş olabilirler , AKN siz hizmetten yararlanabilmeniz için bulunduğunuz bölgedeki santralde "YAPA" sisteminin mevcut olması gerekiyor.

http://yapa.turktelekom.com.tr/

Hocam link vermişsin de burada bir şey mi yazması gerekiyor destekliyse anlamadım ben. Sorgula gibi bir şey yok ki sayfada?

Aşağıdaki linkten listeyi indirip kontrol edebilirsiniz.

http://yapa.turktelekom.com.tr/santraller/YAPA_TT_Bina.zip

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• TurkTelecom kullanıcısına yanıt
    Türk telekomu aramıyoruz ki zaten. Arıza kaydı oluşturmak için vodafone neti arıyoruz. Oluşturduktan sonra vodafone net türk telekomun arıza ekiplerine yönlendiriyor onlar yapıyor. Dikkatlice okuyun türk telekomu arıyoruz diye bişey demedim ben ayrıca babam aramadı türk telekom'u onlar aradı.Türk telekomun altyapısını kullanır çünkü kendi altyapısını kurmaya adam akıllı izin verilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ap055 -- 19 Mart 2017; 15:6:37 >
    TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU]

• ap055 A kullanıcısına yanıt
    onlar bize robot sesle kaydediliyor diyor ya bizde aynısını söylesek olmuyor mu :D

Haberleşmenin gizliliğini ihlâl
    MADDE 132. - (1) Kişiler arasındaki haberleşmenin gizliliğini ihlâl eden kimse, altı aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır. Bu gizlilik ihlâli haberleşme içeriklerinin kaydı suretiyle gerçekleşirse, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezasına hükmolunur.
    (2) Kişiler arasındaki haberleşme içeriklerini hukuka aykırı olarak ifşa eden kimse, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
    (3) Kendisiyle yapılan haberleşmelerin içeriğini diğer tarafın rızası olmaksızın alenen ifşa eden kişi, altı aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır.
    (4) Kişiler arasındaki haberleşmelerin içeriğinin basın ve yayın yolu ile yayınlanması hâlinde, ceza yarı oranında artırılır.
    Kişiler arasındaki konuşmaların dinlenmesi ve kayda alınması
    MADDE 133. - (1) Kişiler arasındaki alenî olmayan konuşmaları, taraflardan herhangi birinin rızası olmaksızın bir aletle dinleyen veya bunları bir ses alma cihazı ile kaydeden kişi, iki aydan altı aya kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
    (2) Katıldığı aleni olmayan bir söyleşiyi, diğer konuşanların rızası olmadan ses alma cihazı ile kayda alan kişi, altı aya kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır.
    Özel hayatın gizliliğini ihlâl
    MADDE 134. - (1) Kişilerin özel hayatının gizliliğini ihlâl eden kimse, altı aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır. Gizliliğin görüntü veya seslerin kayda alınması suretiyle ihlâl edilmesi hâlinde, cezanın alt sınırı bir yıldan az olamaz.
    Kişisel verilerin kaydedilmesi
    MADDE 135. - (1) Hukuka aykırı olarak kişisel verileri kaydeden kimseye altı aydan üç yıla kadar hapis cezası verilir.
    Verileri hukuka aykırı olarak verme veya ele geçirme
    MADDE 136. - (1) Kişisel verileri, hukuka aykırı olarak bir başkasına veren, yayan veya ele geçiren kişi, bir yıldan dört yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
    MADDE 139. - (1) Kişisel verilerin kaydedilmesi, verileri hukuka aykırı olarak verme veya ele geçirme ve verileri yok etmeme hariç, bu bölümde yer alan suçların soruşturulması ve kovuşturulması şikâyete bağlıdır.

TCK uyarınca karşındakinin izni olmadan kayıt yapman suç ama delil olarak kullanılacağı için suç olarak tanımlanmayabilir yinede TCK nın ilgili maddeleri yukarıdadır.

Kabul etmezler heralde
  • @ap055@NitroNos

Baya telekoma dokunamıyoruz yani :(

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.