Şimdi Ara

🔥 Dolar 41,28 - Euro 48,60 - Altın 4.830 | 15 EYLÜL 🔥 (12585. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
88 Misafir (5 Mobil) - 83 Masaüstü5 Mobil
5 sn
251.701
Cevap
1.212
Favori
12.749.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1161 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Bugün sonradan zengin olan direk olmasa da endirekt yandaş desteği alarak biriyle konuştuk bu süreç konusunu, fikri şu:

Evet şehitler verdik ama daha çok mu verelim yani? Terör bitmesin mi?
    Bu iş bitmeli, malum şahıs sembolik biri artık, serbest kalması bize ne kaybettirir hapiste tutsak ne işimize yarar...

Kendisine cevap verme gereği hissetmedim. Anladığım, tebaya bu süreci bu şekilde olumluyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 18 Eylül 2025; 18:36:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Dolar 3 vakte kadar 100 tl olacak. Olmazsa taksim de etek giyer dolaşırım

• acquiles A kullanıcısına yanıt
    İfade ettiği bu terörsüz Türkiye sürecini Akp/Mhp değil de muhalefet (Chp veya İyi Parti) gündeme taşısaydı ve başı çekseydi duygu ve düşünceleri aynı mı olurdu acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• acquiles A kullanıcısına yanıt

Dolar artacak diye diye batırdı bizi..

Onlar tık almak için devamlı öyle derler ama fiiliyatta dövizin artmaması için cary trade diye birşey çıkardılar şu aralar da devamlı yeni vergi icat ediyorlar . Yeni vergi getirilemeyecek noktaya kadar adamlar buna izin vermeyecek muhtemelen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Muhalif kesimin nabzına göre şerbet verdi genelde....tabii ki dolar 100 lirada olacak ama ne zaman olacağı önemli. İktidar bunu oy hesabına göre yapabiliyor artık çünkü bütün kurumlar elinde 2001 gibi durum birkaç sene içinde zor gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• DHTech D kullanıcısına yanıt
    Şatıroğlu cihat dede vs dururken bunların alayı fıs.

Onlarında bir şey bildikleri yok aynı şeyleri tekrarlayıp kanalları sayesinde zengin oluyorlar.

Bende senin gibi gergun izliyordum makarasına harbi iyi haber bilgileri veriyordu. Sonra altın aşşagı altın yukarı 30-40 dakika aynı şeyleri tekrarlamaya başladı. Şunu fark ettim altın düştüğü günlerde yayınları uzatıyordu bir saate varıyordu çok düşerde. Adam yayından zararını çıkarıyordu :)

Hükümet ise muhalifler ne derse tam tersini yapıyor bunun için. Dolar 100 olacak deniliyor ise olmama ihtimali çok yüksek. 😂

Dolar 200 tl de olacak ama ne zaman ? .Elinde sonunda gidişat böyle giderse kaçınılmaz sonuç bu.

🔥 Dolar 41,28 - Euro 48,60 - Altın 4.830 | 15 EYLÜL 🔥Tolga Girginyoutube
    Kanal D'de yayınlanan ve Okan Bayülgen'in hazırlayıp sunduğu Televizyon Makinası programına 19 Kasım 2005 tarihinde konuk olan Levent Kırca'nın, Olacak O Kadar bitecek mi? ve Gelecekte seyredilecek mi? sorularına verdiği yanıt; "Annem de çukura düşüyordu, babam da çukura düşüyordu, ben de çukura düşüyorum, oğlum da düşüyor. Yani çukurları devralıyoruz..."
    https://www.youtube.com/watch?v=wQA6ltknMAE
    AMD7800X3D MSI PRO X670-P WIFI AM5 DDR5/Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB / ASUS TUF 4080 OC / LG C3 48 İnç" Oled Monitör/ PHANTEKS ENTHOO 719 10 fan/ Cooler Master V1000 Vangard 90 Plat 1000w/ Kingston Fury Beast RGB AMD EXPO 32GB 6000 mhz cl32 / Samsung 990Pro 1000 GB M.2 /2x 1 TB Samsung 970 EVO PLUS/2x Samsung 860 pro 500 gb /SEAGATE 1TB BARRACUDA/TRANSCEND 128GB 320/Creative Sb Z Pcı-E Ses Kartı LG BH9520TW 3D Bluray Ev Sinema Sistemi /Razer NAGA EPiC/Razer Anansi Expert MMO -Corsair Gaming K95 RGB Platinum Cherry MX Brown
  • %0.19 ile Cuma kapanışını 4 nala yapmak üzere Benjo reyiz.

Dünya da böyle bir borsa olsa parası olan ve haber alan için ne güzel olurdu değil mi?

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Cuma namazı sonra Mb free Friday de. Pztesi Saat 10:00 gibi düzelir. Her şey kontrol altında.

• yaptı yine yapacağını :D

hafta sonu yine herkes altına geçiyor

resesyon mesesyon yok hatta millet risk artırıp gümüşe de geçiyor

altının dolar endeksi ve 10 yıllıkları rağmen yükseldiğini söylemek lazım çok güçlü

dolar endeksi ve tahviller sabit kalsa muhtemelen 3750 falandı şuan, düşse 4000'lere gidiyordu :D

🔥 Dolar 41,28 - Euro 48,60 - Altın 4.830 | 15 EYLÜL 🔥

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 19 Eylül 2025; 18:24:19 >

• Altın yine çoştu ne iş 😳

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

dede biraz değişik iş kurmayın fabrika açmayın atılım yapmayın girişimci olmayın vs vs iyi güzel biz nereden para kazanıp yatırım yapacağız yani bir iş yapmazsak ne ile ev alabiliriz ki nasıl taile gideriz evde ne yeriz ne içeriz ?

(bu ülkede en güzel parayı küçük esnaf özellikle tadilat tamirat işleri yapanlar kazanıyor) ona sorsak bunlar angarya işler kazanç yok.

tunç başka bir seviye her gün dinlerim hiçbir şey bilmiyor derseniz yanlış olur neden mi ? bu adam vakti zamanında borsa düşüş trendine girdi dedi bende dinledim borsa da ne var ne yok sattım 2400 tl civarından altın aldım 18 ay civarında neredeyse %100 getiri elde ettim borsa da kalsaydım bu getiri nerede hatta hatta bazı kağıtları takib ediyorum sattığımın %15 altında halen

evet bazen kahin olmadığı için oda yanılıyor normal değil mi

nisan ayında trup reis sağa sola sallarken amerikan borsaları düştü biraz daha bekleyelim bakalım ne olacak ama bu seviyelerin altına daha da inmez dedi inse bile kısa süre zarardan sonra toparlanır dedi 20 nisanda aldığım endeks fonları %45 civarı para kazandırdı sayesinde para kaybetmeyi bırak çok iyi paralar kazandım

altın satın gidin gümüş alın dedi dinleyen iyi paralar kazandı altında bekleyen belki 4 ayda %15 kazanç kaybetti

en dipten aldırmaya çalışmıyor yükseliş trendi girdiğinde alınabilir diyor yani sağlamcı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fthcyr -- 20 Eylül 2025; 1:28:30 >

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.