Şimdi Ara

vatanda hp pavilion laptop 3000 tl(i7 6700hq gtx960m full hd)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
3
Favori
3.041
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/hp-pavilion-silver-15-bc004nt-core-i7-6700hq-2-6ghz-8gb-1tbhdd-15-6-2gb-w10.html#genel-bakis

arkadaşlar muadilleri çok daha pahalı bana sıcak fırsat geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celal_55 -- 19 Ağustos 2016; 21:24:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyun için aynı kartlı şu var:http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/hp-gaming-x8m23ea-gtx960m-4gb-ddr5-fullhd-15-6-228245335

işlemcisi bi tık düşük ama %10 indirimle 2500'e geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanity Fair

Oyun için aynı kartlı şu var:http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/hp-gaming-x8m23ea-gtx960m-4gb-ddr5-fullhd-15-6-228245335

işlemcisi bi tık düşük ama %10 indirimle 2500'e geliyor.

Ayrıyetten bu freedos vatandaki w10

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus olsaydı aynı özellik 3.500 a kadar alınırdı sanki. Var mı önerisi olan hp ye güvenemiyorum almam da ?

• Arkadaşlar uygun mu alınır mı?

• Fiyat çok iyi yalnız ekran kartı 2 gb. Gördüğüm tek eksiklik bu. 4 olsa iyi olurmuş.

• hangisi alınır arkadaşlar?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dell 7559 tavsiye ederim arkadaşlar. Sesi malzeme kalitesi falan çok güzel. Ev arkadaşım aldı gerçekten çok güzel bir tercih. Marka olarak zaten Dell en kalitelilerdendir. Kendim asus kullanıyorum ama bilgisayarım olmasaydı onu alırdım.
  • 8 gb ram yeterli mi??
    Bir de vga sı yok galiba hdmi var ama vga çıkışı olsa daha iyi olurdu evinizde vga çıkışlı bir monitor vardır..

• quote:

Orijinalden alıntı: Kustumize

Dell 7559 tavsiye ederim arkadaşlar. Sesi malzeme kalitesi falan çok güzel. Ev arkadaşım aldı gerçekten çok güzel bir tercih. Marka olarak zaten Dell en kalitelilerdendir. Kendim asus kullanıyorum ama bilgisayarım olmasaydı onu alırdım.

3800 tl ama
  • HP
  • HP yıl 2016
  • Bu seri hp lerde ısınma sorunu yok 5 ayrı marka kullanmış biri olarak söylüyorum

• İhtiyacı olan alsın, kaç sene önceki ısınma sorununu hala yazıyorlar buraya hp gibi bir firma kendini geliştirmeyecek mi sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

quote:

Orijinalden alıntı: Kustumize

Dell 7559 tavsiye ederim arkadaşlar. Sesi malzeme kalitesi falan çok güzel. Ev arkadaşım aldı gerçekten çok güzel bir tercih. Marka olarak zaten Dell en kalitelilerdendir. Kendim asus kullanıyorum ama bilgisayarım olmasaydı onu alırdım.

3800 tl ama

Hocam hepsiburadada bile 3350
  • Hp pişmanlıktır, bende var G62 modeli problem yapa yapa en sonunda bozuldu, açınca ekrana görüntü gelmez oldu,

• Sıcak bir fırsat. Özellikler çok iyi.

• Laptopmedia siteinden hp pavillon (16) diye aratırsanız incelemesi var, linki kopyalayamadım

M.2 bağlantısı da varmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gtx 1060 li modeller geliyor hemen indirimler basladi :)

Bence bekleyin aciliyeti yoksa

• Aldık bakalım deneyelim olmadı iade ederiz

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.