Şimdi Ara

GÜRCİSTAN ARABA ALMAK 2016 EN GÜNCEL (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
355
Cevap
17
Favori
45.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
111 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben gürcüyüm hatta hiç bozulmadan gelmiş Halis gürcüyüm. Gürcücem ana dilim gibi. Yaşım 21 ailedeki herkes bende dahil ( babam hariç ) Gürcü vatandaşı. Babam normalde araba getiremiyor ben getirebiliyorum. Bu oyunlara geleceğinize, gidin 3-5 ay Gürcüce kursuna öğrenin, sonra gidip 180 gün Gürcistan'da kalın ömür boyu mclaren, Porsche, ferrari gibi arabalara ucuza binin 😬😬😬

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Yelllow

Ben gürcüyüm hatta hiç bozulmadan gelmiş Halis gürcüyüm. Gürcücem ana dilim gibi. Yaşım 21 ailedeki herkes bende dahil ( babam hariç ) Gürcü vatandaşı. Babam normalde araba getiremiyor ben getirebiliyorum. Bu oyunlara geleceğinize, gidin 3-5 ay Gürcüce kursuna öğrenin, sonra gidip 180 gün Gürcistan'da kalın ömür boyu mclaren, Porsche, ferrari gibi arabalara ucuza binin &#128556;&#128556;&#128556;

Ömür boyu nasil oluyor 180 gun kalinca sürekli arac alinabiliyor mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    "Ben haddimi bilirim.Varsın hak kapısını kimse çalmasın, dost bildiklerimizde vefa kalmasın, varsın selamımı kimse almasın...Olmaz bir zerresi mizanda heder SEN sevdiğini ALLAH için sev yeter. " Hz Mevlana
  • Suç sizde değil sizi ucuza satılan arabaları fahiş fiyata kitleyen Yönetimdeki kişilerde. Avrupa'da cüzi bir miktara bu araçlara binilirken bizim Barzolar c180 - 3.20 koltuğuna oturunca karakteri değişiyor.

Görgüsüz milletiz aynı zamanda. Geleceğimiz baya karanlık duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 5 Eylül 2016; 17:07:36 >

Orijinalden alıntı: hizliveofkeli8

imkanınız varsa gidin yaşayın kullanın hocam ama gerçekten değmez. geri gittiğinizde sizi yine sansarlar bekliyor olacak. çok çok ucuz rakamlar var. bmw 2009 modeli 4300 usd a mı ne gördüm galeride. düşünün geri gittiğinizde satacağınız fiyatı. evet, fiyatlar çok ucuz ama değmez. git şahin e bin kafan rahat olsun.
    Hocam sınır kalabalık mıydı?
    Bir de arama yaptılar mı çok? Ben en son gittiğimde bagajı bile açmamıştı memur. Geç git dedi bana.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryo41

quote:

kesinlikle, 6 ay da değil 2 yılda. size buraya gelirken izin verilen süre 3 aylık turistik vize. 2 yıl vs özel durumda olan kişiler ve emekli statüsü gibi oranın vatandaşı olan kişiler için. bir türk ün hiç bir şekilde aracı türkiyede kullanmaya hakkı yok. yani türkiyeye araba getirenler kaçakçı, oradakiler ise dolandırıcı statüsünde. iki ucu moklu değnek.

Hocam ben şimdi gitsem 185 gün yaşasam orda 2 yıl Türkiye'de kullanamıyor muyum?

Türk vatandaşıysan hayır.

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

quote:

Orijinalden alıntı: Ryo41

quote:

kesinlikle, 6 ay da değil 2 yılda. size buraya gelirken izin verilen süre 3 aylık turistik vize. 2 yıl vs özel durumda olan kişiler ve emekli statüsü gibi oranın vatandaşı olan kişiler için. bir türk ün hiç bir şekilde aracı türkiyede kullanmaya hakkı yok. yani türkiyeye araba getirenler kaçakçı, oradakiler ise dolandırıcı statüsünde. iki ucu moklu değnek.

Hocam ben şimdi gitsem 185 gün yaşasam orda 2 yıl Türkiye'de kullanamıyor muyum?

Türk vatandaşıysan hayır.

Alıntıları Göster
    Aslında çift vatandaşlığı olanlardan 6 ay kalma şartı istememeleri lazım. Fakat maalesef istiyorlar.

• Zaten ilk devir, adam kalacak muhabbettinde çakallık döndüğü belli. Ne işiniz var sizi oralarda yani. Geçmiş olsun ne diyelim.

Orijinalden alıntı: gbzlim

quote:

Ben gürcüyüm hatta hiç bozulmadan gelmiş Halis gürcüyüm. Gürcücem ana dilim gibi. Yaşım 21 ailedeki herkes bende dahil ( babam hariç ) Gürcü vatandaşı. Babam normalde araba getiremiyor ben getirebiliyorum. Bu oyunlara geleceğinize, gidin 3-5 ay Gürcüce kursuna öğrenin, sonra gidip 180 gün Gürcistan'da kalın ömür boyu mclaren, Porsche, ferrari gibi arabalara ucuza binin 😬😬😬

Ömür boyu değil, 2 yıl.

Orijinalden alıntı: MMistanbul

quote:

Orijinalden alıntı: gbzlim

quote:

Ben gürcüyüm hatta hiç bozulmadan gelmiş Halis gürcüyüm. Gürcücem ana dilim gibi. Yaşım 21 ailedeki herkes bende dahil ( babam hariç ) Gürcü vatandaşı. Babam normalde araba getiremiyor ben getirebiliyorum. Bu oyunlara geleceğinize, gidin 3-5 ay Gürcüce kursuna öğrenin, sonra gidip 180 gün Gürcistan'da kalın ömür boyu mclaren, Porsche, ferrari gibi arabalara ucuza binin &#128556;&#128556;&#128556;

Ömür boyu değil, 2 yıl.

Bende oyle biliyorumda emin olmak ixin sordum.

"Ben haddimi bilirim.Varsın hak kapısını kimse çalmasın, dost bildiklerimizde vefa kalmasın, varsın selamımı kimse almasın...Olmaz bir zerresi mizanda heder SEN sevdiğini ALLAH için sev yeter. " Hz Mevlana

• quote:

Ben gürcüyüm hatta hiç bozulmadan gelmiş Halis gürcüyüm. Gürcücem ana dilim gibi. Yaşım 21 ailedeki herkes bende dahil ( babam hariç ) Gürcü vatandaşı. Babam normalde araba getiremiyor ben getirebiliyorum. Bu oyunlara geleceğinize, gidin 3-5 ay Gürcüce kursuna öğrenin, sonra gidip 180 gün Gürcistan'da kalın ömür boyu mclaren, Porsche, ferrari gibi arabalara ucuza binin 😬😬😬

Atma ziyaaaaaaa ömür boyumu

• quote:

gürcü vatandaşı. ama azeriler. doğma büyüme oralılar. polise yasal olmayan bişeyi açıklayamazsınız. elinizde hak iddia edebileceğiniz bir şey yok. araba onların üstüne. dediğim gibi sen arabayı başkasına satıyorsun çifte ehliyet durumundan.
    hangi facebook sayfasından tanıştın abilerle onuda yazda millet kanmasın

Orijinalden alıntı: satanpist

hangi facebook sayfasından tanıştın abilerle onuda yazda millet kanmasın

İnsanları böyle kandırıyorlar.

• derartikel D kullanıcısına yanıt
    Gürcistanda yaşarsan evet.

• Gecmis olsun

İçi alt takımı motoru vs hırpalanmış aracı Bulgarda gürcude onarılıp temizlenip geri dönüyorlar

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.