Şimdi Ara

Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1948. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Nickimi_kedi7 , Punishenes , grytndgnn , 0MG90 Daha Az
4 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38.954
Cevap
1.374
Favori
4.142.394
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
150 oy
Sayfa: önceki 19441945194619471948
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Şu yanımda uygulamasından vodafoneli olmasakta kod alabiliyorduk galiba. Bilginiz var öı hocam. Kod al diyorum ama ekran dönüp duruyor sadece

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Şu anda %15 civarında bonus, worldpuan geri kazanımı ile hediye kartı alarak bakiye yüklemesi yapıyorum. Bu şekilde devam edersem telefonu 10.000 TL daha uyguna almış olacağım. Umarım stok ve indirimde olur 🙏🏻

Bonus ile nasıl yapılıyor nasıl yapıldığını açıklayabilir misiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holmi -- 17 Aralık 2025; 0:15:11 >
    Kredi kartı kampanyalarını yapıyorum. Mesela 5.000 TL amazon harcamasına 500 bonus veriyor. 2.500 TL e ticaret harcamasına 100 bonus veriyor. Bu şekilde 5.000 TL yüklemeye 600 bonus kazanılıyor. Bonuslar ile yakıt ya da market harcaması yapılabiliyor. Trendyol vs sitelerde kullanılabilir. Bu şekilde kart kampanyaları ile bakiye yüklüyorum ve bu bakiye ile telefon alacağım

tşk ederim

bilmiyorum hocam o kısmını malesef. Ama sanmam. Çünkü sonrasında hepsiburadadan yanımda uygulamasındayken telefona gelen kodla oturum açtırıyor. Yanımdada oturum açılmış tel. no su otamatik görünüyor direk oturum açma kodu geliyor yani.

• Dostlar şuan 14 pro max kullanıyorum yurtdışı 3 yıl oldu süresi doldu , babama da telefon alma ihtiyacımız doğdu 30-40 bine kadar, acaba kendi telefonumu babama versem kendim yeni iphone geçsem nasıl olur , yurtdışı imkanı var gürcistana yakınım kayıt fiyatı yüksek , 8 ay 8 ay mı kullanmalıyım , tavsiyeniz var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MysticDesign -- 17 Aralık 2025; 17:22:49 >

AMD Ryzen™9 5900X - MSI MPG B550 Gaming Edge Wi-Fi - GIGABYTE GeForce RTX™ 3080 VISION OC - Corsair Vengeance RGB Pro 2X16 3600 Mhz - EVGA SuperNOVA 750 G2 80+ GOLD - PNY XLR8 CS3040 1TB 5600/4300MB/s - NOCTUA NH-D15 - Corsair iCUE 4000X Black Xiaomi Mi XMMNT27HQ 27” 165Hz 1ms Adaptive-Sync IPS QHD
  • MysticDesign kullanıcısına yanıt
    16.500 bir telefon verip mi alıyorsunuz tam anlamadım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

pardon yanlış yazmışım 116.500 olacaktı Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] 

AMD Ryzen™9 5900X - MSI MPG B550 Gaming Edge Wi-Fi - GIGABYTE GeForce RTX™ 3080 VISION OC - Corsair Vengeance RGB Pro 2X16 3600 Mhz - EVGA SuperNOVA 750 G2 80+ GOLD - PNY XLR8 CS3040 1TB 5600/4300MB/s - NOCTUA NH-D15 - Corsair iCUE 4000X Black Xiaomi Mi XMMNT27HQ 27” 165Hz 1ms Adaptive-Sync IPS QHD
  • #Ramazan kullanıcısına yanıt

Teklif tutarı verdiğiniz ibana, kampanya kazanımı ise ödeme yaptığınız karta yatıyor hocam. Önce ibana geliyor birkaç gün sonra da kampanya kazanımı karta iade geliyor. Ben de öyle oldu.

Bence alınır yılbaşından sonra kurdan dolayı değil de vergilerde bir düzenlemeler yapılacak. Bu da telefon fiyatlarını daha yükseltme durumu var. Bu ülkede biliyorsun yarının garantisi yok. PM en iyi indirim senaryolarıyla 110'dan aşağı zaten olmaz diye düşünüyorum. O yüzden bence al gitsin keyfine bak vakit kaybetme

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.