Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 7 ön siparişleri patlama yaptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung Galaxy Note 7 ön siparişleri patlama yaptı

Samsung'un büyük umutlar bağladığı yeni amiral gemi modeli Galaxy Note 7, lansmanın ardından kısa süre sonra ön siparişe başlamıştı. İlk haberler oldukça sevindirici.

Güney Kore'den gelen bilgilere göre, cihaza olan ilgi oldukça fazla. Ülkede şu ana kadar 200 000 civarında Galaxy Note 7 ön siparişi geçildiği ifade edildi. Samsung'un, Galaxy S7 serisindeki reklam kampanyasının aynısını uyguladığı ve oldukça da agresif olduğu belirtiliyor.

Güney Kore'deki kampanyada, Galaxy Note 7 ön siparişi verenlere Gear Fit 2 hediye ediliyor. Ayrıca garanti dışı cam kırılmalarının tamirinde yüzde 50 indirim uygulanacak.

Ülkemizde de 3600TL seviyelerinde çıkan fiyatlar söz konusu. 25 Ağustos tarihine kadar yeni Gear VR de hediye edilecek.

Ayrıca Bkz.Düz ekranlı Samsung amiral gemilerine elveda
    Hatırlanacağı üzere Galaxy Note 7 modelinde 5.7 inçlik 2560x1440 piksel çözünürlüğünde Super AMOLED ekran, Exynos 8890 yonga seti, 4GB LPDDR4 RAM, 64GB UFS 2.0 depolama belleği, 256GB’a kadar microSD kart desteği, 3500mAH kapasiteli batarya, USB Tip-C girişi, 12MP çözünürlüğünde daha gelişmiş arka kamera, OIS ve Dual Pixel odaklama desteği, 4096 baskı hassasiyet seviyeli S-Pen gibi pek çok özellik mevcut.

• İnsanlar emeği ve kaliteyi ödüllendiriyorlar, gayet normal.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vega

İnsanlar emeği ve kaliteyi ödüllendiriyorlar, gayet normal.
    Note-5'le takas yapmaya kalksan 2000 TL daha isterler, o kadar da uygun fiyatlı yani.

• yiğidi öldür hakkını yeme. gayet güzel bir telefon. ülkemizde de fiyatı biraz uygun olsa keşke.

• Benimde hoşuma gitti güzel telefon..Yalnız Ülkemizdeki Fiyat çok fazla geldi Bana;

• Telefonda yok yok, sonuna kadar hakediyor ama ben bu senede telefon almayacağım, seneye bakalım neler çıkacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 9 Ağustos 2016; 13:14:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hak ediyor.

• Duruuunnn bitirmeyin ben de alacağımmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GLaDiaTR01 -- 9 Ağustos 2016; 13:30:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cosica

Note-5'le takas yapmaya kalksan 2000 TL daha isterler, o kadar da uygun fiyatlı yani.

cidden note5'in üstüne 2bin tl daha vermen gerekiyo acayip androidciyim ama sırf bu fiyatların düşmesinden dolayı bir sonraki telefonum iphone olacak şuan note5 kullanıyorum iphone 7s veya 8 çıktıgında alıcam büyük ihtimal
  • Apple'a saydıranlar buna ne diyecekler? Görüldüğü gibi ister Samsung ister Apple olsun. Telefonların bu fiyatlarda olmasının sebebi firmalar değildir. Yüksek döviz kuru ve ülkemizin harika vergi politikası yüzünden artık 3500+ üzerinden cihazlar satışa sunulmaya başlandı. Firmalara kızacağınıza vatandaşının cebini soyan hükümete kızın. Bir ürünün üzerinden üç kez vergi kalemi geçiriliyor. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir sistem yok. %18 KDV + %25 ÖTV + %7 TRT vergisi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: HMFI

Eskiden yeni iphone çıkınca duyduğum heyecanı artık yeni note ve s çıkınca duyuyorum. Bu kadar iyi bir çıkış yapacaklarını hiç mi hiç beklemezdim.
    Yurtdışında yıllardır telefonlar 800 Dolardan çıkıyor. Bizde sırasyıla 1500-1999-2299-2499-2799-2999-3499 TL olarak çıtı ve çıkıyor...

Ne diyelim Türk Lirasının gündengüne değersizleşmesi ve devletin yanlış politika izlemesinin verdiği ve halka negatif yansıdığı geribildirimler.

• Apple fanları apple başarılı olduğunda bu kadar sevinmiyor üstelik forumda iphone'u eleştirdiğinde artı alman garanti, şimdi note'u eleştirsem beni burada barındırmazlar forumda çok fazla samsung fanı var ama nedense ifanların adı çıkmış, sanırsın samsung Türk firması ürünü sattıktan sonra tüketiciyi gram olsun düşünmeyen şu firmaların nesine seviyorsunuz anlamıyorum iyice şımarıyorlar fiyata bak 3600tl hemde bir yılda eskiyecek bir ürün için, samsung fanları böyle devam etsin note 8 seneye 4000den giriş yapar güldüğünüz enayi dediğiniz apple kullanıcılarından beter oldunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreyParrot -- 9 Ağustos 2016; 14:19:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GreyParrot

Apple fanları apple başarılı olduğunda bu kadar sevinmiyor üstelik forumda iphone'u eleştirdiğinde artı alman garanti, şimdi note'u eleştirsem beni burada barındırmazlar forumda çok fazla samsung fanı var ama nedense ifanların adı çıkmış, sanırsın samsung Türk firması ürünü sattıktan sonra tüketiciyi gram olsun düşünmeyen şu firmaların nesine seviyorsunuz anlamıyorum iyice şımarıyorlar fiyata bak 3600tl hemde bir yılda eskiyecek bir ürün için, samsung fanları böyle devam etsin seneye 4000den giriş yapar note 8 güldüğünüz enayi dediğiniz apple kullanıcılarından beter oldunuz.

eskime neye göre, şu anda note 4 bile güncelliğini korurken note7'nin eskimesinden mi bahsediyorsunuz? note5 kullanıyorum ve kullanmaya da devam edeceğim. Samsung note4 ile birlikte köktül değişikliklere gitti. Kullanıcıdan gelen dönütleri artık ürünlerine yansıtabiliyor. note3 kullanırken cihazın 1 sene sonra eskimesinden yakınıyordum. eskimesi de verimli güncelleme alamamasından kaynaklanıyordu. note4 kullanan arkadaşım var ve telefon sürekli kaliteli güncellemeler alıyor, keza note5'im de aynı şekilde. telefonu alalı neredeyse 1 yıl olacak ve en ufak bir eskime bile yok. fitanı diyorsanız samsungun politikası belli. diyor ki benim telefonuma hemen ulaşmanın bir bedeli var o bedeli ödemek istiyorsanız buyrun diyor. eğer istemiyorsanız 5 ay beklemen gerekiyor.

• bakalım apple ne yapacak

• ''İlk haberler oldukça sevindirici'' Hayrola neden bu kadar sevindirici oluyor bu haber onu anlamadım.!!! Sadece 2-3 sene önce telefonlar 1999 tl den satıldığında oha diyorduk. Geçen zamanda fiyatlar resmen 2 ye katlandı. Dolar molar diyene uçarım buradan çünkü bu telefonlar 1 sene sonrasında yarı fiyatına düştüğünde de o telefonu üreten firma kar ediyor fazlasıyla. Yani öyle absürd bir hale geldi ki olması gerekenin 4-5 katı fiyata satılıyor günümüz telefonları. Kendi adıma konuşuyorum eskiden insanda bir heves olurdu aa ne güzel telefon falan diye, ama resmen tepki oluşmaya başladı artık bir telefonu 3-4 sene kullanmadan diğerine geçmeyeceğim ve telefon alma zamanı geldiğinde de yurt dışından getirmenin yollarına bakacağım. Bu kadar yolunacak kaz olmamalıyız artık.

• 3600 mü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.