Bildirim
Next 8000 Xc Plus (Uygun fiyata geliyor)alayimmi sizce?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
yokmu bu alet konusunda olumlu yada olumsuz yorum yapan?fiyatina göre iyimi?Yardim edermisiniz acilen bu gün sparişi vermek zorundayim
_____________________________ -
Fiyat iyi, nereden geliyor bu fiyata? -
Hatay'dan geliyor
fiyatı uygun
kacırma _____________________________ intel C2D E6600,ASUS COMMANDO,GEIL 512*2 DDDR800,1gb twinmos ddr800,sarpire x1650pro,560W silverstone,zoom x4,samsung 21inc lcd usa(110v),samsung sata dvdrw
e398,dreambox 500s+sony kdl32v4210 lcdtv -
bu fiyata dünyayı izlemek güzel bence al daha iyisi can sağlığı
Gerçekten kaçırmayın, fiyat çok iyi. -
quote:
Orjinalden alıntı: RockEvi
yokmu bu alet konusunda olumlu yada olumsuz yorum yapan?fiyatina göre iyimi?Yardim edermisiniz acilen bu gün sparişi vermek zorundayim
iyi degil ama o fiyat eder alın yoksa kaon yada eski 7000-8000 serisi sunny alın derdim_____________________________ -
fiyatına göre çok iyi _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Sakın kacırma.Ben ozaman 280 e almıstım.Ama makinanın saat problemi var.Surekli ayarlıyorsun saonra 1 dk sonra bakıyosum 1 saat geri.Ama yinede iyidir.Senal bu cihazı sakın kacırma...
evet cihaz sparişini verdim . şehir dişina gidiceğim için anca 15 gün sonra elime geçicek . Tşk'ler gösterdiğiniz ilgi için 
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler