Operatör ile alakalı değildir telefon yazılım la olabilir ayarlarda açık olduğuna bakın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (1498. sayfa)

-
-
Ayarlarda bir yerde kapalıymış, düzelttik. Sağolun.
-
Arkadaşlar merhaba hades rom q kullanan var mı? Telefonu bu gibi romlar ile android 10 veya 11 yaparsam bankacılık işlemlerini kullanabilir miyim veyahut alış-veriş yaparken güvenlik sorunu olur mu? Daha önce bu yöntemleri kullananlar bilgilendirirse çok sevinirim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Samsunga gonderdim instanbul ana servise ekran yanmasi falan filan derken 1500 lira masraf cikardilar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
İphone 6s'in ios 15 aldığı yerde malesef ki çok sonra çıkan s8 android 10 bile alamıyor yazık gerçekten. Bir sonraki telefonum kesinlikle samsung olmayacak
Sonuç. Kaç saat ekran süresi alıyorsun.
Hocam full wifi %50 ekran parlaklığı ile ev ortamında 5 saati buluyor max daha fazla alamadım. İş yerinde dışarda kullanıcağım zaman 4g yi açıyorum ve parlaklık %50 %60 arası 3 saat 40 dk max 4 saat alabiliyorum. Ben açıkcası çok memnunum telefonumdan. Bu sene değiştiririm diyordum ama batarya değişimi sonrası vazgeçtim. Gittiği yere kadar kullanıcam.
Bence de gittiği yere kadar kullan. O esnada para biriktirirsin. Sonra değişim kampanyaları ile birşeyler yaparsın. Root yoksa
Aynen hocam gittiği yere kadar. Telefonda en ufak sorun takılma yok. Root felan da yok zaten o işlerden pek anlamıyorum.
Beyler wifi de 5ghz de baglanti sorunu yasayan var mi?
Telefon nisan sonu piyasaya sürüldü ben 1 mayısda aldım. 1 kere pil değişimi yaptım şu anda 4 4.5 saat arası ekran alıyorum. Gittiği yere kadar devam resetleme bile 1 kere yaptım. S8 den memnunum ama samsung un zihniyetinden memnun değilim. Bu son samsung
quote:
Orijinalden alıntı: ahhsan
Telefon nisan sonu piyasaya sürüldü ben 1 mayısda aldım. 1 kere pil değişimi yaptım şu anda 4 4.5 saat arası ekran alıyorum. Gittiği yere kadar devam resetleme bile 1 kere yaptım. S8 den memnunum ama samsung un zihniyetinden memnun değilim. Bu son samsungPil değişimi servisteki yaptırdınız 3 saat ekran süresi alıyorum biraz kullanınca ısınma olmakta pilin zayıf olmasından mı kaynaklı
Ya beyler sadece arka camı çatlak başka bir sorunu olmayan 64gb s8'i 2 haftadır satamıyorum. 1900 ile başladım, 1650 tl ye indim. Sizce fiyatı nedir?
-
Eşimin iphone 6 var bir yere pili değişim yaptırdım telefonu mahvetti sonrasında 600 gibi bir arızası var dedi. Sonra suriyeli vatandaşın açtığı bir dükkana götürdüm 200 tl ye pili değiştirdi şimdi canavar . Kendi telefonumuda bunlara verdim gayet memnunum.
Bence 1.500 ideal
cevap için teşekkürler, artık gerek kalmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avci26 -- 13 Ekim 2021; 11:36:51 > -
Dostum ben olsam ekranı kırık telefon almam. Yaptırsan 2 bin tl ye mal olacak. Ayrıca batarya performansı da bitiktir değişmesi gerekiyordur kesin.
Örnek veriyorum benim s8 bataryasını yeni değiştirdim 6 saat ekran süresi alıyorum ve cihaz çok temiz ama ederi max 1300-1500 dür. Ona göre karar ver
Rica ederim. ben sağlam olanının ederini söyledim isteklerinizi karşılıyor ise alabilirsiniz ben severek kullanıyorum hala.
Cihaz s8. En son stock yazılımda orta düzey güç tasarrufu hd+ çözünürlükte mobil veri ağırlıklı kullandım üstüne navigasyon ile baya gezdim ama bana mısın demedi :D Cihaz 2.5 3 yıllık aynı batarya ile devam ediyorum. Güç tasarrufu açmayınca bu son sürümde inanılmaz sömürüyordu pili yaklaşık 4 4.5 saat civarı ekran süresini çok zor alıyordum. Sanırım samsung yazılımcıları batarya tasarrufunda eskitme şeysi eklemeyi unutmuşlar :D Bataryası yetmeyenler son sürümde batarya tasarrufunu deneyebilirler bende aşırı şekilde fark etti.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X