Şimdi Ara

Huawei P9/P9 Plus ANA KONUSU (Android 7.0 Nougat Geldi) (241. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (5 Mobil) - 2 Masaüstü5 Mobil
5 sn
8.078
Cevap
64
Favori
394.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet o kod. Eğer bootloader kilidi ve frp açıksa yazılım dosyasını komut sistemi ile flashlayabiliriz sanırım. En azından denemeye değer. Stok marshmallow dosyasını flaslayın ama. Öncelikle xda developerstan srk tool son sürümünü ve huawei firmware extractor diye ufak bi program var bunları indirin. Yazılım dosyasını parçalarına ayırmaya yarıyo bu program. Fastboot ekranına geldiğinizde telefonun ekranında frp unlocked bootloader unlocked yazmalı. Srk tool klasörünün içinde command prompt diye bi dosya var bildiğimiz komut sistemini açıyo. Telefon bilgisayara fastboot halinde bağlı iken 'fastboot devices' komutunu yazın ve telefonun doğru şekilde bağlı olup olmadığını kontrol edin, bağlıysa zaten telefonunuzu belirten bi kod ve yanında fastboot yazacaktır. Bağlı değilse cannot found tarzında bulunamadı anlamına gelen bi yazı çıkar. Eğer telefon doğru şekilde bağlandıysa 'fastboot oem get-bootinfo yazarak bootloaderi kontrol edelim. Eğer unlocked yazıyosa hazır sayılırız. Bu aşamaya kadar geldikten sonra cevaplayın devamını anlatayım hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ynsylcn86 Y kullanıcısına yanıt
    Ha unutmadan bi de telefonu kapatmadan önce *#*#2846579#*#* tuşlayarak ilk sıradaki seçenekten usb port setting seçin ve manufactorer mode seçin. Bu, hata alma ihtimalimizi daha aza indirecektir.

Orijinalden alıntı: CoxeD

Benimle aynı sorunu yaşayan biri olmuş olabilir diye buraya yazayım dedim.

P9 Plus'u Amsterdamdan aldım üzerinde VIE-L09C432B170 vardı
    SRK tool kullanarak twrp yükleyip cihazı root ettim
    https://forum.xda-developers.com/p9-plus/development/tool-srk-tool-huawei-bootloader-root-t3405999
    B181 update'i çıktığı uyarısı gelince indirip yüklemeye çalıştım ama telefon kendini update edemedi bir türlü.
    şimdide b360 çıkmış fakat ota olarak bana gelmedi...

TWRP ve root sonrası yeni versiyona nasıl geçebilirim bilgisi olan var mı?

Mümkünse telefondaki dataları kaybetmek istemiyorum.

Konu hakkında bilgisi olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: tenturdiot

Sıkı bi wot blitz oyuncusuyum hocam, düşük ayarlarda marshmallowdayken sabit 60fpsde sorunsuz oynuyodum. Nougatta ise nadiren 50fpsye düşüşler oluyo fakat yine oynanışa etki etmiyo sorunsuz oynayabiliyorum. Düzeltme güncellemeleriyle yine marshmallowdaki gibi oynatabileceğini düşünüyorum telefonun.

Not: Bilmeme ihtimaline karşın, wot blitz 3.20 gblık ve nispeten ağır bir oyundur.

Yorumunuz için teşekkür ederim benim oynadığım hit - Goddes Primal Chaos - Unkilled bu üçünü akşam 20dk bakar çıkarım bunlarda sorun çıkarmaz inşallah beğendim telefonu tasarımını

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

AMD RYZEN 9700x GIGABYTE X870E AORUS MASTER İCE -GIGABYTE AORUS MASTER İCE RTX 5080 16GB - ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB White - GSKILL 32GB (2x16GB)CL26 6000MHZ Trident Z5 Royal Neo- Seagate 4TB Exos 256MB 7200rpm - Kioxia 2TB Exceria Plus G2 2TB 3400M/3200M - MLD M300 500GB 3300MB-3100MB/s - WD Green SN350 1TB Gen3 x4 3200MB Okuma / 2500MB Yazma - GAMEPOWER DAWN TG RGB KASA - Asus TUF-GAMING-850G 850 W GOLD - Monitor: Dell S2721DGFA 27 - Logitech Z533 Ses sistemi - G633 Artemis Spectrum Kulaklik - LOGITECH G502 SPECTRUM GAMING MOUSE - GAMEPOWER KANATANA RGB MEKANİK KLAVYE
  • Huawei p9 alarak aranıza katıldım arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Hayırlı olsun güle güle kullan TR garantilimi aldınız?

Saolun hocam evet tr garantili

Bana da gelmemişti sabredemedim updater yoluyla yükledim hocam :) tavsiye ederim, sorun çıkmayacaktır. Çıksa bile telefon kendini yükseltmeye başlamadan önceki haline geri döndürecektir içiniz rahat olsun.

• Pil konusunda sıkıntı yaşayan arkadaşlar, telefona güncellemeden sonra hard reset atmanızı kesinlikle öneririm. Dünden beri nougat kullanıyorum özellikle birkaç defa şarjı doldur boşalt yaptım bikaç kullanım senaryosunda denemek için. Hakikaten marshmallow ile arasında fark yok. Recoveryden hard resete ulaşamayanlar *#*#2846579#*#* tuşlayarak bu menüden resetleme yapsın, ayarlardan fabrika ayarlarına döndürmek sadece hafızaya format atar bu şekilde yapmayın. İlgili menüden yaparsanız telefon sistem dosyalarını yerli yerine oturtarak vipe data ve cache yaparak gerçekten sıfırdan başlatacaktır. Zaten farkedeceksiniz ki ekran kilidini ve google hesabınızı silmeden bu menüden format atmanıza izin vermeyecektir. Google hesabınızı ve ekran kilidini kaldırıp buradan format atabilirsiniz.

Orijinalden alıntı: ynsylcn86

Hocam sistem kurtarma denedim. Sistem düzgün çalışmaktadır gibi bir uyarı çıkıyor.

Bootloader dediğiniz unlock kilidi şifresi mi. Eğer o ise aldım o kodu.

Merhabalar hocam bende p9 var rootlamak istiyorum nasıl rootlayabilirim yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Ryzen 2700 4.0GHZ(OC)/ MSI B450 TOMAHAWK/ 8GB*2 CORSAİR RBG PRO VENGEANCE/ MSİ GTX 1660 Tİ GAMİNG X/ AEROCOLL 800 KASA /JAMESDONKEY 512 GB M2 SSD/ 2*2TB SEAGATE BARRACUDA HDD /750 WATT XİGMATEK MODULER TAURO PSU/AOC 27" C27G1 144 Hz 1080P MONİTÖR

PS4 SLİM/XBOX ONE X
  • Arkadaşlar selamlar ben bu cihazı almayı düşünüyorum ancak bugüne kadar cihazda bir problemle karşılaşan oldu mu, LG G5 ile P9 arasında kaldım ancak LG G5de Ghost Screen ve Bootloop problemleri başgöstermeye başlamış. Çözememişler demekki.

Alırsam sıkıntı çeker miyim, aldırsam aldıktan sonra nerelere neye bakmalıyım, ekran kamera hoparlör ve ahizden başka? yardım ederseniz sevinirim.

tayfn1907 hocam seni de etiketledik kusura bakma, daha önce bi kere daha yazmıştım kimse cevap vermemişti.
    Lg'ye bulaşma bence hiç kullanan herkes acaba benim cihaz ne zaman bozulacak diye bekliyor hemen hemen tüm telefonlarında kronik sorunlar var, Cihazda kronik bir sorun yok bataryasının dolması biraz uzun sürüyor rakiplerine göre, Ekran bana göre yeterli sıkıntı çekeceğini sanmıyorum pişman olmazsın almanı öneririm kesinlikle.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.