Şimdi Ara

TuGuX Spaces'ten Ayrıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Takımdan biri laf etmiş major elemesini geçemedikleri için onun ellerinden öpmek istiyorum.

http://www.hltv.org/news/19242-tugux-exits-space-soldiers

• bence güzel olmuş, yok igl adam vurmasınımı bekliyosunuz gibi şeyler diyenler var xizt gibi adamlarıda görüyoruz pronax gibi clutch kaybetmeyen adamlarıda görüyoruz tugux'da extra hiçbirşey yok iyi oldu.

Yerine kim gelicek önemli bir soru majer gelir herhalde bayadır oynuyorlar.
  • Majer gelirse dahada geriye gider spaces.
  • Calyx gelir bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rache kullanıcısına yanıt
    Dp'nin organizasyonu spaces'ten daha iyi spaces almak istiyorsa iyi paralar ödemeli o yüzden sanmıyorum dp'nin calyx'i bırakacağını.
  • Dedigin gibi de olabilir aynen. Milli takımda cok iyi uyum saglamıslardı son turnda. Ben yinede calyx i ne yapıp edip alırlar diyorum ama bakalım neler olucak.

• Maj3r gelecek çok büyük ihtimal o da olmazsa dh'nin prolarından alırlar Kappa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tugux olmasa takım oyunu denen şeyden haberi olmazdı xantaresin. gelmiş bi de adama laf atıyor. dünkü maçlar sonrası facebooktan "maj3r diyorum susuyorum" falan yazmıştı sildirmişler asjhdhusadha

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xantares güzel oyuncu falanda bence çok bencil oyunuyor . Tugux'a o kadar sövüyonuz da takımda Engin ve Despe'de son maçlarda üst düzey oynamadılar .

• majer gelecek eseade despe geldi takıma direk ona sordum bu arada ayrıldı değil atıldı.
  • komtanı alacaklarmış 5.olarak
  • UçamayanZüperGahraman kullanıcısına yanıt
    Komtan is RIP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D091CF6B3 -- 16 Kasım 2016; 18:55:48 >
  • -despe +UNLOST pl0x

• quote:

Orijinalden alıntı: Kevin GroBkreutz

Maj3r gelecek çok büyük ihtimal o da olmazsa dh'nin prolarından alırlar Kappa

aahahahahaa
  • daykoo kullanıcısına yanıt
    -xantares +beta
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

-xantares +beta

bunu yazacaktım cidden sonra konu iyice dağılır diyip yazmadım
  • TuGuX en azından takımın diğer oyuncuları gibi değildi, Almanya'da oldukça deneyimi olan bir oyuncuydu ve IGL rolüne oldukça fayda sağladı. Bakalım kim gelecek, Türkiye'den alırlarsa çok fazla çöp IGL olduğu için takımı geriye çekebilir.
  • yerine kim gelecek merakla bekliyorum ayrıca oyun tarzınıda beğenmiyordum
  • çağırın ulan gob b yi :d
  • KOMTAN GELSİN
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.