Şimdi Ara

VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU] (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.619
Cevap
53
Favori
207.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben de yeni 75 lik netspeed paketine geçtim ama hızım belli dakikadan sonra 2-3e düşüyor modem resetleyince düzeliyor ama yine 10-30 dk sonra düşüyor bu neden olabilir sizce ?

VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU]
  • insafsızherif kullanıcısına yanıt
    Hiçbir fikrim yok. Belki de snr değerindendir.
  • VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU]

Atanılabilir hız 34895 kbit/s gösterirken neden 18 mbit hız verildi aceba yorumlarmısınız.

Not:24 mbitlik paketteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackforreal -- 5 Mart 2021; 22:3:0 >
  • Yokmu anlayan
  • blackforreal kullanıcısına yanıt
    İnternet servis sağlayınızı arayıp düzeltilmesini isteyin. Düzelteceklerdir.
  • Teşekkürler
  • Tahmini mesafe 300 metre, sizce hattım 75 mbps netspeed kaldırır mı?
    Kopma, ip alamama vs. olur mu? VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU]
    Merhaba, bizden hizmet alıyorsanız iletişim bilgilerinizi PM üzerinden benimle paylaşmanız durumunda kontrol ederek yardımcı olacağım.
  • Merhaba vdslde sadece 16lik pakete geçebildim

adsl değerleri

Vdsl değerlerim

receive power - lerde 16dan daha yüksek hız alabilirmiyim bu hat değerleriyle

• quote:

Orijinalden alıntı: erosuke

Merhaba vdslde sadece 16lik pakete geçebildim

adsl değerleri

Vdsl değerlerim

receive power - lerde 16dan daha yüksek hız alabilirmiyim bu hat değerleriyle

her türlü alırsın...snr değerin de yüksek..35 kesin hatta belki de 50 ama 35 kesin..bence bi 35 liği dene hat değerlerini bi görelim

• 24 lik pakete geçiş yaptım bi sıkıntı olmazsa 35 i denerim

• erosuke E kullanıcısına yanıt
    35i çok rahat yer de snr değerine göre oradan 75 bile çıkması lazım. Tuhaf
  • Yukarda hat değerlerini vermiştim. Dört gündür 5-6kere arıza kaydı açtım sorun çözğldü diye mesaj atıyolar. Lütfen hat değerlerime bakın 18 mbit teknik bi zorunluluksa işin peşini bırakıcam yok 24 mbit alman lazım derseniz uğraşmaya devam.
  • fatih448 kullanıcısına yanıt

hocam direk santralden hizmet aliyorum eski tip saha dolabı yıllarca vdsl geçirmediler ceo msj atip şikayet ettim

böyle dönüş yaptılar anca 16 mbps üzerinden vdsl geçirdiler

Hocam tahmin ediyorum ki müşteri hizmetlerine yaklaşımınız yanlış olabilir. Arıza kayıtlık bir durum yok. Santral hızınızı yükseltmeye çalışsınlar yeterli.

Snr değeri başına kaba hesap ile 3 mpbs eklenir. 10 snr altını riskli varsayıp 15.1 - 10 =5.1 * 3 mpbs = 15.3 mpbs.
    Kafadan 33 mpbs çok rahat taşıması lazım. 35i de görebilir muhtemelen.
  • erosuke E kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen bu yüzden hat değerleri tuhaf duruyor. Lakin yukarıda dediğim gibi. 75i bile alabilir gibi duruyor.

sanırım bu VDSL de SNR olayı ADSL e göre daha farklı işliyor..forumda görmüştüm bi ara..belli bi hıza kadar SNR de çok ufak düşme yaşanırken bi hızdan sonra 10 altına düşmüştü..tuhaf bi olay dediğiniz gibi..

• uzil kullanıcısına yanıt
    Evet adsl farklı vdsl farklı değerlere sahip.
    Merhaba, bizden hizmet alıyorsanız destek kaydı numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız? Kontrol ederek size yardımcı olmak isterim.

Hocam adsl ayrı vdsl ayrı demişsiniz benim hattı vdsl e geçirince değerler düştü adsl de daha iyiydi. Ne dersiniz tekrar adsle geçsem düzelir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.