Şimdi Ara

13 dolgu 3 kanal tedavisi + diş taşı temizliği tahmini ne kadar tutar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
5.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 24 yaşımdan beri hiç gitmedim diş hekimine. Dişlerimede iyi bakarım günde 3 kez fırçalarım ama neden böyle oldu anlamadım.
    Dişlerde siyahlık neredeyse yok ve ağrıda yok

Diş hekimi tanıdık birisi. Fiyatta sormadan oturduk koltuğa. Haftaya gideceğim.

Birde sizin dişte dolgu var mı varsa kaç tane ? Acaba bendemi bi anormallik var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çakıltaşı__1 -- 2 Ocak 2017; 19:11:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&amp;#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alcatraz

1000 lirayi askin tutar tahminen

300 filan bekliyordum ben hocam şaka filan değil dimi 1000 lira ?

''From the ashes a fire shall be waken, a light from the shadows shall spring, renewed shall be blade that was broken. The crowless again shall be king.''

• quote:

Orijinalden alıntı: michael j fox

3 kere fırçaladığından olmasın sakın aşınmıştır o dişler artık 2 kere yeterdi.

Hocam görünüşte hiç siyah nokta bile yok aslında. Diş aralarında görünmeyen yerlerde oluşmuş herhalde

• Diş taşı temizliğini beleşe halletirmeye çalış.

Geri kalanlarda tahmini 1500 e yakın tutar.Pazarlık edersin artık.

Orijinalden alıntı: batuhandngiz

quote:

Orijinalden alıntı: Alcatraz

1000 lirayi askin tutar tahminen

300 filan bekliyordum ben hocam şaka filan değil dimi 1000 lira ?

300 lira 2 dişe istiyorlar hocam.

So, so you think you can tell Heaven from Hell,
    blue skies from pain.

And did they get you to trade your heroes for ghosts?
    We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year.
  • öyle direk oturup fiyat söylediyse kazık atacak özeller önce muane yapıyor sonra söyliyor rontgen çekip yani fiyat öyle belirleniyor büyük bi ihtimal kazık atacak dikkat et

Orijinalden alıntı: Bozyayla2015

öyle direk oturup fiyat söylediyse kazık atacak özeller önce muane yapıyor sonra söyliyor rontgen çekip yani fiyat öyle belirleniyor büyük bi ihtimal kazık atacak dikkat et

Hocam röntgen çekti. Fiyat vs hiç konuşmadık. Yapılacakları anlattı. 4-5 seans sürecekmiş.

Yapan tanıdık bu yüzden fiyat konuşmadık. Fiyat sordum ama sana bişeyler yaparız dedi. Muhtemelen biraz indirim yapar ama öyle yarı fiyatını almaz

ben 4 dolgu 4 kanal tedavisine 900tl verdim
    İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&amp;#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
  • Ankaradaysan, "agiz ve dis sagligi merkezi" adi altindaki dis hastanelerine git. Hem masraf olmaz hemde tecrubeli doktorlar var.

Orijinalden alıntı: They Call Me Alpha

Ankaradaysan, "agiz ve dis sagligi merkezi" adi altindaki dis hastanelerine git. Hem masraf olmaz hemde tecrubeli doktorlar var.

İstanbul'dayım hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Komple protez yaptirsan daha uygun olur diye dusunuyorum

• Hocam Ankaraliyim, istanbulu bilmiyorum. Bence bir arastirin. Cunku arkadaslarin dedigi gibi bir telefon parasi birakir cikarsin. Bu Agiz ve Dis Sagligi Merkezleri ankarada cok guzel calisiyorlar, herkes memnun. mhrs'den randevu aliniyor. Istanbul icin bi arastirin derim. Ucakla ankaraya gelip muayene olup gitseniz daha az tutar

Orijinalden alıntı: They Call Me Alpha

Hocam Ankaraliyim, istanbulu bilmiyorum. Bence bir arastirin. Cunku arkadaslarin dedigi gibi bir telefon parasi birakir cikarsin. Bu Agiz ve Dis Sagligi Merkezleri ankarada cok guzel calisiyorlar, herkes memnun. mhrs'den randevu aliniyor. Istanbul icin bi arastirin derim. Ucakla ankaraya gelip muayene olup gitseniz daha az tutar

Anladım hocam. Özel daha iyi yapar diye özele gitmek istemiştim.

Birde dediğiniz gibi İstanbul'dakileri araştırayım. Belliki özelde çok para çıkacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: batuhandngiz

24 yaşımdan beri hiç gitmedim diş hekimine. Dişlerimede iyi bakarım günde 3 kez fırçalarım ama neden böyle oldu anlamadım.
    Dişlerde siyahlık neredeyse yok ve ağrıda yok

Diş hekimi tanıdık birisi. Fiyatta sormadan oturduk koltuğa. Haftaya gideceğim.

Birde sizin dişte dolgu var mı varsa kaç tane ? Acaba bendemi bi anormallik var

stresten de olur
    bir de şekerli yiyecekleri çok tüketiyorsan

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.