Şimdi Ara

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU] (214. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.785
Cevap
38
Favori
259.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇöÇan

quote:

Orijinalden alıntı: infidel

quote:

Orijinalden alıntı: LittleThings

Kullanan arkadaslar turknetten memnunmusunuz ona göre gecis yapıcam?

Süper, 77 hız tanımlı, 65-70 arası hız testlerinde. Ping çok düşük. Aylardan beri bir kere sorun yaşamadımı. Şiddetle tavsiye edilir.

Ağlamayan ne bilir ağlayanın halinden

Kardeşim altyapın 0 hatadır problemsizdir, Turknet suya sabuna dokunmadan sana internet veriyor. buradan herkese tavsiye etmek kolay ama herkeste sizin gibi sorunsuz alt yapı üzerinde oturmuyor.

O bölgede işini doğru yapmayan adamlar çıkarsa yada alt yapınız kötüyse işte o zaman dertlerinizle baş başasınız.

Bir sorunla karşılaştığınız zaman ne demek istediğimi anlarsınız.

Ben neredeyse hergün telefonla arıyorum, şikayet kaydı oluşturuyorum ama kimsenin umrunda değil.

Bizim gibi düşün o zaman görürsünüz
    .

Tamam ama herkes kendi tecrübesini paylaşıyor kardeşim. Ben de çok memnunum Türk-netten, Tttnetten de memnundum.
    Sen ağlıyorsun diye bizimde beğenmemiz mi gerek ? Bizim gibi düşün derken, ben kendi tecrübelerimi sıfırlamam mı gerek?

• quote:

Orijinalden alıntı: kucuk

quote:

Orijinalden alıntı: ÇöÇan

quote:

Orijinalden alıntı: infidel

quote:

Orijinalden alıntı: LittleThings

Kullanan arkadaslar turknetten memnunmusunuz ona göre gecis yapıcam?

Süper, 77 hız tanımlı, 65-70 arası hız testlerinde. Ping çok düşük. Aylardan beri bir kere sorun yaşamadımı. Şiddetle tavsiye edilir.

Ağlamayan ne bilir ağlayanın halinden

Kardeşim altyapın 0 hatadır problemsizdir, Turknet suya sabuna dokunmadan sana internet veriyor. buradan herkese tavsiye etmek kolay ama herkeste sizin gibi sorunsuz alt yapı üzerinde oturmuyor.

O bölgede işini doğru yapmayan adamlar çıkarsa yada alt yapınız kötüyse işte o zaman dertlerinizle baş başasınız.

Bir sorunla karşılaştığınız zaman ne demek istediğimi anlarsınız.

Ben neredeyse hergün telefonla arıyorum, şikayet kaydı oluşturuyorum ama kimsenin umrunda değil.

Bizim gibi düşün o zaman görürsünüz
    .

Tamam ama herkes kendi tecrübesini paylaşıyor kardeşim. Ben de çok memnunum Türk-netten, Tttnetten de memnundum.
    Sen ağlıyorsun diye bizimde beğenmemiz mi gerek ? Bizim gibi düşün derken, ben kendi tecrübelerimi sıfırlamam mı gerek?

Anlamamışsın düşün derken "benim gibi düşün" anlamında söylemiyorum düşmekten bahsediyorum.

Attan düşmeyen adam attan düşmenin nasıl birşey olduğunu bilemez.Kimse bizim gibi düşünmek zorundada değil beğenmek zorundadada değil

Sorduğun sorunun cevabıda hatta yeterli açıklamada zaten alıntının içinde var.

• Çarşambaya kadar

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU]

Bugün

• BBlackman kullanıcısına yanıt
    modeme her reset attığında snr marginine göre hız dalgalaması yaşarsın o yüzden hiç bir firma max hız vermek istemez çünkü 2. reset artışında snr marginin düşerse internet bağlantısı sağlayamazsın ama burada biraz fazla dalgalanma var
  • Bilgili olan bir üstad yardımcı olursa çok sevinirim.

Altyapım 16 mbitti. Aynı sokakta farklı bina no larında 35 mbit VDSL kullananlar vardı.Bende geçmek istediğimi belirttim bana bu durumu kanıtlamam için referans numarası istendi.Neyse verdim.Bir kaç destek kaydı ve şikayetten sonra oldu dediler.Yeni bir VDSL destekli modem alın bizi arayın tarife değişikliğinizi yapıp VDSL'e geçişinizi sağlayacağız dediler.Airties 5760 aldım ve kurulumunu yaptım, ulaşılabilir hızım 53 mbit e upload da 20 mbit e çıkmış çok sevindim 16 mbitten sonra çağ atladım diye düşündüm. MH yi aradım fakat oradaki arkadaş sistemde paket değişikliği kısmında göremiyorum dedi ve olmadı. Sizce neden? ne yapmam gerekir?

• boş port yok diyor
    turk telekom adsldeyim 75 mbit alabilirmişim
    turk telekomdan turknete hat taşıttırsam 16 mbit alabilir miyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turknet müşteri hizmetleriyle görüşün, ttnet aboneliğinizi(internet ve telefonu) turknete taşıtmak için başvurun taşıma işlemi sonuçlanana kadar ttnet internetinizi kullanmaya devam edersiniz, boş port yoksa adsl olarak hizmet alırsınız sonra vdsl'e geçiş yaparlar
  • cyber tech C kullanıcısına yanıt
    peki bu ay taşıtsam turk telekom yine fatura keser değil mi

turk telekom telefonun taahhütü vardı 7 ay kullandık her ay 5 tl indirim yapmış 35 tl mi ödeyeceğiz tt ye
    kesin adsl gelir mi ortada kalır mıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple_M1 -- 2 Haziran 2017; 17:08:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende kablonet kullanıyorum da şu akn olayını bir inceleyim dedim. Türknet AKN yok diye bas bas bağırıyor, internet sitesini inceledim. AKN var. Ayrıca 8 Mbps kullanan ile 100 Mbps nin ödeyeceği fatura aynı diyor. Bu da çok mantıksız. Hepsini geçtim. Oturdum 2 saattir kampanya anlamaya çalışıyorum. İnternet sitesinden birşey anlaşılmıyor. çağrı merkezlerine ulaştım. yalnızca 1 kampanyamız var dedi. Çok amatörce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pau_20 -- 2 Haziran 2017; 17:23:0 >

• pau_20 P kullanıcısına yanıt
    Turknet AKN yok falan demiyor kota yok diyor AKN tüm iss'lerde var daha kaldırılmadı BTK kaldırırsa kalkacak AKN. 8 mbps kullanan ile 100 mbps kullananın ödediği faturanın aynı olması neden mantıksız adamlar tek tarife tek fiyat diyor senin altyapın 25 mbps'yi destekliyorsa onu veriyor aynı fiyata 100 mbps'yi destekliyorsa da onu veriyor diğer iss'ler gibi müşteri soyucu politika izlemiyor adamlar. Bukadar net ve anlaşılır bir kampanyayı bile anlamıyorsanız kendinize bakacaksınız sizde bir problem olabilir. TTNET denen firma gibi kafa karıştırıcı yada kablonet gibi AKN'yi doldurunca mb başı ücret almadığı için mi kötü o zaman o firmalara gideceksiniz.
  • Kullandığınız kadar ki kısmını faturalandırır ttnet, internetin taahhütü yoksa sorun azalmış demektir, telefonun taahhütünün bitmesine ne kadar var arayıp görüşün sonra da turknet ile de görüşün turknet 120 tl'ye kadar cayma bedelini karşılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyber tech -- 2 Haziran 2017; 18:16:48 >
  • 0quz28 0 kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdiye kadar problem olmadı bugün saat 9:30 gibi bu şekilde bir kaç kez reset attım problem yok şimdilik.
    Hocam hala anlayamamisiniz zaten üzüldüm duruma çok basit birseyi o kadar saçma yerlere saptirmisiniz ki hayret ettim

• Şimdi şöyle bi durum var turktelekomda adsl kullaniyorsunuz turktelekom boş port yok diyorsa vdsl yine gecemezsiniz farklı portlarda çalışıyorlar ama şöyle 2. Bi durum var turktelekomda talep ederseniz vdsl portu açabilirler size sonuçta onlarin altyapisi ama yuzsuzluk yapacaklar illa oyuzden sadece bizden hizmet alirsak yeni vdsl portu açıp size saglariz diyorlar önerin şu taahhüt uzatmadan vdsl hizmetine birsekilde geçin ondan sonra turknet taşıma işlemi başlatin sorunsuz şekilde 75 almaya başlarsınız

• 0quz28 0 kullanıcısına yanıt
    Vdsl e gecsem kampanya taahhut ısteyecek tt

ayrıca modemım adsl

vdsl modem tavsıyesı verebılır mısınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus dsl n 16 kullanıyorum 200tl gibi bir fiyatı var 4 arkadaşimda var onlarada onerdim suan 4 aydır kullanıyorum gayet iyi özel profil ayari vs var kullanicilarin hizlarini kisitlayabilir veya tamamen engelleyebilirsiniz ustelik telefon uygulaması da var ordan kısa şekilde herşey ayarlaniyor

Dostum sorgulamada aknsiz diyorsa akn yoktur.Ama tabi ki müşteri hizmetlerinden ayrıca sorgulamanızı da tavsiye ederim.Altta 150gb akn yazan yer standart olarak yapa olmayan yerlerde verilen akn miktarıdır.Zaten onuda 250 gb çıkartmak için çalışmalara başladı.Tabi daha önce firmaya abone olmayan birisi olarak oraya dikkat etmeniz çok normal.
  • Arkadaşlar bu gece 2-8 arasındaki uygulama mobil internette de geçerli midir?
  • cyber tech C kullanıcısına yanıt
    Kardeşim farzedelim bende bir mallık var anlayamıyorum. Sana açıklayayım. Sende açıklarsın anladığını. Türknet in internet sitesine girdim adresimi sorgulama yaptım. Ekran görüntüsüne koydum. Orada diyor ki alabileceğin hız 16 Mbps. AKN siz, Kotasız, Ayda 59,99 Tl ye. Sorgulamanın alt kısmında da detaylarda diyor ki 150 Gb kota. Sorgulamanın alt kısmını okumasam kotasız, akn siz olarak algılayacağım. Müşteriyi yanıltma ve kandırmaya çalışmaktan başka birşey değil gibi geldi bana. Adres sorgulamasında önce büyük puntolarla KOTASIZ; AKN siz diyor, sonra detay tablosunda 150 GB kota yazıyor. Sence bu vatandaşı kandırmak değilde nedir? Üstteki mesajımda ekran görüntülerini zaten koymuştum, dikkat etmiyorsun galiba. Ayrıca zaten kablonet kullandığımdan da bahsettim.

Şimdi ben Kablonette 29 TL ye 25 Mbps 25GB akn li ekosınırsız internet kullanıyorum. Fiyata 200 kanal kablo tv ve telefon da dahil. Benim AKN aşımımda hızım zaten 16 Mbps ye düşüyor.

Türknet in tek tarife şeklinde herkese aynı fiyatı dayatmasından ben ne anlıyorum sana ifade edeyim. Anladığım : "Ey vatandaş ben sana 100 Mbit hız vaat ediyorum. faturanı da 100 Mbps ye göre 59,99 TL tavan fiyattan faturalandırıyorum. Senin 100 yada 50 yada 5 mbps her ne ise ne aldığın benim umurumda değil, o senin sorunun. sen 59,99 u öde gerisi senin sorunun."

Burada 5 mbps hız alıp 59,99 tl ödeyen ile 90 mbps alıp 59,99 tl ödeyen arasında fark olmaması garip değil mi? ben 59,99 tl ödeyeceksem 100 mbps hız isterim. 100 mbps veremeyecekse faturamı indirmesini beklerim, yada hattı iyileştirip verdiğim paranın karşılığını almak isterim. değilse niçin o kadar para vereyim. bence bu iş şark kurnazlığı gibi geldi.

• 
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.