Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU] (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.739
Cevap
183
Favori
1.640.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben şahsen note serisini okadar sevmeme rağmen şu an cihaz alacak olsam iphone 8 plus alırım bir sene kullanır 300 500 en fazla zararla satıp seneye ya note9 yada note 8 alırdım.Note 8 in hızlı satışında saat kampanyası çok etkili oldu bıçak gibi kesilir.Acilen 4000 deyip onun üstüne kampanya yapması lazım bence.Kablosuz şarj yada dex verebilir yanında gibi.

Demogoji diyor bir de. Sabahtan akşama kadar saçma sapan şeyler paylaşıp, saçma sapan çıkarımlar yapıyorsun.

Senin bu saçmalıklarından rahatsız olan bir tek ben değilim. Daha önce de bu konuyu bırakman gerektiği söylendi sana.

Amoled mantığını da biliyorum. Herşeyi bildiğinizi zannedip saçmalıklarla dolduruyorsunuz konuyu. Orada adamın yaptığı açıklamayı yazdım buraya. Başka vakalarda ekran kasa sorunu olabilir ama o konudaki sorun çok güzel bir şekilde açıklanmış. Bilmiyorsan biraz fizikten optik oku.

Hiç durmadan rezil ediyorsun konuyu hala da yazık bunu okuyacaklara diyorsun. Rahat bırak konuyu da işe yarar içerik oluşsun ya da konu başlığını 'note8 ve benim saçmalıklarım' olarak değiştir de insanlar bilsin içerikte neler döndüğünü.

Bunu tek söyleyen ben değilim rahat bırak konuyu boşuna insanları uğraştırma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Audio is objective. Your hearing and opinion is subjective.

• Ne zaman gelecek bu telefon Türkiye'ye ve fiyatı ne zaman düşecek yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueDr -- 13 Eylül 2017; 14:7:15 >

https://www.sammobile.com/2017/09/13/first-galaxy-note-8-firmware-update-improves-camera-performance/

N950FXXU1AQI1 PDA li surumu gecen hafta bircok ulkeye geldigini bu konu basliginda ifade etmisitm kaynaklari ile.

Sonuc olarak bu tur guncellemeleri cikmissa bir ulkeye digerleri de cabucak almasi bir haktir .

Orijinalden alıntı: tnrskr

Ben şahsen note serisini okadar sevmeme rağmen şu an cihaz alacak olsam iphone 8 plus alırım bir sene kullanır 300 500 en fazla zararla satıp seneye ya note9 yada note 8 alırdım.Note 8 in hızlı satışında saat kampanyası çok etkili oldu bıçak gibi kesilir.Acilen 4000 deyip onun üstüne kampanya yapması lazım bence.Kablosuz şarj yada dex verebilir yanında gibi.

Keşke. 256 GB hafıza kartına da razıyım :D

Orijinalden alıntı: tnrskr

Elleri mahkum bu global fiyata iPhone a drenemezler.Türkiyeyi bilmem tabi biz farklı dünyadayız biliyorsunuz.

Tabii haklısınız. Ben hâlihazırda 7 Plus kullanıcısı olduğum için yeni iPhone'lar ilgimi çekemdi; ancak 7'den önceki telefona sahip olanlar veya hiç iPhone'u olmayanların tercihi Note 8'den ziyade daha çok iPhone 8 ve X olacaktır. Fiyatları birbirine yakın çünkü. Ben de bu teleonu alırken öyle karar vermiştim. Almışken yakın fiyat zaten iPhone alır keyfine bakarım demiştim. Gel gelelim işim için Note 8'in daha kullanışlı olduğunu düşündüğümden onu bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ß@R!$ -- 13 Eylül 2017; 15:10:48 >

Orijinalden alıntı: DrHolyday

Her konunda böyle yapıyorsun. Konuyu aç, telefonu göm. Daha önceki konulardan akıllanmamışsın anlaşılan.

Demogoji diyor bir de. Sabahtan akşama kadar saçma sapan şeyler paylaşıp, saçma sapan çıkarımlar yapıyorsun.

Senin bu saçmalıklarından rahatsız olan bir tek ben değilim. Daha önce de bu konuyu bırakman gerektiği söylendi sana.

Amoled mantığını da biliyorum. Herşeyi bildiğinizi zannedip saçmalıklarla dolduruyorsunuz konuyu. Orada adamın yaptığı açıklamayı yazdım buraya. Başka vakalarda ekran kasa sorunu olabilir ama o konudaki sorun çok güzel bir şekilde açıklanmış. Bilmiyorsan biraz fizikten optik oku.

Hiç durmadan rezil ediyorsun konuyu hala da yazık bunu okuyacaklara diyorsun. Rahat bırak konuyu da işe yarar içerik oluşsun ya da konu başlığını 'note8 ve benim saçmalıklarım' olarak değiştir de insanlar bilsin içerikte neler döndüğünü.

Bunu tek söyleyen ben değilim rahat bırak konuyu boşuna insanları uğraştırma.

Aynen..

Note 8 ile ilgili olarak iPhone lansmanını bekliyordum kararımı vermek için.. O yüzden istemeden de olsa bu konuyu takip ediyorum..

Neden istemeden... Başlık sahibi yüzünden..

Daha öncede yazdım.. Note kullanıcısıyım.. Yıllardır.. Forumun ilk üyelerindenim.. Abi tavsiyesi kabul edin.. Bu başlığı Note 8 alanlar, almak isteyenler, Note 8 hakkında almayacak da olsa konuyu takip etmek isteyenler.. Size sesleniyorum.. ACİLEN BU BAŞLIĞI TERKEDİN.. Dr arkadaşın dediği gibi konu sahibinin saçmalıkları dışında birşey duyamazsınız burada..

Bu arkadaşın tüm mesajlarının ortak özelliği; Düşük cümleler, anlam bütünlüğü olmayan, noktalama işaretleri olmayan, okusanız da anlayamayacağınız, -ben o kadar çok şey biliyorum ki alayına giderim var- havasını vermek için kendini yırtan mesajlar.. Haa... Bir de söylemeden edemeyeceğim, konu başlığı sahibi bu arakdaş Türkçe karakterleri tenezzül edip kullanma gereği dahi duymuyor.. Bu.. Her sene değişmez bu arkadaşın takıntıları.. Asla... Önce Snapdragon-Exynos'dan girer, sensör üreticisine takar, bağlantı yolu standartları (usb kaç !!?!) bir de son zamanlarda panel... Bu.. Bunların üzerinde evirir çevirir konu açar..

Kendisinin takıntısı olduğu her mesele "Rezalet, rezillik, fiyasko, alınmaz, sakın ha, patlar, gümler vs..vs..vs.."

Gizli apple hayranıdır.. Bu ayıp değil günah değil.. Ama bunu açıkdan söyleyemez, her nasılsa her açtığı başlıkta apple eziklenmesi yaşar ve herkese yaşatmaya çalışır..

"Smart1978" bir de direkt sana bişeyler yazayım ki, arkandan konuşmuş olmayayım; Normalde iyi bir insansındır, elbetteki bu konuda kimse de ben de bişey diyemeyiz. TEknoloji sever, ve yardım etme niyetli olduğundan da şüphemiz yok.. Ama sen takıntılı birisisin.. Bu tarz kişilere biz toplumda "ayran gönüllü" deriz.. Bu kişiler hangi konuda takıntılı ise o konuda asla hiçbirşeyi beğenmez, beğenemez.. Ulaşabildiği herşey değersizdir onun için ve beyni bu özelliği ile mücadele edebilmek için o konuda ona sürekli bahaneler üretir.. Senin de Note serisi için durumun bu.. Bu durumun elbetteki kimseye zararı yok.. Ama forumda her çıkan Note serisinin konu başlığına atlar, ben açıp yöneteceğim dersen, işte o olmuyor.. Takıntılarından kurtulamıyorsun..

Sadece snapdragon örneğini vereyim.. Yıllardır niye biz exynos amerika snapdragon alıyor diye yazıp duruyorsun.. İnsanlarda buna inanıyor.. Samsungun amerikada ve başka birkaç yerde snapdragon'la satılmasının tek ve tek sebebi samsungun qualcomm'la olan telif sorunudur.. Amerikada qualcomm samsung'a mahkeme kararıyla exynos sattırmıyor.. Bu nedenle bu ülkeye giden cihazlara samsung MECBUREN qualcomm'un ürettiği snapdragon'u takmak zorunda kalıyor.. Zaten xda forumda da (ben bu işleri bilirim diye hep referans verdiğin forum) pek çok konu başlığı vardır.. Amerikada veya snapdragon satılan yerlerde olan ve "nasıl exynos işlemcili cihaz alabilirim ?" diye konu başlığı açan.. Ama sana baksan samsung exynos'u gerizekalılara iteliyor, hatta exynos işlemcili olanlara hem kötü sensörleri takıyor, onları da kakalıyor ... vs.. vs.. diye insanlara yalan yanlış, hadi iyi niyetle söylesek bile eksik-yanlış bilgi veriyorsun.. Böyle olmaz. Böyle yapma.. Sonra böyle eleştirilince de bozulma.. Dediğim gibi senin buradaki karakterin hakkında burada yazdığım şeyler.. Gerçek hayattaki sana elbette lafımız yok.. Alınma, gücenme... Durum bu...

• Reason kullanıcısına yanıt
    İsim vermeden yazsaydınız da İnanın anlardım kimden bahsettiğinizi.

Ya sorun olabilir, sorun olursa sırt sırta verir kapışırız firmayla. Adamlar açıklamasını da yapmış bu lightbleed değil diye hala yok rezillik yok fiyasko yok alınmaz. Gelsin kendi cihazlarımız. Varsa sıkıntı ararız hakkımızı.

Fotoğraf örnekleri atmış. Telefon daha resmî olarak satışa çıkmadı denecek düzeyde millet karşılaştırma yapmaya çalışıyor. Samsung gözle görülür düzeyde kötüymüş. Sakın almayın diyor bi de. Ne yapalım koklayarak sensör mü anlayacağız? Kaldı ki karşılanması gereken standartlar var. Hiçbir firma o kadar bir fark oluşturacak birşey yapamaz.

Size tamamen katılıyorum her yazdığınıza. Parmaklarınıza sağlık.

Audio is objective. Your hearing and opinion is subjective.
  • Türkiyeye bir kaç yerden girmeye başlamış. Komedi gibi. Yurt dışından almak ilk defa pahalı olarak görünüyor :D Gülsem mi ağlasam mı?!

• quote:

Orijinalden alıntı: vbalikci

Türkiyeye bir kaç yerden girmeye başlamış. Komedi gibi. Yurt dışından almak ilk defa pahalı olarak görünüyor :D Gülsem mi ağlasam mı?!

Hocam henuz hicbir sekilde Turkiye'den satin alma sansimiz su an olmadigi icin boyle.

Samsung ne fiyat belirlerse belirlesin, taksitli (operator) alip bunu nakite telefonculara satan cogaldikca fiyatlar inecek, kacari yok bunun :)

• vbalikci kullanıcısına yanıt
    Hocam hep böyleydi. Şimdi iphone X bile Apple dan önce sahibinden e düşecek ve garantilisinden pahalı olacak. Maalesef vurgunculuk bu oluyor.

• Taksitle alıp nakit satma işi sadece samsung telefonları için değil her türlü ticari değeri olan eşya ve telefon modelleri için geçerli bir durum. Bunu "samsung un fiyatları bu nedenle mecbur düşecek" diye yorumlamak yanlış olur. Tüm telefon modelleri bu şekilde piyasada daha ucuza her zaman bulunabilir zaten. Piyasada "ters telefon" olarak adlandırılıyor bunlar da..

https://www.teknoblog.com/samsung-gear-vr-2017-turkiye-fiyati-155347/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Takinti gibi ayran gonullu vs boyle ithamlari ne bana ne de baskasina ifade edemezsin.

Takinti artik insanlarin agzina sakiz gibi aldigi heralanda heryerde herkez agzi olan herkez misali sen de elin klavye tutan misali olarak karalamalari yapiyorsun . Senin gibi baskalari da vardir sorunlu bir bakis acisi keske sende olsa idi ama senin gibi birkac kisi de vardir ....

Cok sey bildigimi ne ima ederim ne de direk ifade ederim. Oyle tuhaf algilar sen veya senin gibiilerin ortak sorunlari neyse ondan kaynaklaniyor...

Genelde kaynakli kaynakli degilse de hafizama guvenerek kaynaksiz da olsa bahsederim. Insanlik hali hatalarimizda olur niyetim kotu degil elbette ...

Reel de gundelik hayatta kendimi bildim bileli hakaret kufur bel alti agiz aliskanligi filan bile yoktur .

O yuzden burada bazilari kufurlu oldugumu vs soyledikce ozellikle sanki eskileriden bahseder gibi lakin olaylarin asli bambaska idi belli ki baskalarin agzi veya kendi carpitmalari ile sonuclardan sebep turetiyorlar ...

Eski Note serileri gerekceleri bambaska idi ... Forum da usulsuzce nezaketsizce devir yapilmisti . Bu sadece bana degildi baskala populer konularda da boyle idi ozelden eski konu sahipleri de ifade etmislerdi .

Suan uye degil veya siteden ayrildi bilemiyorum ama Berkans adli Berkan Sezer siradan bir uye DH Editor u olmustu . Kendisine ne hikmetse bircok populer konu devredildi ! Bana da boyle birsey bilmiyordum dedi ama kendisi de anlamsiz ilk mesaj konu icerigi hakkinda alayci uslubu vardi . Ornek olarak : Samsung onceki yillarda infografik urun bilgileri ile cihaza ait gorsel ve teknik bilgiler cihazin neresinde vs gorsel verimli anlamli gorseller paylasmamdan bile rahatsiz olmustu alay ederdi de.

Birileri Samsung Turiye in hatasini gidip benden hesap soran mi desem ( ki bunlara da gidin Samsung Turiye den talep edin benlik birsey degil dememe ragmen gizliden birsekilde belli ki icerlemisler ... )

Exynos Snapdragon kiyaslama olayi tartismasiz belgelere gore Snapdragon un ustunluklerine vurgu yapmak istemisimdir hatta secenek olarak Turkiye ye her iki model de resmi satilsin dedim yillardir .

Bu kiyaslamada Exynos u ovenler neler dedi ( Galaxy S4 ile baslayan 8 cekirdek rezaleti onemli bir milad tir ) Snapdragon lu S4 SG-i9505 modeli Google Edition a yazilimsal olarak avantaji disinda Open GL surum destegi Android 4.3 te Exynos ta desteklenememesi 8 cekirdek ayni anda calismadigi calisa bile asiri isinacagi ustelik Samsung soz vermisti sonra asiri isiniyor diye 8 cekirdek aktiflenmeyecek denilmesi hayal kirikligi ilk fiyasko degilde nedir ?

Sonra Galaxy S5 ve Note3 te Snapdragon varyanti FM Radyo ve en onemlisi 4K kayit genelde daha performansli oyunlar dahil hatta usb 3.0 li Note3 yerine Exynos lu 4K olmayan FM radyo su olmayan usb 2.0 olan Note3 Turkiye modeli de ayrica bir fiyasko degilde nedir ( Esit donanim ve ozellikler neden yoktu ) ?

Note4 icin 64 bit reklami yaptilar yazilimla 64 bit aktiflenecek iken neden aktiflenmedi ? Kasasi metal kismlar boyali olmasi pul pul dokulmesi serviste kullanici hatasi denilmesi ... Sinyal cekmeme ozellikle 4G ye gecildikten sonra Exynos taki GSM modulu sorunlu olmasi yazilim guncellemeleri gelmesine ragmen sorunun hala devam etmesi ! Telefona sahip insanlar bugun bile etrafimda forumda var ve yer yer telefonlari ulasilamaz olmakta ! Bir telefonun en onemli vazifesi nedir derseniz herhalde arama yapmak ve aranabilmek ulasilabilmektir ( sinyal kotu durumu bahsedilmez elbette sehirdesin baskasinin cihazi ayni gsm firmasi sorunsuz iken sizinki cekmiyorsa ve anakarti degisse bile yillardir cozulemiyorsa bu da bir baska fiyaskodur ...

Samsung 14 nm surecinden sonra donanimsal ustunlukleri elde etmeye basladi ama bu sefer Snapdragon varyantli S serisi ve Note serisi ( patlayan Note7 varyantlari dahil ) kasitli olarak optimize etmedi cunku Snapdragon donanim olarak daha gucludur hatta baska markalarin Snapdragon modelleri gundelik kullanimda daha akici olmakta iken ne hikmetse Samsung un ayni islemcili ayni Ram li olanlari hatta daha yuksek RAm li olsa bile Samsung un Snapdragon lulari vasat kalmaktadir . Bilindigi uzere Google telefonlarini nerdeyse cogu Snapdragon uzerine kaynak kodlari yayinlamaktadir bu da bize yillar once Samsung un Snapdragon modellerine Andorid major veya minor surum guncellemelerini cok daha kisa surede yayinlamasina sahit olmaktaydik . Yillar once Amerika kitasi ve Avrupa Snapdragonlulari daha once alirdi sonra Samsung bunu fark etti hatta oncelik Exynos ilk ciksin diye bu sefer son yillarda Android guncellemeri cok daha gec gelmeye basladi aylar sonrasi major Android guncellemeri gelmeye basladi ...

Quick Charge Snapdragon lularda yillar oncesinden temeli atilmis iken Samsung son yillarda inatla yillar oncesine ait Quick Charge 2.0 ile yola devam ediyordu. Gecen yil nedense USB 2.0 olmasi da tuhafti hatta Note7 hafiza kart destegi Samsug un kendi cok hizli kartlarina bile hizi uyumlu degildi ! Ben dahil bircok kisi dile getirdik elestirdik ! Tepki de aldik DH den ...

Snapdragon Amerika icin tek cozum olabilir bazi bantlar yok lisans vs ... Sonucta Snadragon lu bircok telefon baska markalar Turkiye de kullandi mi ? Kullandi .... Turkiye de neden daha ucuz vasat eksik ozellikle paket olarak ici bos Samsung ozellestirilmis islemcileri Turkiye ye dayattilar ? !! Yillar once 4G yoktu ondan diyorlardi ama o yillarda baska markalar Snapdragon kullandi ... Ona bakarsaniz 3G li ilk telefon Symbian li Nokia da yillar sonra 3G ozelligini kullandi . Yani bir engel yoktu daha ust hazir olmayan bir teknoloji cihazda olmasi kotu birsey degildi ... Ayrica o yillarda da ifade etmisimdir : Yurt disina ciktigimizda 4G yaygin olan ulkelerin Sim kartlarini neden sonuna kadar kulanmayalim da dedim ... Yani insanlarin Samsung Exynos u koru korune savunmasi nedendir acaba ? ...

Samsung ozellikle nitel olarak degilde nicel olarak Exynos yu Avrupa ya da yaymis durumda ... Amerika Kitasi ve Avustralya haric heryerde Exynos 8895 li Note8 ler var ...

Ibretlik ornek : Sony XZ Prime 4K ekranli Snapdragon 835 islemcili ustelik 4 GB Ram i var ama Samsung Note8 in gerisinde kalmakta . Normalde kagit ustunde gecmesi beklenirken aksine tersi olmakta ! Sebebi malum arayuzu ... Arayuzu sistikce ozellikle note serisi daha fazla Ram ve islemci ihtiyac duyar kendisinden hemen once ayni yil cikmis Galaxy S serisine gore ...

Ilginctir Samsung son yillardaki S serisi sonrasi Note serisinde islemci ve RAM terfisi yapmazdi Note8 ile istisna oldu biraz ama onceki cok eski yillarda RAM ve islemci daha guclu olmakta idi tek bir ornek vereyim : Galaxy S3 sonrasi cikan Note2 gibi ...

Samsung Android tablet kismi da keza yine berbat destek hizmet kotu. Bunu Samsung teknik servis elemanlari bile ifade ediyor ...

Samsung Tab Pro 12.2 vs dunyada 32 GB modelleri dagitilirken Turkiye ye 16 GB modeli ile Turkiye ile alay etmiyorsa nedir ?! Yazilimi bile bulunmuyordu ilk defa sonu Q ile biten kodlamalari gorduk ! Gerci sonraki yillarda Q ile biten 3. dunya ulkelerini de gorunce yalniz olmadigi anlasildi Turkiye nin ! ... Aman ne iyi ! ...

Samsung Windows tablet leri de kalitesiz di mentese problemini cozemediler tablet klavye temassizligini ergonomi vasatti klavyesine batarya koysalar agirlik kazanir cihazin dokunmatik ekranina kalem vey elinizle kullanmak isterken devrilme alabora olma ihtimali de bertaraf edilebilirdi ama yapmadilar ...

Samsung u eminim bircogundan eski modellerini kullandim hatta Turkiye de olmayan modellerini de hediye gelmisti ( ogrenci oldugum yillardi o zamanlarda Samsung ekran polifonik ses yuksekligi kasa tasarimi ile o zamanin Nokia sina rakip olmaya basladi Samsung Nokia SMS lerine ornek alarak hedefini rakibini belirtmisti ) ...

Samsung suanki hedefi Apple bunu herkes bilir ... Ilk Galaxy S modeli Iphone ile nerdeyse birebirdi ...

Samsung birseylere oncu olmaktan cok Apple ne yaparsa gerisindne gidiyor cift arka kamera ... ( S-Pen istisnasi haric ! ona laf yok elbette ... )

Note8 de keske dedigim seylerden biri de daha guclu islemcili olarak gelmesi idi : islemcisi cok eskidi madem ayni olacak fiyati niye tum ulkelerde yuksek oldu? ... Kamerasi h.265 ve 10 bitlik olmasini beklerdim. Eskimis Iphone modelleri Ipad ve Ipad Pro lar bile IOS11 ile 10 bitlik fotograf cekimi h.265 kayit imkani gelmekte . Artisi kaliteli ve daha az bant genisligi ile daha az yer kaplama ( %50 daha az video yer kaplamasi )

Quick Charge 3.0 minimum beklerdim malum Snapdragon 835 ler ayrica Quick Charge 4.0 destekliyor varsin QC 3.0 olsaydi bari ... )

Bataryasi 4000 mah olmasini beklerdim en azinda S8 Plus tan daha yuksek olmasi gerekirdi cunku S-Pen calismasi icin gucte tuketiyor RAM artirildigi icin daha fazla guc tuketecektir ama Samsung inatla o uzatilmis cihaza uzunlamasina daha yuksek kapasiteli batarya koyamadi ! ? ...

Yazim ortayadir...

Kimseye zorla al veya alma denilmedigi icin kimse de eksik yanlari neden bahsediliyor diye polemik veya rahatsizliklarini dile getirmemesini oneriyorum.

Aksi halde nihayetinde kaybeden tuketici olur . Kazanan da Samsung Turkiye sonra da Samsung Kore olur ...

Burada herkes bilgi adina birbirinden faydalanmali . Sakince ... Akil ve Vicdan ile ...

Aramizda kendisini ifade eden etmeyen Samsung calisanlari veya yoneticileri de olabilir hatta uye degildir yazismalari da okuyor olabilir ...

Tekrar ifade ederim ki : Eger ki kisi kendisine guveni yoksa veya temel seviyede bazi vasiflara sahip degilse veya yeri gelir alttan almasini bilmezse ( sabirliyimdir ama bu tepkisiz kalacagim anlamina gelmez her zaman ) yanlis bilgi de olabilir ki bunlar kaynaktan oturu ise beni veya aktarma yapanlarin kendisini baglamaz ama dogru seyleri de yakalamak sart.

Sanal alemde rahat olabilirsin reel de gercek alemde yuz yuze bu kadar da sen ve veya senin gibilerine yuz vermezler de ...

• quote:

Orijinalden alıntı: SANAFOR

Daha telefon gelmeden vr gözlükler gelmiş kime satacaklar acaba :-)

https://www.teknoblog.com/samsung-gear-vr-2017-turkiye-fiyati-155347/

s8+ olanlar olmayacak mı şimdi ya :( ne yapacağız o gözlükleri.. her yıl yeni bir saçmalık türüyor artık ya ...
    Arkadaş merak ettiğin birşey var. Yazınızı sonuna kadar okudum.

Kullandığınız telefon nedir. Madem Samsung bu kadar kötü bu konu sahibi olma fikri sadece kötülemek için mi oluştu sizde. Samsung telefonlarını kötülemekle ki amaç nedir aldırmamak mi?

Insanları bu tür yazılar yazarak soğutmak midir? Samimi olarak soruyorum size amacınız nedir?

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.