< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (1499. sayfa)

-
-
-
Bixby olabilir onun tüm uygulamalarını durdurun .
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam hiç aktif etmedim ki . Hemen hemen günde gördüğüm 3 ..Kilit ekranında ışığı yanıp ortamı dinliyor kendiliğinden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
efsane telefondu yav s8 severek3 sene kullandim ama ekrani kirilinca uzmustu ekrani degistirdim ama duzen tutmadi kalitesizdi ekrani
-
Son fiyat listeleri açıklandıktan sonra 4 yıldan fazladır kılıfsız kullandığım s8'e kılıf mı taksam dedirtmiştir
Ekşi değil burası
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu ürünü uygun fiyattan satıyorum, ilgilenen yazabilir.
gittigidiyor
Samsung Galaxy S8 Kılıf Zore Ays Kapak 3in1 Double Dip Sert Kapak Kırmızı Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyorhttps://www.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-galaxy-s8-kilif-zore-ays-kapak-3in1-double-dip-sert-kapak-kirmizi_pdp_679881491 -
İkinci el S8 ilanlarına bakıyorum da... Cihazların çoğunda ekran problemi var. Ya camı çatlak ya da panelde hata var. Bu S8'e has bir sorun mu? Yoksa genel olarak tüm Samsung cihazlarda olan bir şey mi? Ben fiyatı 1700 lira altında olanlara bakıyorum gerçi. Yalnız iphone'larda böyle bir probleme pek rastlamadım. Samsung bu ekran işini beceremiyor galiba?
-
iki adet s8+ kullandım ikisinide sıfır aldık. 4.5 - 5 seneye yakın kullanıldı. İkisinde de batarya değiştirmedim günde 2-3 defa şarj ediyordum ve telefon ısınıyordu artık.
Birinin ekranında hafif bir nokta çıktı gri ölü pixel gibi. Takas'a verdim sıfır telefon aldım.
Diğer'inde sorun yoktu fakat renkler solmaya başladı. Yeşil ve siyah renkler bi tuhaf geldi gözüme. Aslında sorun yoktu bataryalar haricinde. 1500 den verdim dolar yükselmeden önce. Alan adam 2350 den ilana koymuş. 2000 e satmış olabilir , alan kişide bataryasını değiştirip devam edecek ama yorgun bir cihaz artık. Sattığım cihazlar full kutu kasa kozmetiği olarak 9,5 alır rahat. Ama işte şunu unutuyoruz hepsinin bir ömrü var. Önceki ekranda yaşadağım nokta sebebiyle bunuda sorun olmamasına rağmen elden çıkarttım beklemeden. Daha alt modellerde ise ekranlarda genelde yanık hayalet vs oluşuyor. Android telefonların genelinde bence 2-3 sene sonra sıkıntılar başlıyor. 2000 tl s8+ a verene kadar biraz daha koyup sıfır bir cihaz alıp 2 sene rahat kullanmak bana göre daha mantıklı geliyor :)
-
Hocam Samsung'da ekran işini beceremiyorsa başka hiçbir Firma bu işi beceremez
Evet iPhone'larda böyle bir sorun pek görünmüyor çünkü iPhone'da çoğu ekran IPS
Mesela iPhone x de ekran OLED
Şu anda ikinci el iPhone x ilanlarını baktığımda ben de birçok ekranı sorunlu iPhone x görüyorum
OLED teknolojisi sorunlu diyorsunuz siz o zaman. O zaman üretmesinler OLED ekranlı telefon. Madem sorunlu bir teknoloji, emekliye ayırsınlar.
-
Arkadaş haklı. Oled ekran yanmaya mahkûm. Ekran parlaklığı genelde %40 en fazla %70 gördü benim ekran. Çok hafiften var bende de yanma
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung s10 serisi ile kullandığı Dynamic Amoled teknolojisi ile bu sorunu epey azalttı
Evet yine de ekranda yanma olan birkaç kişiyi gördüm ama kesinlikle eski cihazlar kadar fazla vaka görmedim
Selamlar.
Telefonu ilk aldığımda kaliteli bir kavisli ekran koruyucu taktırıp kılıf almıştım, iyice eskidikleri için çıkarmak zorunda kaldım. 5 sene sonunda harika bir koruma sağladıklarını gördüm. Tüm darbeleri emmişler yeni gibi duruyor telefon.
Bir süre daha emektarla devam edeceğiz gibi şu döviz kurlarında. Şeffaf silikon bir kılıf almak istiyorum. Var mıdır son zamanlarda alıp kullandığı ürünü öneren? Spiegen kılıf tonla para onda bile bir sürü olumsuz yorum var telefonun tam oturmadığı gibi
Edit: Şu 2 ürünü sipariş ettim:
Arabada mıknatısını kullandığım için:amazon
Microsonic Samsung Galaxy S8 Plus Kılıf Kickstand Ring Holder Laciverthttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B08R1SL7B4/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
Diğer aldığım çok kalın gelirse beğenmezsem diye:amazon
Elago EGA8PIC-JIN Samsung Galaxy S8 Plus Akıllı Telefon Kılıfıhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B06Y5HCTGG/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s01?ie=UTF8&psc=1
Gelince deneyimleri paylaşırım artık. Bir de batarya değiştiren, memnun olan var mı diye soracağım. Sonradan takılan hiç bir batarya uzun ömürlü olmuyor gibi ama şu piyasa şartlarında telefonun ömrünü 3-4 sene daha uzatsam yetecek bana.
Edit: Geldi 2 ürün de. Yüzüklü magnetli olanı arabada magnetle tutturmak için almıştım. Başka bir metal plaka takmak istemiyorum kılıfa. Biraz kaba ama telefona tam oturdu, yumuşak silikon, güzel bir ürün. Diğerini de bu kullanışsız çıkarsa eski sistem metal plaka ile kullanırım diye almıştım. O daha dandik hissettiriyor ama gerçekten çok ince ve güzel bir hissiyatı var. Telefona tam oturuyorlar. Renkleri güzel, ince olan belli bile olmuyor. Uzun süreli dayanıklılıklarını kestiremiyorum ama başlangıç olarak beğendim. İkisini de tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 20 Aralık 2021; 16:46:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
son zamanlarda, geceleri düzenli şekilde galaxy store acil güncelleme diye bildirim gönderiyor, ne iştir anlamadım
-
Batarya olarak Samsung servisten fiyat alın bi hocam
ensonhaber
Samsung'dan 5 yıllık telefonlara yeni güncelleme geldihttps://m.ensonhaber.com/teknoloji/samsungdan-5-yillik-telefonlara-yeni-guncelleme-geldi
Doğru mu bilmem, ama baktım şu an yok birşey.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Download Samsung Galaxy S8 SM-G9508 firmware (sammobile.com)
PDAG950FXXUCDUK1
CSCG950FOGCCDUK1
Doğru gözüküyor.
Fransa ve İspanya ya yayınlanmış.
-
telefonu kastırıp,
"yeni telefon alın artık" güncellemesi olmasın bu 🙂
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X