< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Atacan
|
efsane telefondu yav s8 severek3 sene kullandim ama ekrani kirilinca uzmustu ekrani degistirdim ama duzen tutmadi kalitesizdi ekrani |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Şu ürünü uygun fiyattan satıyorum, ilgilenen yazabilir. Samsung Galaxy S8 Kılıf Zore Ays Kapak 3in1 Double Dip Sert Kapak Kırmızı Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor https://www.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-galaxy-s8-kilif-zore-ays-kapak-3in1-double-dip-sert-kapak-kirmizi_pdp_679881491 |
TR'nin En Büyük Amazon Rehberi | ASUS Modem Rehberi | Corsair Global RMA Rehberi Samsung Android Rehberi | Türksat 4A Uydu Rehberi | Sandisk Global RMA Rehberi SPLASH Full HD Dizi, Film İzlemek | İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır. Teknik Destek Referanslarım 12.yıl | İkinci El Referanslarım 10.yıl |IG/MuhendisMuratt |
İkinci el S8 ilanlarına bakıyorum da... Cihazların çoğunda ekran problemi var. Ya camı çatlak ya da panelde hata var. Bu S8'e has bir sorun mu? Yoksa genel olarak tüm Samsung cihazlarda olan bir şey mi? Ben fiyatı 1700 lira altında olanlara bakıyorum gerçi. Yalnız iphone'larda böyle bir probleme pek rastlamadım. Samsung bu ekran işini beceremiyor galiba? |
iki adet s8+ kullandım ikisinide sıfır aldık. 4.5 - 5 seneye yakın kullanıldı. İkisinde de batarya değiştirmedim günde 2-3 defa şarj ediyordum ve telefon ısınıyordu artık. Birinin ekranında hafif bir nokta çıktı gri ölü pixel gibi. Takas'a verdim sıfır telefon aldım. Diğer'inde sorun yoktu fakat renkler solmaya başladı. Yeşil ve siyah renkler bi tuhaf geldi gözüme. Aslında sorun yoktu bataryalar haricinde. 1500 den verdim dolar yükselmeden önce. Alan adam 2350 den ilana koymuş. 2000 e satmış olabilir , alan kişide bataryasını değiştirip devam edecek ama yorgun bir cihaz artık. Sattığım cihazlar full kutu kasa kozmetiği olarak 9,5 alır rahat. Ama işte şunu unutuyoruz hepsinin bir ömrü var. Önceki ekranda yaşadağım nokta sebebiyle bunuda sorun olmamasına rağmen elden çıkarttım beklemeden. Daha alt modellerde ise ekranlarda genelde yanık hayalet vs oluşuyor. Android telefonların genelinde bence 2-3 sene sonra sıkıntılar başlıyor. 2000 tl s8+ a verene kadar biraz daha koyup sıfır bir cihaz alıp 2 sene rahat kullanmak bana göre daha mantıklı geliyor :) |
|
OLED teknolojisi sorunlu diyorsunuz siz o zaman. O zaman üretmesinler OLED ekranlı telefon. Madem sorunlu bir teknoloji, emekliye ayırsınlar. |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 20 Aralık 2021; 16:46:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Download Samsung Galaxy S8 SM-G9508 firmware (sammobile.com) PDAG950FXXUCDUK1 CSCG950FOGCCDUK1 Doğru gözüküyor. Fransa ve İspanya ya yayınlanmış. |