Şimdi Ara

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU] (187. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.785
Cevap
37
Favori
259.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 312 .

valla hocam bende aynı durum oldu.
    Yani bir gece internet gitti vdsl başvurum sonrası.
    baktım modem arayüzde dsl modülü vdsl2 olmuş önceden adsl2 yazıyordu.
    gelen giden sinyal daha doğrusu değerlere dikkat etmedim o an bilmiyorum.
    hemen modemi gece 3 tü vdsl olarak aynı kullanıcı adı şifre ile kurdum internet geldi anında.
    Sorun şu ama vdsl 50 mbit sadece paket adında değişti.
    Gelen hızlarda hiçbir vdsl durumu yok hatta adsl'de 11 mbit geliyordu vdsl'de şimdi 8.5 mbit geliyor.
    Şimdi şimdi dediklerine göre kendileri ordan turknet vdsl geçişini yapmış ama burda sahadaki telekom çalışanı asıl port geçişini yapmıyor muş port yok yalanları ile.
    Yani olmayan vdsl hızını teklif eden kendileri sonra vermeyi beceremeyen de kendileri. Saçma sapan bir iş anlamak zor bunları.
    Bende en azından internet gitmedi çakma vdsl olarak internete girebiliyorum çok şükür

Bu turk telekom santral tarafının suçu turknet ne yapsın

• Merhaba, turknet musteri hizmetlerini aradım. Bulundugum mahallede hattin en fazla 50 mb hiz desteklediğini söylediler.

Paketi mayıs ayından itibaren almayi düşünüyorum.

150 GB AKK sonrası hız ne kadar olacak?

Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon hizmetinde, arayan hattın telefonu bizim ekranımızda gözüküyor mu? telekomda yanılmıyorsam bunu yapması için bir hizmeti aktif etmeleri gerekiyordu.
  • DenizGalaxy kullanıcısına yanıt
    Hocam müşteriye bunu anlatamazsın.

Yani bim'den süt alıp süt bozuk çıkınca bim'e götürünce bim sana sütü üretene git anlat diyemez.
    Sen nerden aldın parayı kime verdinse tüm sorumlu odur. Bu kadar basittir.

Turknet işte ne yapsın dediğin mevzuda tam bu işte.
    Turknet bu işi doğru düzgün yapmak istiyorsa ki istiyor bu açık net o zaman işte bu yapa sistemini yani santrallerde kendi kontrolünü şuan ki %20 kapasite değil %100'e çıkarmalı.
    Bu şekilde bir sorun olunca kendi müşterisine başka bir firmanın çalışanına rica ile çözemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F7R

Merhaba, turknet musteri hizmetlerini aradım. Bulundugum mahallede hattin en fazla 50 mb hiz desteklediğini söylediler.

Teşekkürler.

16 mbps olucak
  • Robert Nesta kullanıcısına yanıt
    kesin bilgi mi hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Konu çok güzel çözülmüş , gelen saha ekiplerinin ellerine sağlık(!) Kutuyu kırıp açmak benim aklıma gelmemişti halbu ki.

Kablolama çok karışık. Elektrikçinin bile gelip hangi kablonun nereye ait olduğunu bilmeden sinyali bizim daireye bağlayabileceğini düşünmüyorum. Kaldı ki 1 ay deneme süreci olarak kullanacağım internet için elektrikçi çağırmam. Yarın mesai saatleri içerisinde iptal işlemlerini başlatacağım.

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU]
    TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU]

• Şuanda ortalama 55megabit hız alıyorum.upload hızımda 1.80 civarı.Türknet bey acaba downloadımı 30a düşürüp uploadı 5 6falan yapamazmısınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modemi faturaya ek verseniz ne kadar guzel olur. :) Varsa bu onerimi degerlendiren ekibiniz iletin lutfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Robert Nesta

quote:

Orijinalden alıntı: F7R

Merhaba, turknet musteri hizmetlerini aradım. Bulundugum mahallede hattin en fazla 50 mb hiz desteklediğini söylediler.

Teşekkürler.

16 mbps olucak

Ne zaman ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: truva1975

Telefon hizmetinde, arayan hattın telefonu bizim ekranımızda gözüküyor mu? telekomda yanılmıyorsam bunu yapması için bir hizmeti aktif etmeleri gerekiyordu.

Destek hattını aradım, sistemden "arayan numaranın telefonda gözükmesini sağlayan hizmeti" açtılar. 24 saat içinde çalışmaya başlayacakmış, merak edenler olabilir.
  • Dehşetengiz kullanıcısına yanıt
    Merhaba Dehşetengiz,

Bu şekilde bilgi verildiyse faturanızda bu bilgi yer alacaktır.
  • Yuh bu nasil kablo doseme sekli bende vazgectim artik uydunetle devam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • F7R kullanıcısına yanıt
    Merhaba F7R,

İletmiş olduğunuz talep ile ilgili tarafımıza iletilen bilgi bulunmamaktadır. Bu konuyla ilgili güncel bilgi alınması durumunda internet sayfamız üzerinden bilgilendirmesi sağlanacaktır.
  • modem arayüzünde

Gelen Giden
    DSL Hızı(Kb/s): 51198 4094

Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 111980 34996
    SNR Sınırı (dB): 24.6 32.1
    Hat Zayıflaması(dB): 14.2 0.0
    Güç (dB): 14.3 8.8

testlerde ise maksimum 35 mbps görünüyor. Bu değerlerle aldığım hız normalmidir.
  • Merhaba Yenibirmesajvar,

Upload ile ilgili bir değişiklik yapamıyoruz.
  • Ömürcan kullanıcısına yanıt
    Merhaba Ömürcan,

Finansbank ve İşbankası Kredi kartlarına 198 TL ücreti vardır, 6 taksit yapılmaktadır aylık 33 TL olarak ücretlendirilmektedir.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: Robert Nesta

https://forum.donanimhaber.com/btk-akn-uygulamasi-1-mayis-itibari-ile-yenileniyor--125294793

Ama bizim 75 mbit neden 16 mbit e düşüyor ? 24 'e düşmesi gerekmez mi ?
  • 
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.