Şimdi Ara

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU] (144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.785
Cevap
38
Favori
259.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba damn2u,

Binanıza hangi ankastre kutusu tanımlandıysa o kutudan bağlantı sağlanacaktır
  • truva1975 T kullanıcısına yanıt
    Merhaba truva1975,

Mevcut bir bağlantınız varsa o bağlantı üzerinden sinyal verilecektir. Değiştirilen santralde ki portunuzdur.
  • izmir85 İ kullanıcısına yanıt
    Merhaba izmir85,

Şu anda yapa altyapı kontrolü için sorgulama panelimiz için çalışma sağlamaktayız. 20 Nisan 2017 tarihinden itibaren sorgulama sağlayacağız.
  • İplenmemekten Bıkan Adam kullanıcısına yanıt
    Merhaba İplenmemekten Bıkan Adam,

Şu anda yapa altyapı kontrolü için sorgulama panelimiz için çalışma sağlamaktayız. 20 Nisan 2017 tarihinden itibaren sorgulama sağlayacağız.
  • Merhaba PFBerets,

İllerin tüm santrallerinde yapa mevcut değildir. Tüm abonelerimiz için hizmet geliştirmeleri devam etmektedir.
  • Merhaba, şu an ttnet vdsl abonesiyim hattım en fazla 65 mbit destekliyormuş.Kullandığım tarife ise 24 mbite kadar ve upload hızım 2 mbit. Bu 2 mbit upload bana yetmediği için operatör değiştirmeyi düşünüyorum sizin upload hızınız kaç mbit acaba?

Ayrıca ttnet ile aralık 2017 ye kadar taahhüdüm var maalesef. Hattımı türknete taşımam halinde taahhüt cayma bedelinin ne kadarını karşılıyorsunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eak101 kullanıcısına yanıt
    Merhaba eak101,

Herhangi bir kablo değişikliği olmayacaktır. Aynı hat üzerinden geçtiyseniz sadece santralden portunuz değişecektir.
  • Zykon kullanıcısına yanıt
    Merhaba Zykon,

Numaranız değişmeden geçiş yapmak isterseniz başvururken belirtmeniz yeterlidir. Diğer operatörünüz deki hattı geçişiniz sırasında Türknet tarafından iptal edilmektedir.
  • Ehlisafa kullanıcısına yanıt
    Merhaba Ehlisafa,

Adresinizi özel mesaj yoluyla detaylı bir şekilde gönderirseniz kontrol edip bilgi vermek isteriz.
  • zero fear kullanıcısına yanıt
    Alıcı ödemeli yollama seçeneği yokmuydu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Merhaba e_capkan,

Akn ile ilgili yapılacak olan düzenlemeler de bilgilendirme yapılacaktır.
  • NetX N kullanıcısına yanıt
    Merhaba NetX,

Aynı adrese tek hat verilmektedir. Diğer yorumda olduğunu gibi o hattınız devre dışı bırakılıp diğer hattınız devreye alınacaktır.
  • Merhaba Alperen,

İllerdeki tüm santraller yapa bölgesinde değildir. Tüm abonelerimiz için hizmet geliştirmeleri devam etmektedir.
  • Mamak Şahintepe Mah. Oturuyorum. Bende geçmeyi düşünüyorum ama kullanan varmı deneyimleri nasıl bilmek istiyorum ama bulunduğum mahalleden kimse ile karşılaşamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba VA Developer,

Kontrol etmemiz için abone numaranızı veya sabit numaranızı özel mesaj yoluyla iletirseniz kontrol etmek isteriz.
  • sazansavar kullanıcısına yanıt
    Merhaba sazansavar,

Göndermiş olduğunuz özel mesajda bilgiler verilmiştir.
  • Skylik S kullanıcısına yanıt
    Merhaba Skylik,

Altyapınızın kontrolü için özel mesaj yoluyla adresinizi detaylı bir şekilde yazarsanız kontrol etmek isteriz.
  • Eser. kullanıcısına yanıt
    Merhaba Eser,

Yapa bölgesindeki tüm kullanıcıların AKK'si kaldırılmaya başlanmıştır.
  • aktivist-X kullanıcısına yanıt
    Merhaba aktivist-X,

• Eser. kullanıcısına yanıt
    Merhaba Eser,

YAPA yönteminde hizmet verdiğimiz noktalarda bakır kabloların uçları, yerleşik operatöre ait santral binalarında bulunan TurkNet'e ait cihazlarda sonlanırlar. Ondan sonra da tamamen TurkNet ağı içinde hareket ederler. TurkNet ağı, kapasitesini başka operatörlerle paylaşmaz, yedeklidir ve ihtiyaç oldukça kapasitesi kolayca artırılabilir. YAPA yöntemiyle hizmet verdiğimiz müşteriler bizim aktif altyapımız kapsamındadır.
  • 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.