Şimdi Ara

TuGuX Spaces'ten Ayrıldı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • evet beyler ne oldu majer adam vurabiliyor mu :) ulan madem tuguxu gönderiyorsun adam akıllı bir oyuncu al ya da gönderme.PÜÜ böyle yönetime püüü
  • ezios kullanıcısına yanıt
    Adam vurma olaysa pronax nasıl major kazandı?? Asıl olay spacein geri kalanı ve felsefesi.Diger nokta ise spaces oyuncuları aldıkları paradan memnunlar gibi duruyor boşa paraliyorsunuz kendinizi.Tr'de uzun yıllar borusu otecek ama onliner.bir takım olarak kalicak bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maj3r geldi maj3re bütün chat sövüyor adam vurmuyor diye :D :D Türk comm. böyle işte lolde de böyle csde de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rick Grimes

Adam vurma olaysa pronax nasıl major kazandı?? Asıl olay spacein geri kalanı ve felsefesi.Diger nokta ise spaces oyuncuları aldıkları paradan memnunlar gibi duruyor boşa paraliyorsunuz kendinizi.Tr'de uzun yıllar borusu otecek ama onliner.bir takım olarak kalicak bence.

aynen öyle hocam konu genelinde bu şekilde tartışıldığı için şakasına yazdım.Yoksa tabii ki de iyi igl'lik yapsın canımızı yesin ama senin de dediğin gibi takımda ben igl'nin etkisini göremiyorum malesef.Takım oyunu olmamasının tek sebebi igl de değil fakat en azından bombanın nereye geleceğini bile okuyamayan ıgl olmaz olsun
  • majere söven herkes haklı, adam vurma değil mesele takımın bir T side olayı yok 13-2den oyunu T side kısmında 3 el alarak bitirememek bütün takımın sorunu ama igl olarak birşeyleri toparlamak liderlik yapmak da maj3rin kısmı, geldiği ilk başlarda iyidi şuan inanbılmaz kötü arkası dönük adamı falan bile vuramıyor T side kavramı hiç yok takımda zaten :D
  • SpaceS hiçbir zaman major oynayamayacak bu dediğimi yazın bir yere. Xantares'de 1.6 döneminde ki vital force gibi sürünür esea yada faceitten aylık parasını çıkartır o kadar.

İGL rolünün 2 detayı var. 1.si konuşup oynayabilen adamlar var ki bunlar bence zamanında xizt,flusha,1.6 da starix gibi oyunculardı.
    2. side hadi konuşurken oynayamıyorsun bari bu takıma avrupa düzeyinde oyun oynat. Nasıl bir kafada major seviyesi maçlarda mirage'de t side tarafından a smokelayıp rushluyorlar dümdüz çözemedim biz mm'de falan deniyoruz onları.
    Bir diğer sorumda en son optic mirage maçında popflash atıp kendini kör edip a zorlamasına anlam veremedim 4 el boyunca aynı şeyi yapıp öldü connector'de ?

Takıma hiçbir katkısı yok oyuncular bireysel yetenekleriyle birşeyler yapmaya çalışıyor maçlarda taktik açısından ağır çöpler bakmayın Türkiye'de onlara denk takım yok diye at koşturuyorlar.

Can'a facebooktan eleştiri yaptım diye sayfadan banlamıştı. Dediğim şey de kendini kasıyorsun bu kadar olmuyor avrupaya git dememdi :D adamların işi bitmiş klasik türk egosu tekrar söylüyorum hiçbir halt olmaz spaces'ten. 2 senedir oynuyorlar geldikleri son nokta bu işte. 16-3 fnatic..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LebEns53 -- 21 Temmuz 2017; 18:19:11 >

• LebEns53 L kullanıcısına yanıt
    doğru diyorsun beni bilenler bilir ss sevmem milleyetçi bakma bu davalara yetenek ve taktik bakarım mm maçı atar gibi lan atarsdan fnatic eline 16-3 değil sıfır bile verebilirdi ,igl işini becermek meziyettir ve igllik lanettir,mm bile igl oynayan klan oyuncusu sunları göz önüne katması lazım ve altakiler ss yok takıma söz geçirme ,düşman analizi ve takım ekonomisi düşünme maçta bazı rauntlarda çok saçma çektiler,bu hızla ss dağılır.

1-Para durumu
    2-rakibin rotasyon hızı ve aim kabiliyeti
    3-takıma sözgeçirme
  • Maj3r'e ve igl konumuna sallamış çoğu arkadaş sonuna kadar katılıyorum. Takımın olayı şu zaten calyx girip 1-2 kill alarak meydanı açacak,xantares rush atıp 1-2 adam daha temizleyecek senaryo böyle giderse el bizde. Ya da ya el başı xantares açılıp ölecek ya 1-2 adam vurup takımı oraya sokacak. Maj3r ne takımı yönetebiliyor ne taktikleri var. Rush tutup calyx ve xantares adam vurursa el geliyor. ngin fena oynamadı turnuvada ama yapacakları sınırlı. Oyunun kaderini değiştirecek biri değil. Maj3r de zaten adam vurma diye bir şey yok ve verdiği taktiklerde işlemiyor belli ki. Türkiye'de iyi bir oluşum çıkmazsa bizden bunları yenecek çıkmaz. Türkiye'nin en iyi takımı olarak landan onlinedan devam ederler. Esea'da da kazanırlar fakat major falan göremezler bu takımla. Paz ve maj3r takıma ciddi ayak bağı. Xantares kendi şovunu yapmak için aimine güvenip sürekli açılıyor. Takımın en iyi oyuncusu calyx bence,gelişime de açık. Xantareste boş bi hava var kendini bir şey zannediyor. Sadece aim var adamda,taktik vs boş.
    Zaten mirage fnatic maçındaki, 14. el sanırım fnatic eco mid rush..... O eli izleyince takımlar arasındaki kalite farkını anlıyorsunuz zaten.

TLDR: Space Soldiers-Fnatic Mirage 14.el fnatic eco mid rush.. Youtube girin izleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: LebEns53

SpaceS hiçbir zaman major oynayamayacak bu dediğimi yazın bir yere. Xantares'de 1.6 döneminde ki vital force gibi sürünür esea yada faceitten aylık parasını çıkartır o kadar.

İGL rolünün 2 detayı var. 1.si konuşup oynayabilen adamlar var ki bunlar bence zamanında xizt,flusha,1.6 da starix gibi oyunculardı.
    2. side hadi konuşurken oynayamıyorsun bari bu takıma avrupa düzeyinde oyun oynat. Nasıl bir kafada major seviyesi maçlarda mirage'de t side tarafından a smokelayıp rushluyorlar dümdüz çözemedim biz mm'de falan deniyoruz onları.
    Bir diğer sorumda en son optic mirage maçında popflash atıp kendini kör edip a zorlamasına anlam veremedim 4 el boyunca aynı şeyi yapıp öldü connector'de ?

Takıma hiçbir katkısı yok oyuncular bireysel yetenekleriyle birşeyler yapmaya çalışıyor maçlarda taktik açısından ağır çöpler bakmayın Türkiye'de onlara denk takım yok diye at koşturuyorlar.

Can'a facebooktan eleştiri yaptım diye sayfadan banlamıştı. Dediğim şey de kendini kasıyorsun bu kadar olmuyor avrupaya git dememdi :D adamların işi bitmiş klasik türk egosu tekrar söylüyorum hiçbir halt olmaz spaces'ten. 2 senedir oynuyorlar geldikleri son nokta bu işte. 16-3 fnatic..

Bende ayni şeyleri düşünüyorum. 2 senelik takim oynadiklari adam akilli turnuva yok. Esl Köln'de de 2 vasat takim vardi karşilarinda iyi denk geldi yoksa orayada katilamayacaklardi. İkiside bitik halde Envyus'da Godsent'te. Esl Köln'e katilmişsin Sk yeniyorsun devamini getir adindan söz ettir artik. Diğer maçlar bildiğin tokat manyağina döndü takim. Big 6 aylık takim neler yapiyor. Gambit 1/1.5 senelik takim major finaline çıktı. Bizimkiler hala tecrübe kasiyormuş. Bari şu Dreamhack turnuvalarina katilsalar orada çok zorlu rakipler yok. Fakat oralara bile katilamiyorlar. Sanirim balkan kupasinda oynamaya devam edecek bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paetzold -- 23 Temmuz 2017; 3:28:26 >

• xantares bence dünyanın en yetenekli oyuncularından biri.fplde mesela bireysel yetenek konuşur fplde xantares girdiği 5 maçın en az 2 sinde top fragger oluyor.hatta artık ctde xant a tutuyorsa tdeki adamlar xantares on a go b falan diyorlar.tuttuğu crosshair placement normal oyuncuların yapabileceği bişey değil ya.

şimdi şöyle de bişey var asıl o xanteres üzerine kurulu oyun tugux zamanında vardı majer röportajda "takım bi stille oynuyor ama neden bu stille oynuyor bilmiyor" demişti hatta

bende konyasporluyum galiba biraz da bundan dolayı anlaşamıyoruz
  • Ben ssden umudumu kestim sizde kesin.Anca aimleri iyi olduğu için cologne gibi majörün altı turnuvalara katılırlar ondada gruptan çıkamadan elenirler fazlasını beklemeyin.Takımda beklemiyor zaten adamlar gayet memnunlar bu durumdan hiçbir çaba görmüyoruz t1 takım olmak için.Ngin hariç takımda oyun zekası yüksek, rakibi çözebilen hiçbir oyuncu yok.Majer de dahil.Cs ile alakası olmayan silver bebeler majer adam vuramıyor majeri atın demeye devam etsinler, ssin sorunu adam vurma değil arkadaş takımda taktik namına en ufak bir şey yok, aimi oyundaki tek önemli şey sanıyorlar.

Eminim SS Sk'nın Astralis'in yarısı kadar taktik çalışmıyordur.Majerin de rakibi analiz ettiğini sanmıyorum.Skdaki fer her röportajında rakibe saygı duymanın ne kadar önemli olduğunu, rakibi çözmenin aimden bile daha önemli olduğundan bahsetsin, bizim Calyxte Skyı nasıl yendiniz diye sorulunca mapa hiç çalışmamıştık öyle çıktık yendik desin.Ayda yılda bi kere Sk ayarında takımları bo1 maçlarda şans eseri yenerler dahası da olmaz bu takımdan boşa yormayın kendinizi.Klasik Türk takımı yani.Umarım bu sözlerimi yedirirler bana

• quote:

Orijinalden alıntı: Hokky

xantares bence dünyanın en yetenekli oyuncularından biri.fplde mesela bireysel yetenek konuşur fplde xantares girdiği 5 maçın en az 2 sinde top fragger oluyor.hatta artık ctde xant a tutuyorsa tdeki adamlar xantares on a go b falan diyorlar.tuttuğu crosshair placement normal oyuncuların yapabileceği bişey değil ya.

şimdi şöyle de bişey var asıl o xanteres üzerine kurulu oyun tugux zamanında vardı majer röportajda "takım bi stille oynuyor ama neden bu stille oynuyor bilmiyor" demişti hatta

bende konyasporluyum galiba biraz da bundan dolayı anlaşamıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Megas06

Ben ssden umudumu kestim sizde kesin.Anca aimleri iyi olduğu için cologne gibi majörün altı turnuvalara katılırlar ondada gruptan çıkamadan elenirler fazlasını beklemeyin.Takımda beklemiyor zaten adamlar gayet memnunlar bu durumdan hiçbir çaba görmüyoruz t1 takım olmak için.Ngin hariç takımda oyun zekası yüksek, rakibi çözebilen hiçbir oyuncu yok.Majer de dahil.Cs ile alakası olmayan silver bebeler majer adam vuramıyor majeri atın demeye devam etsinler, ssin sorunu adam vurma değil arkadaş takımda taktik namına en ufak bir şey yok, aimi oyundaki tek önemli şey sanıyorlar.

Eminim SS Sk'nın Astralis'in yarısı kadar taktik çalışmıyordur.Majerin de rakibi analiz ettiğini sanmıyorum.Skdaki fer her röportajında rakibe saygı duymanın ne kadar önemli olduğunu, rakibi çözmenin aimden bile daha önemli olduğundan bahsetsin, bizim Calyxte Skyı nasıl yendiniz diye sorulunca mapa hiç çalışmamıştık öyle çıktık yendik desin.Ayda yılda bi kere Sk ayarında takımları bo1 maçlarda şans eseri yenerler dahası da olmaz bu takımdan boşa yormayın kendinizi.Klasik Türk takımı yani.Umarım bu sözlerimi yedirirler bana

Ben Majer'in oyun içerisinde konuşmalarini çok merak ediyorum. İgl görevindeki bir oyuncu susmaz çok konuşur. Karrigan, Glave bu adamlar bir saniye bile susmadan oyun içerisinde sürekli yönlendirme yapiyor. Majerin türkçesi çok kötü. Bir konuşma videolari olsada dinlesek ne anlatiyor majer bey

• Paetzold kullanıcısına yanıt
    Büyük turnuvaları team pov olarak da izleyebiliyoruz ya konuşmaları falan duyuyoruz colognede de olsaydı keşke o özellik eski c9un povlarını falan izliyorum seangares efsane yönetiyor takımı mesela öyle biri lazım.

• Türkçesi olmayan bir adamı igl yaparsan bazı şeyler sadece hayal olur.

• hile hile kesin hile
  • Space tokat manyağina döndü yine. Majer'e fena sövüyolar chatte
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.