Şimdi Ara

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU] (181. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.785
Cevap
38
Favori
259.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • perşembe evrakları kargoladım, cuma ulaştı, cumartesi onay alındı.
    geçişler hızlı olmuş genelde ama bana denk gelmedi herhalde. mobil online işlemlerde 25mbit hız görünüyor, özellikle vdsl istemiştim.
    uydunet altyapısı var iptal etsem mi diye düşünüyordum uyduneti ama sanırım turknet de fazla bir hız sağlayamayacak. 60mbite falan fittim.
    bir aktif olsun hele bakalım, olmadı cayacağız.
  • Hocam ona şükredin diycem
    Şimdi bir hız paylaşırım ağlarsınız.
    1.78 mbit alıyorum testlerde.
    3 mbit'i bile tam alamıyoruz.
    En azından 1 ay sonra paketiniz 75'e kadar diye olduğu için akn sonrası da bu hızlarda girersiniz.
    20 mbit üstü tüm işler için yeterli bir hız full hd olsun 4k stream için olsun çok güzel bir hız.
    Darısı bizlere
  • rockyy R kullanıcısına yanıt
    Hocam uydunet varsa derdiniz ne anlamadım
    Hemen alın bence onların iddiasına göre de söyledikleri hızları net veriyorlarmış.
    Öyle şuna kadar falan değil görüşmüştüm ben ama hiçbir yerde yok ülkede %1 bile değildir kendi altyapıları ülkede.
    Tavsiyem 50 mbit ile bağlayın aboneliğe çünkü onlarda taahhüt var düşme olmuyor yükseltme oluyor.
    Önümüzdeki ay 50 mbit paketi akn sonrası 16 mbit alırsınız yetmezse 100 mbit' yükseltirsiniz akn sonrası 24 mbit alırsınız miss

• 312 . kullanıcısına yanıt
    Evet hocam kötü hızlar değil bunlar ama açıkçası politikaları hoşuma gitmedi.Üstüne basarak dedimki eğer 75diyip 30verecekseniz direk 35 40a sabitleyin.Yok efendim olurmu 60dan aşağı olmaz falan filan derken...

Bide upload hızı düştü 1megabit kadar farkediliyor hemen

• 312 . kullanıcısına yanıt
    hocam işte 100mbit benim normalde, 5 yıldır falan da uydunetteyim. mayıs sonrası 24mbite düşecek ki turknet en fazla bu 25 kadar veriyorsa ihtiyaç yok zaten.
    kotasız vdsl denk gelir diye düşündüm, hatta sırf vdsl'e de razıydım ama olmayacak galiba :D
    ailedekiler telefon iptal olsun istemiyor, ondan taşıdım biraz da. kotasız 60mb hayaller, gerçekler 20mbit aknli oldu benim için :) sağlık olsun, bakalım duruma.
    routerım da fena değil, wifi üstünden bile bir oda ötede 97mbit alabiliyorum uydunetle.
  • Bugün vdsl ye aktarılan hattım ilk başta speed test sonucu 20 mbit ti.Modeme reset attım 28 oldu.

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU]

teşekkürler tüknet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodyghost007 -- 3 Nisan 2017; 17:29:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: transformers_78

Bugün vdsl ye aktarılan hattım ilk başta speed test sonucu 20 mbit ti.Modeme reset attım 28 oldu.

teşekkürler tüknet

Bir ka kez daha reset atın yine değişecektir. çok garip bir olay bu her reset attığınızda farklı hızlar çıkıyor :)

• Bu bilgileri ben modem arayüzünde bulamadım hocam başka şekilde bulma imkanı var mı ?

• abi bu ne ya yapadan sonra hızlar çöp duruma geldi habire dalgalanıyor iyice sapıttılar biraz yatırım yapın artık
    bu nedir abi hergün hız en dip seviyede
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Porta tanimli 76 mbit'i serbest birakin deyin onlar anlar. Isp kisitlamasi bu tamamen altyapi normal denendi.

• dostum35 D kullanıcısına yanıt
    Başka şekilde bulma yöntemini bilmiyorum ama modem arayüzünde olması gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yenibirmesajvar

75megabite kadar diyolardı gelen hızlar efsane Eskileri Türk Telekom 24megabit olan paket yeni ikisi Türknet 75megabit Ben olsam tüm müşterilere 1000megabite kadar der 20megabit verirdim aynı kapıya çıkar

Modeme Kablolu bağlanırsan daha yüksek hız alırsın

• e_capkan kullanıcısına yanıt
    Yok hocam modem ayarlarını pcde yaptım sonra hız testi yaptım ordada durum vahim.35megabite 1.6megabit

• Upload hızı iyiymiş

Ttnet roket varken arkadaşlarda upload hızı etkilenmezdi benim uploadda artardı 100megabit olurdu şimdi düştüğüm durumda geri bakınca biraz üzülüyorum

(Düzeltme: 100değil bir sıfır fazla 10 olacak )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lalo Salamanca -- 3 Nisan 2017; 18:42:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: infidel

quote:

Orijinalden alıntı: whitelated

77 mbit paket alıpta en az 60 gören sabit kalan varmı yoksa bendemi bir problem var ? modem zxyel VMG1312-B10B ? hat değerlerimi karşılastırmak istiyorum bu modemi kullanıpda hızı yüksek olan dönebilirmi ?

77mb hız tanımlı Türknette. Modem değerleri şöyle

Ping çok düşük harika. Hız 60'ın altına hiç düşmedi bugüne kadar. 60-65 arası gidip geliyor testlerde hep.

benim de hat değerlerim bunlar TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU]

son yaptığım hız testi de budur :( TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU]

• quote:

quote:

quote:

77 mbit paket alıpta en az 60 gören sabit kalan varmı yoksa bendemi bir problem var ? modem zxyel VMG1312-B10B ? hat değerlerimi karşılastırmak istiyorum bu modemi kullanıpda hızı yüksek olan dönebilirmi ?

Ping çok düşük harika. Hız 60'ın altına hiç düşmedi bugüne kadar. 60-65 arası gidip geliyor testlerde hep.

SNR margin değerin çok yüksek çıkmış. 50mbit falan iste düşürsünler, hızlanır biraz daha eminim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

SNR margin değerin çok yüksek çıkmış. 50mbit falan iste düşürsünler, hızlanır biraz daha eminim.

snr margin zaten yüksek olması makbul diye biliyorum

• whitelated kullanıcısına yanıt
    Değil, ortalama oranı makul olan. Bağlantının sürekliliği için iyi olan ortalama olması. TürkNet VDSL de SNR Margin 7-12 arası downloadda olması gereken. Gelen hızı biraz azalttır değişim olacaktır kesin. Farklı modem varsa onu da deneyebilirsin.
  • Benim snr marginim 8.2 8.0 fln vdsl2 annex a gelen max hiz 28mbps min hiz 22 mbps ama adsl tarifesi kullanabiliyorum iki kere aradim ikisinde kadın temsilciye denk geldim derdimi baya anlattım değişiklik yapamiyorum bu kadar alabildiğiniz görünüyor bende diyorlar olsa yapicaz diyorlar bir süre sonra tekrar denicem 16mbps alıyorum şuan 50m yanımda vdsl fiber hizmeti alan binalar var aynı sokak hemde ilginç

• 
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.