Şimdi Ara

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU] (216. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.785
Cevap
38
Favori
259.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba Hocam, Konuyu çok güzel anlatmışsınız. Teşekkür ederiz.
  • TürkNet yetkiliside foruma ayak uydurmuş ya Eskiden hazır cevaplar verirdi şimdi maşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, hazır cevap artık hiç bize göre değil Teşekkür ederiz...
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Şuan daha bi bir numarasınız asıl size

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

quote:

Orijinalden alıntı: Jon SNOW 37

boş port yok diyor
    turk telekom adsldeyim 75 mbit alabilirmişim
    turk telekomdan turknete hat taşıttırsam 16 mbit alabilir miyim

Merhaba, hat taşıma işlemleriniz tarafımıza başvuru yaptığınız andan itibaren TurkNet tarafından gerçekleşmektedir. Herhangi bir problem olmadan geçişiniz sağlandıktan sonra hizmetinizi kullanabilirsiniz.

hocam telefon taahhütü var önce taahhütü mü kapatmalıyız
    sonra sadece hattı taşıyacağız değil mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• cyber tech C kullanıcısına yanıt
    TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Telefonu, numara aynı kalacak şekilde taşıyacaklardır diye umuyorum.
    @cyber tech @TurkNetDestek
  • aliakrep kullanıcısına yanıt
    TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU]

• Taahüt kanunda galiba 1 yıl değil mi? Türk Telekom dan 2 yıl taahhütlü paketimiz var. 1 yılı doldu. Acaba THH ye ba?vurarak herhangi bir ücret ödemeden TT den ayrılarak Turk.net e geçebilirmiyiz?

• Taahhütünüz bittikten sonra telefon numaranızla başvuru yaparsanız, telefon ve internet hizmetinizin geçişini sağlamış oluruz.
  • Merhaba, TurkNet olarak cayma bedelinizin 120 TL'sine kadar karşılamaktayız. Sizin peşin olarak ödemeniz durumunda bizden alacağınız hizmetin faturasından her ay indirimli olarak değerlendirilecektir. 6 taksit şeklinde indirimli hizmetimizden faydalanacaksınız.
  • hahahaha
  • Upload hızlarınız nedir? 75 Mbps hız çıkıyor sitede

• Paint terk galiba Çok acemice olmuş
  • Referans numarasi istediler verdim. Ttnet ile asagi katimda 24mbit hiz alan komsum olmasina ragmen ben AKNsiz 16mbit sozlesmemle en olu saatte 6mbit ancak alabiliyorum. O da kopa kopa.

Hak mi bu?

Nereye yazalim ne yapalim bilmiyorum. Sıkıldım artik bu durumdan. Turktelekoma mahkum etmeyin bizi iste yapin bir sey diyoruz uzgunuz diyorlar.

Turknet Istanbulun gobeginde bizi gozden cikarmis. Yilda 720 lira kazanmak istemiyor anlasilan.

Turktelekom en dusuk kotaliya gecerim ayni parayla. Akn dusunce sorunsuz 8mbit alirim daha iyi artik soguttu bu ilgisiz musteri hizmetleri beni.

• kikocan K kullanıcısına yanıt
    Telekomun telefon numrasını aynen taşıyorlar sorun olmuyor büyük ihtimalle süperonlinı da taşıyorlardır müşteri hizmetlerine durumu anlatıp sorabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyber tech -- 6 Haziran 2017; 21:11:13 >
  • Merhaba, sistemimizden kayıtlarınıza ulaşmam ve probleminizi çözüme kavuşturmam için sistemde kayıtlı olan GSM numaranızı PM'den iletir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, sistemimizden kayıtlarınıza ulaşmam ve probleminizi çözüme kavuşturmam için sistemde kayıtlı olan GSM numaranızı PM'den iletir misiniz?

Haftasonu bina içindeki telefon kablosunu değiştireceğim. Bütün hazırlığımı bitirip öyle yazayım size.
  • cyber tech C kullanıcısına yanıt
    TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Maalesef superonline'a taşınan numaralarda durum farklı. Superonline dijital olarak telefon servisini veriyor yani kullandığınız modem üzerinden veriyorlar. Dolayısıyla bu numara ben hizmeti iptal edince boş bir havuza düşüyormuş. Sanırım hemen Türk Telekom'a başvurup bu numarayı üstüme almam sonra bir ay ya da 2-3 hafta beklemem ve sonrasındaysa Turk.net'e başvurarak halledeceğim gibi gözüküyor.

Numara taşınabilirliği bu kadar eziyetli olmamalı...

@TurkNetDestek Yukarıda bahsettiğim bu detaylardan haberdar mısınız merak ediyorum ?
  • Bu yapa altyapısının olayı ne hiç anlamadım şimdi 75 mbit alan adam akn'den sonra 24 mbit'e düşüyor yapa kullanan her zaman 24 mbit hızda oluyor. Yapa altyapısı kullanmamak daha mı akıllıca? Çok indirme yapan biri değilim ama bekleme süremi 3 katı azaltmak işime gelir akk geçince de birşey farketmiyor ve 2 ile 6 arasında 70 mbit oluyor. Yanlış mı anladım bu şekilde mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: kikocan

Maalesef superonline'a taşınan numaralarda durum farklı. Superonline dijital olarak telefon servisini veriyor yani kullandığınız modem üzerinden veriyorlar. Dolayısıyla bu numara ben hizmeti iptal edince boş bir havuza düşüyormuş. Sanırım hemen Türk Telekom'a başvurup bu numarayı üstüme almam sonra bir ay ya da 2-3 hafta beklemem ve sonrasındaysa Turk.net'e başvurarak halledeceğim gibi gözüküyor.

Numara taşınabilirliği bu kadar eziyetli olmamalı...

@TurkNetDestek Yukarıda bahsettiğim bu detaylardan haberdar mısınız merak ediyorum ?

Merhaba, Türk telekom'dan numaranız değişmeden, aynı numarayla tarafımıza geçiş yapılabilmektedir. Ancak Diğer İSS'ler den numarayla birlikte geçiş yapılamamaktadır.

• 
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.