Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi Note 4X & Redmi Note 4 Global ★Qualcomm Versiyon★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.489
Cevap
98
Favori
473.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    testlerinde yoğun modda full çalışınca 8 saate cıvarı görüyor sizde parlaklak full ayarlarda kullanıyorsanız ve 8.2.10.0 sürümü varsa ekran süresi normal gibi 8.2.5.0 da 1 saat daha fazla ekran süresi alırsınız
  • GittiGidiyor
    Xiaomi Redmi Note 4 Kılıf Silikon + Kırılmaz Ekran Koruyucu Film Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/xiaomi-redmi-note-4-kilif-silikon-kirilmaz-ekran-koruyucu-film-292016467

Buradan ekran koruyucu almıştım ama pişman oldum , çok küçük kaldı boyutu note 4 e uygun değil , güzel bir ekran koruyucu tavsiyesi olan varmıdır? (Kırılmaz cam olması şart değil)

• Telefon yok satıyor 919 liradan aşağı bulamadım. Ne yapıyım arkadaşlar biraz bekleyeyimmi? Yoksa 800 tl bandına düşermi yakın zamanda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt
    Redmi 4x işlemcisi düşük yani note 4x kadar performanslı değil özellikle uygulama ve oyun açılışlarında fark edersiniz birde pil performansına gelecek olursak redmi note 4x daha iyi diyebilirim karşılaştırma videolarını göre ciddi fark var bataryada tabi, fiyat açısından elbette redmi 4x keseye uygun ona göre karar verin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ram kullanımlarınız nasıl benim telefonda 1.5 gb den daha fazla boş ram hiç görmedim . Normal mi yoksa yapmam gereken bir ayar varmı .

• quote:

Orijinalden alıntı: azimhan51

Ram kullanımlarınız nasıl benim telefonda 1.5 gb den daha fazla boş ram hiç görmedim . Normal mi yoksa yapmam gereken bir ayar varmı .

Normal.

• cedayroy C kullanıcısına yanıt
    Düşeceğini pek sanmıyorum ama snapdragon 660 lı ve hızlı sarj destekli bir note 5 bekleniyor yakın zamanda o cihaz bunla aynı fiyata sürülürse belki düşer

• 01halil kullanıcısına yanıt
    kipa da orjinal faturalı o fiyat zaten hocam hata yapmışsınz.
  • Arkadaşlar bende mi5s var duruma göre satıp bu cihazı almayı düşünüyorum , alırken neye dikkat etmem gerek kamera olarak mi5s ile çok fazla fark var mı acaba özellikle en kamera?

• Cihazın ayarlarıyla bir oynama ya da güncelleme yapılmadı ama mp3 dinlerken ses daha düşük ve hafif cızırtılı çıkmaya başladı gibi. Daha önce baya yüksekti sesi.

• rockerroll kullanıcısına yanıt
    teşekkürler

• 0quz28 0 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler

bu sürümde kalacağım ozaman.

miui 9 ve android 7 gelene kadar beklemekte fayda var.

• Telefonla Konuşurken ses kesikliği yaşayan var mı?

• cihazda VR video izleyen varmı?

edit.
    gayet başarılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgurbuz50 -- 29 Temmuz 2017; 13:53:9 >
  • cedayroy C kullanıcısına yanıt
    alın hocam beklemeyin fiyatını sonuna kadar hakeden bir telefon beklemeye gerek yok
  • AHZ kullanıcısına yanıt
    aksine daha iyi ses deneyimi yaşıyorum eski telefonum gm 5 plus ta ses kesintileri oluyordu anlık konuşma esnasında bunda hiç yaşamadım
  • gskysk kullanıcısına yanıt
    Kipayi nerden bulayim arkadaşım alıp gönderip sevaba girseydin olurdu bak.

• e bu telefonun şarjı bitmiyor :)

1 gün 7 saat kullanım 9 saat 13 dakka ekran süresi ve hala %15 şarj :)

%1 de ss alıp paylaşıcam.

• CinemaG kullanıcısına yanıt
    Ben bu ürünü aldım siyah çerçevelerin içinde 1 mm belli belirsiz boşluk var benim için yeterli...
    GittiGidiyor
    Xiaomi Redmi Note 4X Kılıf Rugged Armor Silikon Model + Redmi Note 4x Kırılmaz Cam Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/xiaomi-redmi-note-4x-kilif-rugged-armor-silikon-model-redmi-note-4x-kirilmaz-cam-294437678?urvid=79621553

• 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.