Şimdi Ara

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU] (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.785
Cevap
38
Favori
259.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok bende uzun süreler oynadım. Battlefiled :) bilen bilir. 10-15 ping çok çok büyük etki yaratmıyor diye düşünüyorum. Hissediyorsın tabi etkiyi.

yani resmi maçlara 90-100 pingle çıktığımı bilirim.(oynanamadı :)) Tabi prof oyuncular için bu oynanmaz olarak değerlendirilebilir.
  • Cenkay KESER kullanıcısına yanıt
    SOL(superonline) bazı müşterilerinin telefon numaralarını TT sisteminden silip kendisi IP phone'a dönüştürüyor. Hali İle bu telefon numarası ile geçiş yapamıyorsunuz (churn)

SOL'ü iptal edip, sıfırdan bedelsiz hat tesis yaptırabilirsiniz. Normalde 120 TL bu durum için karşılanmıyor. Ancak bu özel durum için bence süreçsel olarak güncelleme yapılabilir.
  • zero fear kullanıcısına yanıt
    Aynen şuan hat açılmış. Sadece evrakların gelmesi bekleniyordur. geldiğinde kullanıma açılacak hemen. Birdaha başvuru aşaması vs yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulex

Teşekkürler Turknet

Bölge: Sakarya/Hendek ilçesi

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU]

ohannes PATRON ÇILDIRDI

• doominsert kullanıcısına yanıt
    Az sonra kargolayacağım evrakları. En hızlı hangi kargo götürür acaba Kahramanmaraştayım ?

Çarşamba günü başvurmuştum ertesi gün yani dün türk telekom geldi gitti köyde yaşamama rağmen rekor sürede yani

Cumartesine kadar açılır diye umut ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero fear -- 23 Mart 2017; 11:3:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Aynen hocam baya farkediyorum ben csgo da en yüksek rütbedeyim şuan maçlarda 5v5 olunca karşınızdakinin sizden ping üstünlüğü varsa çok fark ettiriyor bu seviyelerde maalesef
  • VDSL içinde kota kalktı mı beyler?
  • Bende araya bir iki soru iliştireyim;
    Ttnet vdsl olarak 25Mbps alıyorum, max alabileceğim kapasite modemde 75Mbps musteri himetlerinin soylediği stabil 65Mbps. Sorunum şurada başlıyor 25Mbps bir tık ustunu 35Mbps yukselltiğim de tarifemi ping degerleri paket kayıpları alıp basını gidiyor youtube videoların yuklenme hızını geçtim yüklenemiyor bile sayfalar çok geç yükleneniyor çok rezil bir hizmete dönüyor taaa ki aksam 23:00a kadar, o saaten sonra hersey olması gerektiği gibi sorunsuz stabil ve hızlı, neyse 40 takla atarak ttnet arıza ekiplerinden öğrendiğim bölgenin kapasitesi normalin ustunde olduğu içinmiş aksam satlerinde yogunluk azaltığı için hız olması gereken konforu sağlıyormuş... Eeee çözüm nedir ? yok dedi peki dedim...
    Benim sormak istediğim ise türknete geçsem aynı film devam edecek mi ? veya film devam edecek ise turknetten ben adsl istiyorum arkadasım vdsl istemiyorum diyebiliyormuyuz ?
    teşekkürler.

• Dehşetengiz kullanıcısına yanıt
    Dün akşam bizzat test ettim hız 3 mb i geçmedi bende noldu diyorum neden 3 mb i geçmiyor online işlemden baktım dedim bunlar akn ye gerimi döndü diye ama yok hala sınırsız diyor burada o arkadaşın yazısını görünce tam bir hayal kırıklığına uğradım yani boşa umutlanmayın akn falan kalkmadı akşam 7 de pat diye tekrar 3 mb e çakılıyor geçmeyi düşünenler bunu göze alsın ben işten 8 de geliyorum yararlanamadıktan sonra bu akn bir işe yaramaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

Şöyle bir şey buldum kendi sitesinden. Doğru mu bu acaba?

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU]

TurkNet Telekom altyapısı olan heryere ADSL verebiliyor zaten. Ancak AKNsiz istiyorsanız bunun için YAPA altyapısı bağlantıda olduğunuz santralde bulunması gerekiyor.

• zero fear kullanıcısına yanıt
    TurkTelekom çalışıyor evraklar geldiği gibi açılır bir sorun olmaz ise. PTT ile göndermede.
  • kvadankpakal kullanıcısına yanıt
    ADSL VDSL ayrımı yok. Yapa bölgesinde ise alıyor AKN siz paketi
  • Psikobat P kullanıcısına yanıt
    hatta doluluğu yaşıyorsun TTNet'de. Kabaca, çok fazla kullanıcu olduğu için hızın düşüyor. TurkNet'e de benzer sorunlar olabiliyor ancak müdahale edilip düzeltiliyor. Çok yoğun bir bölge ise olabilir. Ancak, TurkNet'de 65 aldığın bir dünyada bölgen çok kötü olduğun varsayarsak kötü senaryoda düşsün 30 MB'e. Bence problem değil.
  • lordrealm L kullanıcısına yanıt
    Dostum farklı bir sorun yaşanıyor büyük ihtimal. teknik ekibe iletmen doğru olur.
    Tamamdır hocam. Sabit internet gibisi yok gerçekten airfiber falan hikaye. 5 - 6 mbps alsam yeter

Ne alakası var ya inanmayan ve kullanan varsa akşam test etsin hızının 3 mb e çakıldığını görecek bu akşam eve geçince tekrar aynı sorunla karşılaşırsam gerekirse iptal ederim bu resmen insan kandırma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar lütfen yardım, yol gösterin bana..

Az önce türknet müşteri temsilcisi ile konuştum, aklımda bazı sorular var.

Hali hazırda TTnet - Yalın HİPERNET LİMİTSİZ(24 Mbps'ye kadar)_Hızı Keşfet kullanıyorum.
    24 Mbit hızım ve 75 GB kotam var, modemim ise VDSL - Zyxel VMG3312-B10B.
    Taahhütümün bitmesine 5 ay kaldı.

Ben bu taahhütü bozup, Turknet'e geçmek istiyorum bana sundukları teklif şöyle;

Yine VDSL - 50 mbit'e kadar hız , 150 GB kota aylık 59.99 TL - taahhüt yok.
    Turknet'e geçtikten sonra teknik ekip kontrol edecekmiş, altyapım destekliyorsa otomatik olarak KOTA 'yı kaldıracaklarmış.
    Ayrıca, TTnet taahhüt bozdugum için 120 TL fesih destek bedeli faturaya 6 ay boyunca 20 TL olarak yansıtıyorlarmış.

Ne dersiniz geçilir mi?

Altyapımın destekleyip, desteklemediğini yani KOTA'nın kalkıp - kalkmayacağını Turknet'e geçmeden öğrenemiyor muyum?

Ayrıca TTnet son 5 ay fesih ceza bedeli yaklasık olarak ne kadar gelir? nasıl hesaplarım?

TTnet modemini kullanıyorum, o modemi kullanmaya devam edebilir miyim?

Cevabınız için çok teşekkürler.

• Az önce canlı destekle görüştüm , ping probleminden bahsettim . Biz ping problemini düzeltemiyoruz diye cevap verdi canlı destekteki hanım , YAPA nın kuruluş amacı müdahaleyi kolaylaştırmak değil miydi ? YAPA'ya geçtikten sonra eminim bu sadece ben değilim çoğu kişinin ping seviyeleri yükselmiştir ve modemden hatta bakınca gecikme olduğu da görülüyor , bu umarım değişir sorun yurtiçi omurgadan kaynaklanıyor galiba , serverlar interleaved modunda çalışıyor fast patchte değiller bunun düzeltilmesi lazım
  • Blindfire kullanıcısına yanıt
    Artık Türk Telekom FTTB/H altyapısını alternatiflere açtı ancak henüz kiralayan bir firma çıkmadı. Gelen cevapta dediğime benzer bir cevap olacaktır. Henüz kiralayan firma olmamasının sebebide kira bedeli yüksek, kar amaçlı çalışan firmalarımız o ücreti ödemezler.
  • 3 aydır komple akraba olduğum türk telekom sıfır binaya altyapı cekemedi. İlk 1 ay superonlineye basvurdum onlar türk telekom altyapı çekmiyor diye iptal ettiler sonra gittim bireysel telekoma basvurdum gpon projesi çizdiler tek ben istiyorum diye maliyet hesabı tutmuyor diye gelmiyorlar. Proje çizen abi kazı çalışması bu caddede yapılmış sadece binaya girecek 2 metre dedi kolay iş dedi ama gpon kutusu 10 15 bin tl olduğu için gelmiyorlar yıl olmuş 2017 internet kullanamiyorum ve okuduklarima göre türk telekom 16 dairede tek ben başvurduğum sürece gelmezmiş Allah belasını versin böyle şirketin.

• 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.