Şimdi Ara

Superonline 45 gundur internetim kesik.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar 45 gundur internet kesik.

Bu durumla ilgili fazla kafa utulemek istemiyorum. Fakat superonline resmen ilgisiz ve alakasiz.

Bu surecte 1000 dakikadan fazla 85 civari musteri yetkilisiyle gorustum. 7 defa telekoma ariza kaydi biraktilar, evdeki kablo sistemini 4 defa kontrol ettirdiler elektrikciye para verdik bosuna. Uc kez modem degisim talebi olusturdular her ne kadar modem saglam desemde. Onlarca kez uzaktan modeme reset attirdilar seri numarasini okutturdular. Ve sonuc internet yok. En skn kendi yetkilileride geldi 5 gun once, onlarda interneti baglayamadi. Telekomun ustune attilar. Telekomda en az superonline kadar ilgisiz ve alakasiz bir diger kurum oldugu icin bekleyis hala devam etmekte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Durumu BTK ve Tüketici Hakem Heyeti'ne götürmeni öneririm. Forumda bu şekilde interneti iptal ettirenler vardı. Bildiğim kadarıyla BTK'nın sitesi üzerinden şikayet yazabiliyorsun orayı deneyebilirsin.
  • ozgur_298 O kullanıcısına yanıt
    hocam müşter hizmetlerini arayıp iade istemsi yeterlidir
  • TT kaynakli oldugundan suphe yok. Fakat bu durumda ben niye TT ile mhhattap oluyorum bunu cozemedim gitti. Saglayici SOL degilmk ? Git ne defdin varsa hallet TT ile. TT nin ariza kayitlarima biraktigi cevap, kontrol edildi sorun tarafimizda degil yonunde. Adamlarin beni arayip soyledigiyse su; senin adresine gelmeyecegiz bizi ugrastirma. Ya nakil cikart yada hattini iptal ettir. Bunu dediklerinjn uzerinden 30 gun gecti. Bu surecte kac kez belirttiysemde bu durum SOL hala bana elektrikci cagirmami, modem degistirmemi falan soyledi. Hala yok birsey.

Tuketici haklarinasa gittim, adamlarin dedigi sh, yazili olarak siz bunu onlada bildireceksiniz diyorlar. İadeli taahhutlu dilekce. Onuda gondeddik, superonline ise buna cevap olarak hic birsey vermedigi gibi. Gkndeddigim dilekcenjn yanlis adrese gonderildigini belirtti. Hangi adrese gkndericem diiyorum, birtane cevap veren yok. Arayin sorun, teknik destek ild ilgili hangi adrese dilekce veriyoruz elden diyerek, soylemiyorlar. Bunjn sebebiyse su, bu adamlarla davalik olursan, musteri trmsilcisi yanlis anlamis, mail okunmamis diyebilecekler. Fakat bu durunda kacis yerleri yoktu.

Kisanjn ozu hala bekliyoruz vesselam. Artik gulesim geliyo. Yurttaki en uzun kesinti budur herhalde.

• tutankenshta kullanıcısına yanıt
    Bakin sizi birkac konuda daha gordum SOL'e laf kondurmuyorsunuz fakat burada musteri memnuniyeti soz konusu ve SOL bu konuda gerekeni yapmiyor. Hatanin kimden kaynaklandigi onemli degil bizim para verdigimiz SOL ise muhattap olacagimiz da yine SOL'dur.

Adama dedikleri su, sorunu halledicez. Babam oglumu arayin demis kapatmis.

Adamlarin cevabi bu, sorunu halledicegiz. Ulen hallet biye ariyosjn? Su an arasam musteri hizmetleri aciliyetini belirtiyoruz diyecek. Yaw zaten dhaa ne kadar acil klabilir ki bu kadar sure gecmis. Bunlar adami sadece deli etmek icjn var.

Musteri yetkilisine diyorum internet 38 gundur ykk, bi kontrok edelim efendim diyo. Yahu sence bu kadar suredir senin yetkine sahip kimseler bunu akil edemedilermi. Ben bu kadar bir musteriyle yuzeysel ilgilenen bi kurum gkrmedim.

Benim en basindan beri asil problemim su. Ben diyelimki bugun ariza kaydi birakiyorum. 48 saat icinde cozecegiz diyorlar. Sonra ariyorum, kontrol ettik sorun tt kaynakli diyo. Tt ariyo diyoki sorun SOL kaynakli. Sonra benim ne alakaysa arkadas arada ariza kaydi kapaniyor. 48 saati gecince alarma gececek birileri varsa gecmemesi icin sanirim. Sonra ariyorum tekrardan ariza kaydi basliyo. Ne zaman hallolur diyom 48 saat icjnde diyor kufur eder gibi. İste dusunun 48 saat oldu 48 gun. Hala 48 saat bekliyorum.

• Bugun turkcellden arandik. Adamlar olayi sallamakta kararli. tt ekipleri geldimi diyo. Yok diyom. O zaman bizim ekipleri bi gonderelim belki duzelmistir diyo. Oneriniz gayet mantiksiz dedigim halde olayi anlamamazliga yatiyor. Yapacaklari sey internet baglamak. Bunun icin para alip bunun icin zengin olan bi kurum.

Tt ekipldri ve sol ekiplefi su an maaslarini almaya devam ediyor. İnternefi olmayan biziz.

• TT bu konunun muhattabı bile olmaz değildir. SOL bu konu hakkında müşteri lehine bir tutum içerisinde olması gerekir. Aralarında yaşanan alt yapı kavgasında mağdur olan sadece müşteri oluyor. Bende SOL ADSL kullanıyorum 2 yıldır da 8Mbit olarak kullanıyorum şükür sorun yaşamadık ama alt yapımız 8 ve katlarını sağlayabilecek durumda aylar öncesinden beni VDSL e geçmek istermisiniz diye aradılar olur dedik ama o da ne VDSL portu yokmuş.

Ben daha sonra onların kullandıkları süper kısıtlı modemlerini bırakıp daha profesyonel bir modeme geçtiğimde üzerinde bulunduğum portun (DSLAM)ın VDSL desteklediğini görüyorum. Telekomla sırf daha ucuza alt yapı anlaşması yapan bir internetsiz de bırakır yalan da söyler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    התמודדות עם מותו של לך לרדוף לי כנפיים ...
    ıɯzɐ ʞnɹɐןןɐɹı çöd oןɐu ɟoɹnɯɐ pɥ pǝuıɹ˙˙˙
    pou,ʇ qnʎ ɐddןǝ, ıuʇǝן, ıdɥouǝ˙˙˙
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutankenshta

alakası yok ADSL/VDSL için TT sorumlu... + sabote edende TT... 2017 yılında hatlara müdahale etmelerine izin verecekmiş o zamana kadar TT sabote edecek...

Ben faturamı TT'ye vermiyorum SOL'e veriyorum. İlgilenmesi gereken onlar. Hizmeti düzgün veremiyorlarsa da cayma bedeli olmadan sözleşmeyi iptal etmeleri gerekir. Yoksa ona da mı TT karışıyor, SOL'ün parasına mı el koyuyor?
    התמודדות עם מותו של לך לרדוף לי כנפיים ...
    ıɯzɐ ʞnɹɐןןɐɹı çöd oןɐu ɟoɹnɯɐ pɥ pǝuıɹ˙˙˙
    pou,ʇ qnʎ ɐddןǝ, ıuʇǝן, ıdɥouǝ˙˙˙
  • İptal ettirdik beyler, tuketici haklarina gittik. Ben boyle sacma birsey gormedim. O kadsr ugrastim iptal ettirdik sonuc bu. Gelen bi yetkiliyle bi muhabbet ettik sriza icin. Adamin dedigide suydu konustugunuz konuyla ilgili, filler tepisiyo olan bize oluuo. TT musteri hizmetlerini arayip konusuyorum. Hepsi bi gergin ve atarli gormelisiniz. Somuc bu adamlsron coguda isinden olacak sanirim. TT altyapisi killanilmiycakmiymis ne tam nilmiyorum.

Turk net e gecmeui planliyoz bakam bide onlara nasillarmis.

Türknet taahüt istemiyor güzel seçim yapmışsınız.
  • Evet arkadaslar geri geldim, Turk nettede ayni sorun devam etmekte. On gundur yeni baglanan neti, turknette baglayamamis durumda. Yani kisacasi internetsiz bir gun durunca kriz geciren bir adam su an 70 gune dogru kosuyor.

Ayni mantiktan onlarda ariza kaydi birakmis durumda. İnternet yok. Turk telekom kaynakli olan bu ariza hala cozulemedi. Yarin ortaligi karistirmaya gidicem. Yanima video cekmesini planladigim birisinide alacam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sonra cayma hakkınızı kullanın ve hangi servis sağlayıcıyı istiyorsanız onu seçin.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.