Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 7 ön siparişleri patlama yaptı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • devletin fahiş vergi politikaları yüzünden fiyatlar şişiyor. yine yük bizim gibi teknoloji sever insanların üzerine biniyor. burada bir suçlu aranıyorsa o da kesinlikle devlettir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 720P ekranı ve ois desteği olmayan kameralı telefona 3.000TL para verenler bu telefona pahalı diyor ya. Evet hepsi pahalı ama günümüz piyasasına göre paranın karşılığını verecek telefondur. Donanımsal anlamda hiçbir telefonla mukayese bile edilemez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    KULLANICI DENEYİMİ; Galaxy S3 / Galaxy Note 3 Neo / Galaxy Note 3 / Galaxy Note 4 / Galaxy S5 / Galaxy Note 5 / Galaxy J7 Prime / LG G2 / Apple iPad Air 2 / Galaxy Tab S / Galaxy Tab A / LG G Pad 8.3 / Samsung LeveL On / Monster Beats by Dr. Dre Tour / Bose QC25 / Bose QC15 / LG G6
  • Yılların ayfoncusuyum benim bile ağzımın suyu aktı. Nihayet Samsung harika bir cihaz çıkarttı.

• ben arkadaşlarla konuştum danaya girer gibi 3-4 kişi girecez bu telefona sırayla kullanırız artık.XD

• samsungun ön siparişleri her yerde oldukça avantajlı. kimi saatle veriyor, kimi 256gb bellekle, bazısı da gear vr veriyor. bize nedense bu avantajların hiç biri uğramıyor sadece %58 vergi almasını biliyorlar.

• baygınlık ve sıkıcılık veren bir arayüze, bu para çok.

• 3600 lira verilecek para değil. Neredeyse 4000 lira!
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.