Şimdi Ara

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU] (162. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.785
Cevap
38
Favori
259.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gebze/İstasyon'da YAPA altyapısı var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Backspace7

quote:

Orijinalden alıntı: ottmn

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ottmn

quote:

Benim online işlemlerden baktığımda paket hızı 51 mbit yazıyor. şimdi 1 mayısta akn sonrası 16lık hız dilimine mi girer 24lük mü? Şundan dolayı soruyorum bunu 24-50 arası 16mbit 50-100 arası 24mbit bu 1 mbit bana 8 mbit kazandırır mı? yoksa 24-50 arasında mı kabul ederler bu hızı?

Aynı şeyi ben de merak ediyorum hocam. Benim tarifem de 24 mbite kadar ve vdsl de 24 mbit altında paket yok. Ben 24-50 mbitlik kısıma girip 16 mbit mi alacağım yoksa 8 mbit mi işin içinden çıkamadım.

Şimdi eğer 24 mbite kadar diye geçerse 8 alınacak ama 25mbite kadar olursa 16 alınacak benim online işlemlerde bu 24-25 sınırı gibi bir sınırda göründüğü için merak ediyorum ben bunu. ama genel olarak 24luk gorunuyorsa 8 benimde 51 gorundugu için normalde 24mbit akn sonrası bir hızım olması gerek ama turknetteki hıza gore bi paket olmadığı için bu olayı nasıl yapacaklar merak ediyorum gerçekten.

Anladım hocam. O zaman ben 5 tl fark verip 35lik pakete geçiş yapayım en azından kota sonrası 16 mbit olsun.

Eğer kopmasız kullanacaksanız elbette 5 tl ye akn sonrası hızınızı ikiye katlamış olacaksanız elbetteki geçmek mantıklı. ama sağlı olmazsa 35lik pakette ve kopmalar olursa yine 35 kullanmaya devam edin ama sizi 24 hıza sabitlesinler bunu talep edin. böylece akn öncesi 24 sonrasında ise 16 hızınız olmaya devam eder.

Hattımın 65 mbit desteklediğini söylediler.Sürekli arıyorlar 35 mbite çıkartalım diye şimdiye kadar kabul etmemiştim ancak 1 mayıs sonrasında kotayı aşınca 8 mbit olacaksa 35lik pakete geçmem mantıklı duruyor. Eğer sıkıntı yaşarsam dediğiniz gibi söylerim hocam teşekkürler.

• Bulunduğum sokakta vdsl olduğu halde benim evime vdsl hat çekmeyen şirket karşımdaki ve çaprazımdaki 2 konutta da var adreslerinden kontrol ettim türk nete söylüyorum sokağım da vdsl olduğundan bi haberler diyorum benim evime çekin hattı yapa ya dahilsiniz sadece biz yapabiliriz başkası karışamaz diyorlar ama kendileri de getirmiyor türk nete işiniz kalırsa zor
  • farukayaz F kullanıcısına yanıt
    Bulunduğun konuma göre değişir bu. Ben yaklaşık 3 aydır kullanıyorum ve hiç sıkıntı yaşamadım, 75mbps vdsl kullanıyorum, konum balıkesir. Ttnette iken de hiç yaşamadım ben gerçi, avantajlı olduğu için taahüt bittikten sonra geçtim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sawgiray S kullanıcısına yanıt
    Ben henüz deneyimlemedim ama bendede bi algı var her insanda olduğu gibi.

• ldr1907 kullanıcısına yanıt
    Merhaba ldr1907,

Şu anda yapa altyapı kontrolü için sorgulama panelimiz için çalışma sağlamaktayız. 20 Nisan 2017 tarihinden itibaren sorgulama sağlayacağız. Ancak hız kontrolü yapmamızı isterseniz özel mesaj yoluyla adresinizi(Bina numaranıza kadar) iletirseniz kontrol etmek isteriz.
  • Owwshet kullanıcısına yanıt
    Merhaba Owwshet,

AKN'siz paketlerimizde fiyat farkı olmamaktadır. Ancak yapa bölgesinde bulunan aboneler için AKN'siz paket geçerlidir.
  • whitelated kullanıcısına yanıt
    Merhaba whitelated,

Adres: Velimeşe organize sanayi bölgesi mahallesi 132.sokak No: 1/1 Ergene Tekirdağ
  • Nokata kullanıcısına yanıt
    Merhaba Nokata,

Hattınızın kontrolü için abone numaranızı veya sabit numaranızı özel mesaj yoluyla iletirseniz kontrol edip bilgi vermek isteriz.
  • Mylove kullanıcısına yanıt
    Merhaba Mylove,

Hattınızı kontrol edebilmem için telefon numaranızı veya abone numaranızı iletirseniz kontrol etmek isteriz. Müşteri hizmetleriyle görüştüğünüz tarih ve saati de detay olarak iletmenizi rica ederiz.
  • Michael Scofield kullanıcısına yanıt
    Oradan bakınca vdsl gözükmüyor fakat Türknet bana 33 mbit desteklediğini söyledi ve vdsl pakete geçirdi. Ama gel gelelim 11 günde gram ilerleme yok hala adsl.

• sazansavar kullanıcısına yanıt
    Bir de Fixnet firmasini arayin binada calisan bir telefon numarasi varsa. Size teorik hizi da verirler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba aBaBaDaN,

Evraklarınız onaylandıktan sonra santral üzerinden port tahsis aşaması ve numaranız yoksa numara belirlenecek en hızlı şekilde tamamlanıp sizlere de bilgi verilecektir.
  • Merhaba, dün evraklar sabah 10:00'da elinize ulaştı. Halen kontrol ediliyor diyor bu kadar uzun sürüyormu süraç 1 haftadır internetsizim yardımcı olabilirmisiniz ?
  • Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Merhaba Backspace7,

İletmiş olduğunuz talep ile ilgili tarafımıza iletilen bilgi bulunmamaktadır. Bu konuyla ilgili güncel bilgi alınması durumunda internet sayfamız üzerinden bilgilendirmesi sağlanacaktır.
  • ottmn kullanıcısına yanıt
    Merhaba ottmn,

İletmiş olduğunuz talep ile ilgili tarafımıza iletilen bilgi bulunmamaktadır. Bu konuyla ilgili güncel bilgi alınması durumunda internet sayfamız üzerinden bilgilendirmesi sağlanacaktır.
  • mrti14 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba mrti14,

Şu anda yapa altyapı kontrolü için sorgulama panelimiz için çalışma sağlamaktayız. 20 Nisan 2017 tarihinden itibaren sorgulama sağlayacağız.
  • Görkem3535 G kullanıcısına yanıt
    Merhaba Görkem,

Altyapı işlemlerini Türk Telekom yapmaktadır. Kontrol etmemiz için adresini detaylıca gönderirseniz kontrol edip bilgi vermek isteriz. Mevcut Turknet abonesi iseniz abone numaranızı iletmenizi rica ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba Mylove,

Hattınızı kontrol edebilmem için telefon numaranızı veya abone numaranızı iletirseniz kontrol etmek isteriz. Müşteri hizmetleriyle görüştüğünüz tarih ve saati de detay olarak iletmenizi rica ederiz.

Gerekli bilgileri gönderiyorum şimdi. Teşekkürler..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün akşam vdsl geçişi için başvurdum. 2 saat önce Internet bağlantısı kesildi. Tahmini kaç gün sürer? Adsl bağlantısının kesilmesi normalmidir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodyghost007 -- 28 Mart 2017; 18:32:49 >
  • 
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.